Car Stereo verwijderen

Verwijderen en herstellen van auto-onderdelen en accessoires kunnen moeilijk en uitdagend lijken voor sommigen. Echter, als je naar beneden om het te, zult u zich realiseren hoe eenvoudig het proces is in sommige gevallen. Bijvoorbeeld, het verwijderen van een autoradio is niet moeilijk. Of u nu wilt autoradio reparatie ondergaan, of gewoon te vervangen door een nieuwe en betere, autoradio verwijderen is iets wat je kunt doen op uw eigen.

Hoe maak je een Car Stereo verwijderen

Deze instructies vertellen u hoe u een autoradio die is geïnstalleerd met clips, en een die is op zijn plaats gehouden met schroeven te verwijderen.

Het verwijderen van een Car Stereo met verend Clips
Verschillende auto’s hebben stereo-installaties gemonteerd op vier kleine clips, die de stereo op zijn plaats te houden.
De procedure voor dergelijke stereo verwijderen is eenvoudig en kan worden afgerond in enkele minuten.

Investeer in DIN middelen om een ​​auto stereo-installatie gemonteerd op klemmen te verwijderen.
De U-gevormde gereedschappen hebben kleine palen die kunnen worden ingebracht in de clips van de stereo.
Bij het plaatsen van hen, hoort u een ‘klik’, en de stereo kan dan gemakkelijk worden verwijderd.
De kabel van de antenne nu worden losgeschroefd, die aan het uiteinde, nabij de passagierszijde.
Verwijder vervolgens de kabelboom connector aan de achterkant van de stereo-installatie, dat alle draden aangesloten op de stereo-installatie, op zijn plaats gehouden door een bedrading clip houdt. Deze kunnen worden aangesloten op de nieuwe autoradio.

Het verwijderen van een Bolt-on Car Stereo
Zoals de naam al doet vermoeden, een bolt-on autoradio is er een die is op zijn plaats gehouden of geschroefd door een paar schroeven. Deze procedure is iets langer dan de vorige maar is toch eenvoudig.

U mag alleen een platte schroevendraaier voor een bolt-on autoradio verwijderen, hoewel deze procedure is iets langer.
Verwijder eerst de voorplaat kunnen de schroeven waarmee de stereo plaats houden verwijderen. Om dit te doen, moet u de voorplaat trek stevig maar voorzichtig. Er zijn ook bepaalde tools om de voorplaat te verwijderen, die u kunt investeren in, dat de opheffing ervan mogelijk te maken zonder enige schade. U kunt ook een platte schroevendraaier om de voorplaat te verwijderen maar wees voorzichtig, want je kunt omhoog beëindigen het kraken in een poging om het te verwijderen.
Na het verwijderen van de voorplaat, kunt u in staat om de schroeven onder de asbak of het handschoenenkastje te vinden. Verwijder de schroeven waarmee de stereo op zijn plaats houden. U kunt gebruik maken van een magnetische schroevendraaier om dat te doen, zodat de schroeven niet vallen en krijgen misplaatst. De stereo kan nu gemakkelijk worden verwijderd.
De kabel van de antenne moet worden losgeschroefd, die aan het uiteinde, nabij de passagierszijde.
Verwijder vervolgens de kabelboom connector aan de achterkant van de stereo-installatie, dat alle draden aangesloten op de stereo-installatie, op zijn plaats gehouden door een bedrading clip houdt. Deze kunnen worden aangesloten op de nieuwe autoradio. De autoradio kan nu volledig worden verwijderd.

Dat was niet zo moeilijk. Het kennen van deze kleine tips en trucs kan je helpen besparen veel tijd. Hopelijk hebben ze geholpen.

Car Battery Recycling
Hoe kan ik Car problemen op te sporen
ABS Remmen Problemen oplossen
Muffler Tips Installatie
Emergency Brake Reparatie
Remleiding Reparatie
Gemeenschappelijke Car Problems
Batterij van de Auto Onderhoud
Wanneer Rotoren vervangen
Auto Reparatie Tips
Veiligheid aan boord Checklist

Leave a Reply