Cruise Control Problemen

Moderne auto’s zijn uitgerust met intelligente voertuigsystemen controlesystemen die zelf kan beheren de werking ervan. Cruise control is een dergelijke innovatie in de steeds geautomatiseerde functioneren van moderne auto’s.

Wat is Cruise control?

Cruise control is een automatische snelheidsregeling. Het verlicht de automobilist van met de hand te houden snelheid door het indrukken van het gaspedaal. Zodra de regeling wordt geactiveerd, naast het manoeuvreren plichten, de bestuurder hoeft zich geen zorgen over gaspedaal. Dit mechanisme is erg handig tijdens het rijden op lange routes en wegen die strekken voor honderden mijlen. Naast het gemak van het rijden, dit mechanisme verhoogt brandstofverbruik van de auto. Door het instellen van de controle tempo om minder dan de maximum snelheid, kunt u ervoor zorgen dat u niet op het land met snelheidsovertredingen tickets!

De controle over snelheid wordt bereikt door besturing op gasklep van de motor, die de hoeveelheid benzine verbruikt tegelijk beslist. De cruise control instellingen zijn binnen het bereik van de bestuurder en hebben meestal ‘on / off’, ‘cv’, ‘set’, ‘versnellen’ en ‘kust’ knoppen. Zodra de bestuurder handmatig versneld de auto boven een bepaalde minimale snelheid, kan het controlemechanisme te worden geactiveerd wanneer u een snelheidsbeperking. Dit laat het gaspedaal op de automatische piloot en je hoeft niet naar beneden duwen het gaspedaal niet meer. Zelfs als u de pedaal indrukken en versnellen boven de ingestelde waarde, zal de snelheid te verlagen tot de ingestelde waarde, als je eenmaal los het gaspedaal. Het mechanisme stopt met werken in geval van remmen of te tikken van de koppeling. De controle over de snelheid wordt bereikt door te trekken van de gaskabel door een vacuüm bediende servomechanisme. De module (CCM) houdt toezicht op de algemene werking van het mechanisme door middel van een feedback en relais mechanisme.

Veelvoorkomende problemen

Cruise control mechanisme, dat een mechanische ding, is kwetsbaar voor bepaalde problemen als gevolg van het falen van componenten of het falen van de coördinatie tussen hen. Hier zijn de meest voorkomende problemen die je zou kunnen maken.

Voertuig Snelheid Sensor Failure
Rijsnelheidssensor (VSS) is het oog van de besturingseenheid, dat controleert de snelheid van het voertuig door het sturen wisselstroomsignalen, waarvan de frequentie draairichting van. Wanneer het voertuig snelheidssensor niet lukt, kan het niet meer te ontvangen signaal informatie over snelheid van het voertuig, waardoor het blind en nutteloos. VSS falen is een van de meest voorkomende problemen die je zou kunnen maken. Hoe kun je weten dat cruise control werkt niet, als gevolg van de VSS mislukking? Kijk naar de snelheidsmeter, want het is te afhankelijk van de VSS. Als de controle en snelheidsmeter stopt gelijktijdig werken, wordt u geconfronteerd met VSS mislukking. In een dergelijk geval de enige uitweg te repareren of te vervangen VSS.

Cruise Control Module Problemen
De besturingsmodule is het brein van het mechanisme. Het verwerkt de signalen die zij ontvangt van de VSS, vergelijkt deze met de ingestelde snelheid waarde en prikstokken de actuator dienovereenkomstig de controle van de gasklep door vacuüm mechanisme. Een doorgebrande zekering en gebroken draden kan de vloek van een CCM-mechanisme, wat leidt tot functie-uitval en derhalve een volstrekt snelheidsregeling mislukking. In dat geval reparatie of vervanging CCM is alleen herstellen back functionaliteit.

Actuator Vacuum Membraan Lek
De actuator is het apparaat dat eigenlijk gasklep regelt door middel van een vacuüm mechanisme. Als het vacuüm membraan in de aandrijving, ontwikkelt een lek, zal het controlemechanisme mislukken. Dit is ook een van de meest voorkomende problemen. De enige uitweg is de vaststelling van het lek en het herstellen van vacuüm in de actuator.

Gasstang Breakdown
Gasstang is de connector tussen de aandrijving en de gasklep. Deze verbanden zijn meestal metalen kettingen. Als ze falen of breken, zal cruise control niet meer werken. Het vervangen van de koppeling zal het probleem oplossen.

Met behulp van deze ‘automatische piloot’ mechanisme voor toerentalregeling komt met zijn aandeel in de risico’s. Deze intelligente vervoerssystemen moeten zorgvuldig worden gebruikt en zijn het meest nuttig in lange ritten. Diagnose en herstelling van dit materiaal vereist veel gespecialiseerde machines, waaraan, mag u geen toegang. Tenzij u beschikt over de nodige expertise en middelen, het is een baan, het best overgelaten aan garage professionals.

Anti-lock Braking System
Vervang Oliecarter
Schuifdak Vs. Moonroof
Car Stereo verwijderen
Car Audio Accessoires en condensatoren
Hoe te Struts vervangen
Wanneer Remblokken vervangen
Plastic Gas Tank Repair
Auto Veiligheid Ratings
Schuifdak Installatie
Wanneer Car Battery vervangen

Leave a Reply