Custom Car Audio Systemen

Getallen zijn zoals advocaten, ze alleen onthullen een fractie van de waarheid en gemakkelijk kijken uit op de rest.

Dus als iemand heeft van de installatie van het nieuwste car audio systeem met een 5-CD-wisselaar, 10 luidsprekers, 2 woofers, 5 surround-luidsprekers, 3 luidsprekers rond de surround-luidsprekers, en God-weet-wat-anders, moet je rustig nemen in die opmerking zonder blikken of blozen. Laat de andere jongen koesteren in zijn moment van glorie voor een paar seconden, en dan los te laten van uw auto op maat gemaakte audio-arsenaal. Nadat uw arme vriend heeft zich hersteld van deze akoestische aanval, kun je gaan zitten en uitleg over de voordelen die een aangepaste auto audio systeem heeft meer dan een run-of-the-mill voorraad tegenhanger.

Aanpassen van de Componenten van Car Audio System

Een aangepaste auto audio systeem is niet heel anders dan een stock car audio systeem in termen van basiscomponenten. Min of meer omvat dezelfde fundamentele onderdelen als zijn tegenhanger. Het grote verschil ligt in het feit dat bij een aangepaste autoradio, elke component afzonderlijk ontworpen en gekocht op individuele basis, dat in geval van een stock car audio, het gehele systeem is ontworpen en geïnstalleerd als een enkele entiteit. In geval van een custom-built car audio systeem, kunt u individueel kopen verschillende auto audio componenten zoals luidsprekers, head-units, sub-woofers, enz. op een een-op-een basis, en monteer vervolgens naar uw eigen persoonlijke bouwen car audio luidsprekersysteem. Een aangepaste auto audio systeem bestaat meestal uit:
Hoofdtoestel: Het is niets anders dan de frontale regeleenheid die de CD-speler, MP3-speler, DVD-speler, radio, cassette-speler, enz. herbergt Terwijl de aanschaf van een head-unit voor uw aangepaste auto audio, moet je er een uitkiest die compatibel is met de maximum aantal media. Zorg er ook voor dat het een ingebouwde anti-diefstal mechanisme voor extra veiligheid heeft. Deze dagen, bepaalde head-units bieden geavanceerde functies zoals USB, bluetooth compatibiliteit, en kan worden gesynchroniseerd met uw mobiele telefoon ook.
Sprekers: Ik denk dat het niet nodig is om het belang van het hebben van een goede speakers in uw auto audio systeem te testen. Een slechte luidsprekersysteem kan een Michael Jackson lied klinkt als het London Symphony Orchestra. Dus als je toevallig een muziek liefhebber en een purist te zijn, je moet echt voorzichtig zijn over wat luidsprekers die u koopt voor uw auto audio. Speakers zijn er in meerdere varianten zoals deur luidsprekers, luidsprekers voor, achter-luidsprekers, vloer speakers en speciaal ontworpen boot luidsprekers. Elke variant is verkrijgbaar in verschillende maten, output capaciteit, en is speciaal ontworpen voor het uitvoeren van een zeer specifieke rol in de cumulatieve geluidsproductie.
Subwoofers: Als u het type die houdt van de dreun, dan is dit een is een must-buy. Subwoofers te geven dat extra bas effect op het hele geluid en een impuls aan het laagfrequente audiosignalen. Afhankelijk van uw audio-behoeften, kunt u bladeren door de verschillende subwoofers voordat u zich concentreren op uw uiteindelijke keuze. Subwoofers, wanneer geïnstalleerd als een paar, aan de achterzijde of in de kofferbak bieden uitstekende geluidsproductie.
Versterker: Een versterker is een optioneel accessoire dat je moet kopen alleen als je sub-woofer heeft extra versterking en wattage. Een ervaren car-audio dealer kan inspecteren uw audio-installatie en vervolgens raden de juiste versterker en andere noodzakelijke accessoires die uw auto audio systeem vereist.

Waarom u moet investeren in op maat gemaakte Car Audio Systemen

Aangepaste car audio systemen maken muziek-luisteren echt aangenaam en gelukzalig. Men kan maken en genieten van de delicate muzikale nuances die zelden mogelijk is in het geval van een stock car audio systeem. Op hetzelfde moment, kun je gaan over het bouwen van een aangepaste auto audio systeem als per uw gemak en beschikbaarheid, met betrekking tot tijd en geld. Er is veel variatie tussen de car audio componenten, dus je moet een goede tijd het verkennen van elk van hen tijdens het koopproces.

Vergeet niet, als het gaat om aangepaste car audio systemen, kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Dus de volgende keer dat u van uw auto voor een rit door de stad, vergeet niet om het volume te verhogen, en laat het feest beginnen!

Hoe maak je een Car Battery Koppel
Auto Batterij vervangen
Audio
Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto
Kleine auto’s 2012
Stickers voor Auto’s
Car Repair
Voor Wieluitlijning
Muffler Tips Installatie
Wat is de snelste auto ter wereld
Beste Familie Car 2012

Leave a Reply