Cool Car Accessoires

Wat doe je als je je verveelt met de manier waarop je kijkt? Geef jezelf een makeover, toch? Dus, wat gebeurt er als je je verveelt met de manier waarop je auto eruit ziet? Geef het een make-over ook, wat nog meer? Maar hoe om te gaan over doen? “Wauw! We leek te worden geplaagd met vragen. Laten we dan nog wat snelle antwoorden op hen. Hoe kunt u uw auto een make-over? Verwen hem met een aantal leuke accessoires. Een complete no-brainer, is het niet? Nou, laten we eens kijken welke je kunt gebruiken, om uw auto te kijken koeler of warmer, dan ik weet zeker dat het nu al is!

Gear Knob: Als je merkt dat je spullen omgaan met een beetje te saai, kunt u bladeren online, of ga pookknop winkelen. Er zijn een verscheidenheid van ontwerpen en patronen, die auto-onderdeel dealers, die uw gevoel voor stijl en smaak kan evenaren.

Autostoeltjes: Als je denkt aan een thema dat uw auto-interieurs zou moeten hebben, dan is het veranderen van de autostoelen zal een belangrijke en noodzakelijke stap zijn, als je het mij vraagt. Het is immers een van de grootste onderdelen van het interieur van de auto. De verschillende kleuren, patronen, stoffen, en natuurlijk de kosten, van de verschillende auto stoelhoezen, zal achterlaten als u verward, maar toch verbaasd!

Furry Dice: Dit lijkt de ultieme, als het gaat om auto-accessoires. Ik weet zeker dat je al veel auto’s sportieve harige dobbelstenen op hun achteruitkijkspiegels gezien. Ik weet dat het ‘cool’ om uniek te zijn en dat alles, maar eerlijk gezegd, ze ziet er leuk uit. En dat is reden genoeg om een ​​voor uw auto te krijgen, is het niet? U kunt experimenteren met de kleuren, om een ​​voorsprong op de anderen krijgen.

Zaklamp: Ik weet zeker dat dit is gebeurd om je in ieder geval meer dan een keer. Het ‘s nachts is, je net thuis komt, maar je gewoon niet kunt vinden iets, dat je heel zeker, je bleef op de achterbank van de auto. Enter, een zaklamp die u met de rechtermuisknop kunt opladen in uw auto! Ja, er zijn universele oplaadbare LED Power Flash Lights, die gemakkelijk op te slaan, die zijn ontwikkeld, die u kunnen helpen in dergelijke situaties. Plus, het helpt altijd om een ​​zaklamp bij de hand, in geval van nood, nietwaar?

Stickers: Het hebben van mooie stickers voor auto’s is een van de beste opties. En het is een geweldige manier om uw auto te personaliseren. Met stickers kunt u kiezen uit logo’s, een favoriete sportclub, cartoons, grappige citaten, een aantal creatieve afbeeldingen, etc.

Nummerplaten: Een andere manier om de stijl van de buitenkant van uw auto, is om een ​​aantal mooie kentekenplaten. Logeren binnen de grenzen van de kentekenplaat wetten, wees creatief en doe iets leuks om uw kentekenplaten te versieren. Laat uw naam geschreven, uw favoriete stad, uw favoriete woord, een ontwerp, of wat je wilt! U kunt ook een aantal stijlvolle LED-nummerplaten, die bladeren!

Mud Flaps: Ik weet wat je denkt. Spatlappen zijn een noodzaak, geen accessoire! Maar hoe zit het, heb je een set van flamboyante spatlappen, sieren de wielen? Gewoon vasthouden aan het thema dat u hebt besloten. En als er geen thema, op zijn minst overeenkomen met de kleur van de kleppen met de kleur van uw auto!

Decoratie verlichting: U kunt ook toevoegen aan de ‘bling’ factor van uw auto, door het verkrijgen van een aantal super mooie decoratieve verlichting voor. U kunt ze onder de auto, of als uw oogkleppen. Vermijd het gebruik van hen voor koplampen, omdat ze kunnen de visie van tegenliggers belemmeren.

Er zijn zeker nog veel meer coole auto-accessoires die je kunt uitproberen. Voor nu, dit is wat we hebben. Dus ga je gang en uitgeven aan iets, om uw auto kijken prachtig!

Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Auto stereo installatie
Auto Interieur
Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Auto Veiligheid Ratings
Keyless Entry System voor Auto’s
Car audio en video Kooptips
Batterij van de Auto
Beste Oliefilter
Auto Onderhoudsschema

Leave a Reply