Car Window Replacement Cost

Autoruiten, windschermen zijn de eerste te bezwijken aan de gevolgen, wanneer uw auto voldoet aan een ongeval. Het is ook een makkelijk doelwit voor misdadige mensen in uw buurt. Bovendien, het kan ook blijken te zijn een aansprakelijkheid tijdens rellen, mob beroeringen enz. Een gebroken raam niet alleen belemmert het uiterlijk van uw auto, maar het vormt ook een bedreiging voor de waardevolle spullen in uw auto, maar ook de auto zelf. Zo, het vervangen van een kapotte of ontbrekende autoruit wordt een must onder alle omstandigheden.

Window Replacement Cost Grafiek

Auto
Geschatte Kosten waaier (in USD)

Personenwagen
157 tot 324

SUV
164 tot 190

Pickup Truck
164-310

Minivan
174-294

Bovendien zal je ook rekening moeten houden met de kosten voor het vervangen van onderdelen. Bijvoorbeeld, als u beschadigde rubber lijstwerk, dan zou u gevraagd worden om een ​​extra vergoeding van EUR 5 betaal – USD 20. Een gebroken wisser kunnen de kosten verder te verheffen met USD 10 – USD 20.

Kostenraming voor vervanging van een Autoruit

Kosten voor een autoruit vervangen hangt grotendeels af van de omvang van de schade. Minor scheuren of chips vereisen geen vervanging van een hele auto-venster. De reparatie kan kosten u overal ongeveer USD 20 voor in-store service en USD 55 voor mobiele diensten, per chip. Wees bereid om een ​​andere USD 20 shell voor elke extra stuk glas dat je hebt gebroken. Crack reparatiekosten ook variëren afhankelijk van de lengte van de scheur. Een scheur van 12 centimeter kan kosten u ongeveer USD 50 – USD 59, terwijl de kosten voor een langere scheur is ongeveer USD 59 – USD 69. Over het algemeen is het raadzaam dat u de autoruit vervangen, als je een scheur die langer is dan 24 centimeter. De reden is, is het niet mogelijk om iets te repareren zolang deze zonder op de veiligheid.

Als u besluit te gaan voor een volledige vervanging, dan zou je verwachten dat de kosten te betalen, volgens het merk en model van uw auto. De kosten voor vervanging voorruit is als volgt:
Dekking van de Verzekering

Helaas wordt autoruit vervanging of reparatie beschouwd als een ‘secundaire’ vorm van schade, wat betekent dat de meeste verzekeringsmaatschappijen zullen niet volledig dekken. Je moet betalen voor een eigen risico van ongeveer USD 100. Aangezien de meeste van de auto glas reparatie of vervanging kosten werkt onder USD 400, moet je niet betalen een eigen risico meer dan USD 100. Daarom is het zeer belangrijk om de studie van de clausules van uw verzekering. Terwijl het verzekeren van uw auto, altijd gaan voor de verzekeraar die geeft je de vrijheid om het werk van de dealers van uw keuze en niet degenen met wie de verzekeringsmaatschappij heeft banden te krijgen.

U hebt de keuze van het bestellen van het venster vervangende online, maar zorg ervoor dat je over de vereiste competentie om zelf te installeren. Bovendien raam vervangen is vaak een spoedopdracht, die gedaan moet worden zonder tijd te verspillen in de bestellen en verzenden. Daarom is het het beste dat je het gedaan te krijgen bij uw lokale dealer, die citeert een redelijke prijs voor venster vervanging. Toch zijn er een aantal online bedrijven die hebben een reputatie voor het snel verschepen en snellere installatie. U kunt kijken voor dergelijke bedrijven op het internet.

Al met al, het vervangen van een autoruit is geen openlijk dure optie, gezien de algehele veiligheid van uw auto. Vandaar, zorg ervoor dat je deze baan te ondernemen op basis van prioriteit.

Brake Fluid Flush
Dynamo Problemen oplossen
Remblokken en Remschijven Kosten
Auto Oververhitting Oorzaken
Snelheidsmeter werkt niet goed
Auto Veiligheid
Controleer Batterij van de Auto
Gids voor Car Care
Batterij van de Auto Onderhoud
Car audio en video Kooptips
Sleutels in auto – How to Get In

Leave a Reply