Car Scratch Repair

Marks en krassen zijn vrij algemeen in elk type van voertuig, of het nu een auto of een grote vrachtwagen. Zelfs als je de beste behandeling om uw nieuw gekochte auto, vroeg of laat krijg je zo’n lelijke krassen. Daarom moet u een aantal reparaties aan de originele look te herstellen. Het verzamelen van informatie over de manieren op te lossen auto krassen zal u helpen bij de vaststelling van uw auto naar tevredenheid, terwijl de uitgaven minder voor het doel.

Voor iedereen, de verschijning van krassen op een favoriete auto is ontmoedigend. En komt naar autolak kras reparatie, zijn er twee alternatieven, of je het probleem te verhelpen op uw eigen of huur een professional. Tijdens het maken van uw beslissing, rekening met de mate van krassen en diepte. Als de scratch lijkt meer van een lijn zonder verspreiden, dan kunt u denken aan de vaststelling van het door jezelf. Raadpleeg de volgende punten om uit te sluiten van de mogelijkheden voor dit type garage.

Onderzoek de Krassen
Voordat je bezig jezelf in het repareren van een auto kras, zorg ervoor dat de verkleuring van de auto verf is niet een merk, maar een echte scratch. Marks worden veroorzaakt wanneer de wrijving materiaal is zachter dan de autolak. In plaats waardoor slijtage neerlegging materiaal op het verfoppervlak, waardoor verkleuring. In het geval van merken, hoeft u zich geen zorgen te maken als ze naar buiten komen gemakkelijk met behulp van een milde aerosol of merk remover.

Bereid je voor op Scratch Repair
Dus, loopt u uw vingertop in het gebied en zijn ervan overtuigd dat het een kras. De volgende stap is om de scratch gebied voor te bereiden voor het repareren. Het enige wat u hoeft te doen is grondig reinigen van de portie en waterpas door schuren. U kunt doorgaan voor auto wassen met een mild wasmiddel of een shampoo. Dan, neem een ​​fijnkorrelig schuurpapier en egaliseren de scratch en het naastgelegen gebied. Veeg het stof met behulp van een zachte doek of een zachte borstel.

Vaststelling van een auto Scratch
Voor het repareren van een auto kras, moet u drie items – lichaam verbinding, primer verf en touch-up verf. Aankoop levert geschikt is voor uw originele autolak. Breng het lichaam verbinding over de kras met een plastic mes. Na het hard, zand weg naar de compound gelijkmatig niveau. Blaas het stof en spray primer verf zorgvuldig. Laat het drogen voor de gestelde tijd en het einde reparatie door het toepassen van de touch-up verf.

Gebruik een Car Scratch Remover
Er zijn een overvloed aan auto kras remover producten op de markt, die allemaal beweren dat ze indrukwekkende resultaten te geven. Ga niet door de prijs, vindt u vele goedkope producten die beloven om een ​​goede afwerking te geven. Wees een slimme shopper en kies degene die vele tevreden klanten heeft. De beste manier is om te gaan door de auto kras remover beoordelingen en het product ratings te controleren. Ook, neem een ​​kijkje op de prijsklasse en de aankoop van de beste remover die wordt geleverd in uw budget.

Auto Scratch Repair Kosten
De kostprijs is een andere factor te worden beschouwd, terwijl de vaststelling van een auto kras. Natuurlijk, autolak kras reparatie met doe het zelf tips is goedkoper dan het krijgen van het vast door een militair. Voor deze laatste mogelijkheid, zijn factoren zoals uw auto model, kras locatie, verf gebruikt voor reparatie en diepte van scratch gebruikt om de kosten te schatten. Afhankelijk van deze aspecten, om de auto te kras reparatie kost ongeveer USD 25 zo veel als een paar honderd dollar.

Denk aan de mogelijkheden voor auto-kras reparatie en opwegen tegen hun prijsklasse en na resultaten. In het geval, als er te veel diep en verspreiden van krassen, is er geen andere praktische oplossing, in plaats van het nemen van uw auto naar een professionele monteur om de auto krassen repareren. Immers, u wilt dat uw auto om te kijken schoon en glad, rechts!

Auto Problemen met de batterij
Schuifdak Installatie
Spray Painting
Front End Alignment Kosten
Hoe lang moet remblokken Laatst
Remote Car Starter Problemen
Auto Windows werken niet
Auto dvd-spelers
Duurste Auto Merken
Gesloten Keys in Car
Hoe maak je een Car batterij op te laden

Leave a Reply