Car Top bagagedrager

Auto bagagedragers vormen een belangrijk onderdeel van een auto voor rondleidingen en lange reizen. Veel tijd, de beschikbare of vrije ruimte in een auto is niet genoeg om alle bagage items tegemoet te komen. Naast de ruimte probleem is, kan vulling veel bagage in de auto bederven of schade aan de auto-interieurs. De dragers derhalve blijken van helpen in het resterende bagage. Informatie over verschillende soorten bagagedragers voor auto’s in het artikel.

Bagagedragers voor auto Tops
De auto boven bagagedragers worden gebruikt om extra bagage die niet past in de auto mee te nemen. Deze dragers helpen besparen ruimte en maken de reis een stuk comfortabeler. De activiteit van het kiezen van een liftcabine drager moet rekening worden gehouden met verschillende factoren zoals de benodigde ruimte, budget en het type drager die geschikt is voor de auto.

Draagtassen
Deze zijn eenvoudig te installeren en worden gewoonlijk vervaardigd uit nylon of polyester. De polyester auto bovenste dragers zijn duurzaam en sterker dan de nylon degenen. Polyester is bestand tegen UV-stralen, terwijl nylon slijt indien blootgesteld aan zonnestralen lang. De zakken worden verpakt om de volledige capaciteit zodat het materiaal van de zak niet flap.

Manden
Deze manden hebben een stevige structuur stelt ons in staat in het opheffen van de versnelling van de auto op het dak. De auto boven manden bieden een stevige basis, samen met zijwanden. Het maakt de band van tassen en netten veel gemakkelijker. Een mand samen met een liftcabine zak moet worden gebruikt in een paar.

Terug Carrier
Het is een grote bagagetas die kan worden aangesloten op de achterzijde van een auto. De auto rugdrager is opgehangen zodanig dat de achteruitkijkspiegel niet verstopt. De rugdragers niet lijden veel luchtweerstand door de positie waar het is geïnstalleerd. De installatie van deze bagagedragers is veel gemakkelijker dan de andere soorten.

Car Top Cargo Carriers
Het dak bagagedragers of dozen hebben een sportbar of dwarsbalken voor de installatie. Deze auto top vrachtvervoerders zijn duur en men moet eerst beslissen of hij wil permanent ze op te lossen op de auto top of niet. Met het oog op de imperiaal of met de auto het dak top box in zijn plaats te houden en voorkomen dat het rammelen, ofwel de versnelling moet worden gehouden in de plaats of de box worden gevuld om de capaciteit. De doos moet niet over de voor de voorruit. Dit voorkomt dat de doos van het vangen van opwaartse luchtstroom. Bagagenet, laadbak mat en lading licht zijn de accessoires van de auto boven vrachtvervoerders. De laadbak mat voorkomt dat de drager glijdt naar beneden, terwijl het bagagenet die is gemaakt van elastiek sluit het af.

Sommige van de auto top zakken een klem die kan worden bevestigd aan de richels presenteren aan de zijkanten van de auto. Weinig andere soorten tassen bieden bandjes die kunnen worden verbonden door omcirkelen ze van de binnenkant van de auto over de top, dat wil zeggen de drager. Sommige auto’s hebben ontvangers aan achterzijde. Dit zijn 1 ¼-inch of 2-inch stalen vierkanten gebruikt om lading dozen monteren, platforms, skihouders en fietsenrekken. De dozen met swing-out functies moet worden gebruikt in dergelijke gevallen. De bagage moet worden ingepakt met middelgrote tassen en plunjezakken. Het helpt om een ​​optimaal gebruik van de ruimte.

Thule Car Top Carriers
Deze dragers zijn ontworpen om maximale laadruimte voorzien, en hun structuur is zodanig dat de luchtweerstand zij lijden is het minimum. Deze dragers zijn eenvoudig te wijten aan de snelle snap hardware en tweezijdige opening te gebruiken.

De auto boven bagagedragers zorgen voor een reiziger om een ​​maximale hoeveelheid lading verpakken in de minimale ruimte beschikbaar is. Deze maatschappijen dus zorgen voor een nuttig item tijdens lange ritten.

Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto
Hoe te Brake Light vervangen
Olie Pan Pakking
Torsion Bar
Tire Alignment Kosten
Auto Windows werken niet
Hoe ABS Remmen werken
Auto Dynamo Problemen
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Car Scratch Repair
Hoe maak je een band te verwisselen

Leave a Reply