Diagnose Car Problems

Ah .. je hebt een Swank nieuwe Mercedes en je bent machtig blij met uw kostbare bezit. Alles is prima voor een paar maanden en dan ben je plotseling realiseren dat er een probleem is met de prestaties van de auto. De kilometerstand is gedaald en zelfs bij stationair draaien soms de auto opstart. Je vraagt ​​je af wat er mis is met de auto. Clueless, neemt u de auto naar de monteur en krijg de auto problemen opgelost. Ik weet zeker dat velen van u moet zijn gegaan door deze en waarschijnlijk bekeerd, omdat er een kans was dat de monteur u bedrogen en ook gaf je een dikke vette rekening. Dit alles vanwege een gebrek aan informatie over hoe u de auto problemen op te sporen. Dus we dachten waarom niet over te schrijven voor onszelf en andere auto-eigenaren! Neem een ​​kijkje!

Auto Probleem Diagnose

Hoewel u geen Einstein te zijn voor de diagnose van auto problemen, zal je zeker moet heel oplettend en alert over de werking van de auto. Immers, het is een complexe machine. Dus we beginnen met de basis in garage.

De Fundamentals
Het is uiterst belangrijk om te weten de systemen in de auto motor en hoe ze werken. Je moet een grondige kennis van in de auto’s hebben uit. Een kleine verandering in het geluid van de motor tijdens het rijden en je moet in staat zijn om een ​​gok op zijn minst te nemen over de vraag waarom heeft die verandering in het geluid is gebeurd. De systemen in de motor moeten worden begrepen, die u zal helpen omgaan met verschillende auto reparatie vragen. Dit is waar de helft van uw werk van gaging auto problemen zullen worden opgelost. Observatie en vaak het controleren van de motor met iemand die grondig met wat er allemaal kan gebeuren met een auto motor kan blijken te zijn echt nuttig.

Een aantal systemen werken binnen het systeem – de stuurbekrachtiging, de dynamo, de remvloeistoffen, het relais en de brandstof injectoren, bougies, zuigers, assen en zo veel andere dingen. Al deze zijn van cruciaal belang voor auto probleemdiagnose en het oplossen van de auto problemen.

Enkele veel voorkomende problemen
Soms is wat er gebeurt is dat zelfs de kleinste en zelfs de kleinste van de problemen ons krijgt in de knel, omdat we niet weten hoe om te gaan over het omgaan met de situatie. Hier zijn een aantal meest voorkomende problemen en de mogelijke diagnose voor hen.

Probleem # 1
Auto start niet een kwestie is die wordt geconfronteerd met misschien wel 95 op de 100 mensen. Als er geen vonk en de motor niet start, een van de redenen kunnen een slechte bougie zijn of de bougiekabel. Als er corrosie (die je zal vinden na het controleren), vervang de bougies. Een dode of gecorrodeerde batterij kan ook de reden zijn voor de auto niet starten, wat ook al heel duidelijk, wordt gemist door autobezitters. Problemen met auto elektrische problemen zal waarschijnlijk de volgende stap.

Probleem # 2
Om de auto problemen op te sporen, zoals ik al zei, moet je bekend zijn met de auto goed. Dus een andere probleem dat mensen kunnen een gedachte niet aan de brandstofmix. Bad brandstofmengsel schadelijk kan zijn voor de inlaatkleppen. De inlaatkleppen van de motor moeten vrij zijn van vuil en verstopping. Het beïnvloedt de algehele prestaties van de auto.

Probleem # 3
Oververhitting van de motor is een ander onder de talloze gemeenschappelijke auto problemen. Nee om deze auto probleem vast te stellen, moet je een oor hebben voor het geluid van de motor geeft. Indien de motor oververhit is er gesis van de motor, lijkt lucht of stoom. Hier ook het uitlaatsysteem of katalysator moet worden gecontroleerd.

Probleem # 4
Auto diagnose van het probleem omvat ook nauwlettend in de gaten op de juiste compressie van lucht en brandstof in de motor. In afwezigheid van deze, zal de verbranding van deze twee resulteert in kick de motor in niet.

Dit waren slechts een paar dingen die worden gedaan om de auto problemen, die niet alleen hier te beëindigen diagnose! Bijvoorbeeld, je hebt problemen zoals het schoonmaken van injectoren of stuurbekrachtigingspomp lawaai. Dit is gewoon de trailer als het gaat om de diagnose van auto-motor problemen!

Op een serieuze noot echter voor auto diagnose van het probleem, een andere effectieve manier is om te blijven scannen via de handleiding van de auto wanneer je de tijd krijgen. De handleiding zal u helpen begrijpen veel over de auto en de werking ervan, en je zult in staat zijn om zichzelf te diagnosticeren auto problemen, bijvoorbeeld diagnose auto lawaai Laatste maar niet de minst voor auto diagnose van het probleem, te plannen routine onderhoud voor uw schoonheid, net als je zou voor jezelf om ervoor te zorgen dat alles in orde is! Ik breng u de motorkap hier op mijn woorden over de diagnose van auto problemen! All the best!

Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Auto problemen met oververhitting
Auto Detailing
Batterij van de Auto Corrosie
Autofabrikanten Lijst
Disc Vs. Trommelremmen
Meest betrouwbare auto van 2012
Auto Veiligheid Ratings
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Car Battery Recycling
Wat is een Toerenteller

Leave a Reply