Dead Car Battery

Uw auto heeft elektrische stroom voor veel van zijn functies, zoals de koplampen, achterlichten, de muziek-systeem, voorgerecht, elektrische ramen, interne verlichting, ruitenwissers, enz. De accu van de auto is de enige bron van macht voor hen allen. Idealiter zou de accu van de auto moet goed functioneren voor vijf volle jaren, want dat is de gemiddelde levensduur van de batterij van uw auto. Maar het is bijna onmogelijk om handhaven van de ideale omstandigheden. Omdat er veel aspecten die bepalen hoe lang de batterij meegaat. Laten we het analyseren van de problemen in een accu in meer detail.

Tekenen dat uw Car Battery Dead is

Na zijn enkele van de tekenen die erop wijzen dat uw auto accu dood is of is leeg.

De auto start niet nadat u de sleutel in het contactslot.
De elektrisch aangedreven componenten zoals de autoruiten niet werken.
Het starten van de auto als zij een klikkend geluid plaats van de gebruikelijke geluid.
De koplampen zijn nu doffe en schijnen helder alleen wanneer u te versnellen.
Wanneer u de motorkap opent, als er een slechte geur rotte eieren.
Als de auto niet normaal starten, maar begint met een sprong dan kun je er zeker van zijn dat het probleem is met de batterij.

De oorzaken achter

De oorzaken van een dode accu kunnen tal en enige juiste testen van de batterij kan het eigenlijke probleem geven. De meest voor de hand liggende oorzaak is dat de levensduur waarvoor de batterij is ontworpen, is ongeveer te krijgen over. Er zijn andere situaties die bijdragen aan deze situatie, bijvoorbeeld, als je vergeet uit te schakelen uw koplampen wanneer u uw auto geparkeerd, vindt u uw batterij leeg nadat je terugkomt. Andere oorzaken kunnen zijn-

Onjuiste manieren van opladen van de batterij.
De interieurverlichting wordt links op voor een lange tijd.
Met behulp van uw batterij om te springen start een andere batterij als je eigen accu van de auto zelf is zwak.
Het verlaten van de radio of autoradio op voor de hele nacht.
Met behulp van een ondermaats batterij.
Een kortsluiting ergens in de bedrading van de accu.
Als de dynamo niet goed functioneert zal het niet de batterij opladen.
Het gebruik van de auto voor korte afstanden, terwijl het gebruik van de accessoires ruimschoots kan ook leiden tot een lege batterij.
Soms accuvloeistof wordt verzameld op de bodem van de batterij waarbij de bovenste helft zonder zuur, die ook bijdragen tot een dergelijke conditie van de batterij auto’s.
Slechte accu van de auto onderhoud is een andere prominente oorzaak van de batterij wordt afgetapt. Een voorbeeld van slecht onderhoud moet niet houden juiste hoeveelheid water in de batterij.

Hoe kan ik Fix

Een snelle en gemakkelijke manier om een ‚Äč‚Äčlege accu te doen herleven springt het. Voor een batterij jump-start, hebt u een set startkabels en een andere auto met een goed opgeladen accu. De volgende stappen wordt uitgelegd hoe om te springen start uw auto-

Parkeer de auto met de lege batterij naast de auto met volle accu (doen herleven auto). U kunt de twee auto’s kap ook parkeren op motorkap, dat wil zeggen in de voorkant van elkaar.
Sluit nu een terminal van de positieve kabel (meestal rood) aan op de positieve pool van de heropleving van de auto en het andere uiteinde aan op de pluspool van de lege accu.
Sluit nu een terminal van de negatieve draad met de negatieve van de heropleving van de batterij. Het andere uiteinde van deze kabel moet worden aangesloten op een ongeverfd metalen oppervlak in het motorblok.
Draai nu de heropleving van auto op en voer het voor een paar minuten. Dit brengt de lege accu.
Probeer nu het starten van de auto. Als het niet wordt gestart, voert de heropleving van de auto voor wat meer tijd.

Een andere manier van het starten van een auto waarvan de batterij leeg is is om te duwen het te starten. Maar voor deze methode heb je iemand nodig om je auto te duwen terwijl u probeert om het te starten en het zal meerdere pogingen nodig om de auto te lopen. Ook is deze methode niet aanbevolen en mag alleen worden gebruikt als er geen andere optie beschikbaar is.

De beste manier om te gaan met een dode accu van de auto is op te laden zo snel mogelijk. Maar zorg ervoor dat je eerst te lezen over hoe lang op te laden in de auto handleiding. Neem alle voorzorgsmaatregelen vermeld in het. Als de batterij is beschadigd, de vervanging is de enige optie. Probeer niet te springen een bevroren accu te beginnen omdat er gevaar bestaat van de batterij exploderen. Ook, als je merkt dat een zuur lek in de batterij onmiddellijk naar de monteur.

Auto Oververhitting Oorzaken
Snelheidsmeter Cable Replacement
Auto Towing Equipment
Best Car Luidsprekers
Decoratieve Auto Vloermatten
Reiniging Aluminium Wielen
Cool Car Accessoires
Wanneer Rotoren vervangen
Remote Starters voor auto’s
Dynamo Problemen
Car Battery Charger Instructions

Leave a Reply