Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto

Een auto kan een raar beest soms onder controle te zijn. Net als elke persoon, elke auto heeft zijn eigen eigenaardigheden en eigenaardigheden. Na een lange tijd met een auto, een bestuurder begrijpt dat het een soort van unieke persoonlijkheid in de manier waarop het reageert op uw controle heeft. Terwijl sommige geluiden die in een auto tijdens normale werking kan systemisch, zijn er enkele die afwijkingen, die moeten zo spoedig mogelijk worden verholpen betekenen. Geluid van alle soorten, anders dan normaal, is het resultaat van een soort wrijving in de auto interne mechanisme.

Diagnose

Ik heb persoonlijk waargenomen deskundige monteurs diagnosticeren auto problemen, door alleen te luisteren naar de auto gefluister als de motor stationair draait nestelt zich in conditie of neuriet in eerste, tweede en derde versnelling. Om te bepalen wat kan het slijpen of rammelen geluid kunnen veroorzaken bij het draaien, moet u de bron van het geluid te identificeren. Wanneer u en het geluid hoort, probeer dan in te schatten als het van de achterzijde of de voorzijde. Is het aan de rechter of links? Volgens de richting van geluidsbron kan de oorzaak worden geïdentificeerd.

Mogelijke oorzaken

Ik onderzocht veel op garage forums en geraadpleegd enkele deskundige automonteurs over wat zou de verontrustende knarsend geluid veroorzaken tijdens het accelereren of draaien. De resultaten van mijn onderzoek worden gepresenteerd in de volgende paragraaf, voor uw inzage. Gezien het feit dat elke auto model zijn unieke problemen heeft, kan ik niet garanderen dat de oorzaak kan zijn een van de drie hieronder genoemde, maar ze zijn de meest waarschijnlijke degenen.

Bad Wiellager
Als uw auto maakt geluid bij het draaien en het is het slijpen soort, de meest waarschijnlijke oorzaak is slecht of versleten wiellager. De wiellager om de buffer tussen de as en het wiel zelf, die voorkomt wrijving tussen de twee bewegende delen zijn. Echter, versleten wiellager kan leiden tot een wrijving, waardoor knarsend geluid tijdens het draaien van de auto in bochten. Dit geluid blijft wanneer de auto aan het versnellen is. Vervangen van het wiellager moet stoppen het lawaai.

Storingen aan de rem
Een andere meest waarschijnlijke bron van het geluid in je auto, zijn mogelijk problemen met de rem. Het kan een losse rem schild, versleten remklauw en remblokken of zelfs rotor verkeerde uitlijning te zijn. In ieder geval, is het aanbevolen dat je het hele remsysteem uitgecheckt.

Homokineet gerelateerde problemen
Problemen met de CV as of gewricht kan leiden tot dit soort geluid bij het draaien. Het is een deel van de aandrijfas, die in het spel komt bij het draaien. Klik hier voor de CV as uitgecheckt om te bevestigen als dat is de bron van het probleem.

Geluid van welke aard geeft wrijving, die een verstorende kracht, die elk apart scheurt auto. Daarom is het essentieel dat een abnormaal geluid van het interne auto mechanismen niet worden genegeerd. Krijg alle gecontroleerd mogelijke oorzaken zo snel mogelijk om dingen terug naar normaal.

Hoe maak je een Car Stereo installatie
Ceramic Remblokken
Auto Oververhitting
Springen van een Car Battery
Beste Sneeuw Auto’s
Kosten van remblokken
Solar Car Battery Charger
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Alloy Vs. Steel Wheels
Dashboard Waarschuwingslichten
Remblokken vervangen

Leave a Reply