Dead Car Battery Symptomen

Volgens deskundigen, de gemiddelde auto levensduur van de batterij gaat tot 5 jaar in gedachte omstandigheden. Vanwege de hand liggende redenen, is dit niet het geval. Zodra uw auto krijgt doorgewinterde, kunt u niet zeker zijn wanneer de batterij zou opraken van de adem in en geven u een harde tijd vast te zetten. Maar het mooie is, een lege batterij is gemakkelijk te diagnosticeren, als je eenmaal vertrouwd zijn met de symptomen. Bovendien, in vergelijking met andere delen van het voertuig, de batterij minder duur.

Wat duidt op een auto accu leeg is?

Accessoires zoals de koplampen, achterlichten, radio, binnenverlichting, elektrische ramen, muziek, elektrische deuren, ruitenwissers, enz., worden gedreven door de kracht van de batterij. Dus zodra de energiebron blijft dood, deze ophouden te functioneren.
Normaal gesproken, als je het contact geven, de motor cranks. Maar als de accu leeg is, zou u hoort een ‘klik’ geluid.
Als je geluk hebt dan kunt u nog steeds een vliegende start uw auto, zelfs met een lege batterij. Zelfs indien deze techniek niet werkt, zoals in de batterij leeg weer na de eerste sprong, dan kan geven dat de batterij volledig is afgevoerd.
Een andere veel voorkomende teken van een lege batterij kan een vieze geur, vergelijkbaar met die van een rot ei zijn. Deze geur is van zwavelzuur. Meestal is dit geur geeft aan dat het springen van de autoaccu is gedaan in een onjuiste manier.
In het geval u niet wist, de hoorn van het voertuig verbruikt meer stroom dan de koplampen. Dus als de hoorn niet meer werkt, dan kunt u vermoedt dat er een dode beslag, zelfs als de koplampen flikkeren.
Als de paniek-knop niet reageert, dan kan het ook betekenen dat de batterij is dood gegaan.
Als de batterij meer dan drie jaar oud, en tonen van deze tekens, dan kunt u er zeker van zijn dat het zijn beloop, en het is tijd dat je ging voor een auto batterij te vervangen.

Oorzaken

Mogelijke factoren waardoor je accu van de auto is gegaan dood zijn als volgt:
U bent bij de interieurverlichting op voor een lange tijd
Het geluid van het audiosysteem loopt al een hele nacht
Een niet goed functionerende dynamo (een elektrische generator die wisselstroom produceert)
Een ondermaatse batterij is ook een oorzaak die gebruikelijk is voor de meeste gevallen
Frequent gebruik van accessoires, zoals hierboven vermeld, afvoerleidingen ook de batterij
Probleem als de bovenste helft ontbreekt zuur riool ook de batterij. Dit kan gebeuren wanneer het elektrolyt wordt verzameld op de bodem van het apparaat.
Onjuist onderhoud is ook een voor de hand liggende oorzaak, en dus is onjuist opladen van het systeem.

Het opladen van een dode Batterij van de Auto

Je zou een andere auto waarvan de accu volledig is opgeladen.
Plaats uw auto voor de andere auto die u hebt geregeld.
Nu positief kabel waarvan een terminal wordt verbonden met de positieve pool van de accu goed (meestal rood) en het andere uiteinde met de positieve klem van de batterij bad.
Nu het ene uiteinde van de negatieve kabel (grondkabel) moet worden aangesloten op de negatieve pool van de batterij doen herleven. Het andere uiteinde van de kabel worden verbonden met een niet-gelakte metalen oppervlak dat niet op de motor.
Na gekregen van de aansluitingen set, nu beginnen de andere auto en wacht enige tijd. Daarna controleren of je in staat bent om uw voertuig te starten. Idealiter het moet, maar als het niet dan is de andere auto lopen voor wat meer tijd.

Zoals je kunt zien dat de symptomen van een dode accu van de auto zijn niet moeilijk te ontcijferen. Dus zodra deze symptomen zich voordoen, probeer dan het opladen van de batterij of als het te oud is, dan het te vervangen.

Auto Onderhoudsschema
Batterij Terminal Corrosie
Audio Books
Problemen met een kilometerteller
Hoe lang moet remblokken Laatst
Master Cylinder Problemen
Spray Painting
Master Cylinder Repair
Gesloten Keys in Car
Cruise Control Problemen
Auto Remmen

Leave a Reply