Contactschakelaar Problemen

Een contactslot is het eerste ding dat u actief bent, als je in, want het is het apparaat dat leidt tot de motor van de auto te werken. Dat maakt het een auto-onderdelen, waarvan het onderhoud kan helemaal niet worden genegeerd. Dat komt omdat, als de schakelaar is dood, je auto start niet.

Functie
Contactslot kan betekenen twee verbonden apparaten in een auto. Een deel is het slot cilinder in, waarin u plaatst uw autosleutel, het inschakelen van de ontsteking en de andere aangesloten deel is de eigenlijke elektronische schakelaar, gelegen achter de cilinder. Deze verdeling van de cilinder en elektronische schakelaar niet hetzelfde in alle voertuigen. Sommige hebben een schakelaar die beide componenten bevat in een eenheid.

De functie van de schakelaar aan te zetten de automotor. Het bereikt deze functie, door het geven van een duw aan het vliegwiel, door middel van een andere versnelling in werking tredend door een elektrisch relais mechanisme. Alle moderne switches worden geleverd met een scala aan opties te schakelen. De beschikbare opties zijn over het algemeen ‘aan’, ‘uit’, ‘lock’, ‘start’ en ‘accessoires’. De uit-stand schakelt de auto-systemen, terwijl het slot optie, beschikbaar in bepaalde auto’s, kunt u de sleutels te verwijderen na het uitschakelen. De startpositie is verend en wanneer u de sleutel invoegen en zet hem uit uit / lock positie om te starten, de starter versnelling wordt tijdelijk ingeschakeld en de auto begint. Zodra je loslaat je grip, de sleutel draait om ‘on’ positie, als gevolg van de werking van de veer. Dit zorgt ervoor dat de starter tandwielontkoppeling. Problemen kunnen er doorgaans pas sprake van slecht functioneren van de cilinder of de elektrische schakelaar eronder.

Bad Contactschakelaar Symptomen
Een klassiek symptoom van een slechte schakelaar, is duidelijk een auto niet starten. Echter dit probleem gedeeld door vele andere oorzaken zoals een lege batterij en een slechte starter. Dus een manier van beslissen of u te maken met contactslot problemen, is het wegnemen van andere mogelijkheden. Controleer de auto-accu met een voltmeter. Als dat goed is, dan moet u controleren de schakelaar werken. Als de waarschuwingslampjes op het dashboard, vaak niet ingeschakeld wanneer de sleutel naar ‘On’ positie en als ze dat doen zetten, ze niet uitgeschakeld wanneer u schakelaar in de startpositie, dan bent u zeker te maken met schakelaar problemen.

Omgaan met Contactschakelaar Issues
De werking van de schakelaar is van cruciaal belang, en daarom moet men niet ten koste als het gaat om het omgaan met de problemen. De beste manier om een ​​schakelaar te repareren is om te vervangen. Er kan van alles mis gaan van de vergrendeling aan de elektrische schakelaar. Dat is de reden waarom, vervanging is de beste optie om te gaan voor. Meestal, het probleem ligt bij de elektrische schakelaar binnen. Hier zal ik je een kort overzicht van de procedure voor het vervangen.

U moet worden gewapend met een nieuwe schakelaar monteren, schroevendraaier en sleutels. Eerste wat je moet doen is de minpool van de accu van de auto. Vervolgens moet u het stuurkolomkappen. Daarna moet u de hele stuurwiel te verwijderen om toegang te krijgen tot het schakelmechanisme te krijgen. Voordat dat ook los te koppelen van de auto claxon draad. Volgende ding over de verwijdering lijst zijn de schakelaars voor de ruitenwisser en het draaien van signalen samen met hun draden.

Dan kunt u verwijderen van de schakelaar door het verwijderen van de schroeven, samen met de bedrading. Dan kunt u los van de oude sleutel cilinder van de oude schakelaar. Vervang de oude schakelaar met de nieuwe en sluit de oude cilinder met de gloednieuwe contactslot. Herstel alle alle bedrading als voorheen en vervolgens de andere schakelaars samen met het stuur terug op zijn plaats. Dat is de hele procedure voor het vervangen in het kort. Specifieke instructies zal variëren afhankelijk van model auto.

Het doen van de probleemoplossing job op uw eigen, zal van pas komen in tijden van nood, wanneer je echt nodig hebt om dingen te repareren op uw eigen. Het spreekt voor zich dat het bespaart u een hoop geld en het verminderen van autoreparaties kosten.

Dynamo Probleem Diagnose
Soorten Muscle Cars
Vervangen van Auto Thermostaat
Brandstof Druktest
Muffler Tips Installatie
Auto Veiligheid Ratings
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Spray Painting
Car Scratch Repair
Kilometerteller Reparatie
Kosten van remblokken

Leave a Reply