Diagnose van piepend geluid bij het accelereren

Is een piepend geluid tijdens het versnellen, het verstoren van uw rustige meditatieve toestand bij het aandrijfwiel? Het is tijd dat je deed iets aan en onderzocht het mysterie. Piepend geluid tijdens het versnellen lijkt te zijn een van de meest geconfronteerd en meest besproken problemen op auto forums over de hele wereld. Met zoveel auto-onderdelen tegelijkertijd werken, is het moeilijk om erachter te komen waar precies, is het gierend geluid vandaan komt.

Sommige rapport een piepend geluid van de motor, sommige rapport te komen aan de voorkant rechts of voor links en sommige zijn gewoon geen idee over. Men moet waarschijnlijk in de buurt van ‘Vulcan’ gehoor (zie: Star Trek) hebben, om de exacte positie van het gezeur component te vinden. Wat maakt het gezeur nog mysterieuzer is het feit dat het alleen voorkomt bij hoge toerental van de motor of tijdens het accelereren.

Wrijving en trillingen zijn twee factoren die een rol spelen bij hoge snelheden de auto. Met een overvloed aan operationele bewegende delen, het uitzoeken van de schuldige bij te dragen aan de auto maken piepend geluid is moeilijk, zelfs voor ervaren automobilisten. Een uitweg is om te controleren of alle mogelijke mogelijkheden, een voor een. Om erachter te komen waarom een ​​auto maakt piepend geluid tijdens het versnellen, maakt een lijst van alle mogelijke oorzaken en te elimineren door middel van onderzoek, tot je naar beneden kunt beperken tot een enkele. In de volgende paragraaf, geef ik een lijst van mogelijke oorzaken van piepend geluid bij accelereren, dat ontdekte ik van verschillende auto-forums en ervaren automonteurs.

Mogelijke oorzaken

Ik noem de verschillende redenen waarom uw auto kan een zeurpiet bij hoge acceleratie snelheden te worden. Een aanwijzing is om erachter te komen welke delen van een auto in het spel komen bij hoge acceleratie snelheden. Hier zijn enkele tips.

Transmissie Problemen

Een van de belangrijkste redenen voor het piepend geluid kan wrijving ontstaan ​​in de auto transmissiemechanisme. De redenen hiervoor zou kunnen worden versleten tandwielen en lage transmissie vloeistof niveaus. Je zou kunnen controleren of het probleem is in de transmissie op de volgende manier. Versnel de auto snelheden waarop de jankend geluid is het hardst, over te schakelen naar neutraal en dood de motor. Als het geluid niet verdwijnt, dan ligt het probleem ergens in de aandrijflijn of transmissie. Als het geluid verdwijnt, dan kan de motor of koppeling assemblage, dat de oorzaak van het probleem zijn. Een grondige transmissie controle zou kunnen oplossen van het mysterie.

Differentiële Gear Problemen

Slijtage van tandwielen in het achterdifferentieel of front, kunnen veroorzaken zeuren geluiden. Dit geluid gevolg van de wrijving in de ring en het rondsel arrangement. Verkrijg de achterdifferentieel geluid gecontroleerd en krijgen zo snel mogelijk opgelost.

Stuurbekrachtiging Problemen

Als het piepend geluid tijdens het versnellen is luidste terwijl het nemen van een bocht, kan het probleem liggen in de stuurbekrachtiging montage. De belangrijkste reden voor het gezeur misschien een losse riem, dat loopt over de poelie van de stuurbekrachtigingspomp’s zijn. Aan de riem gespannen en de opnieuw uitgelijnd gehele gemeente, kan uw probleem op te lossen.

Motorproblemen

Er zijn bepaalde problemen met de motor, dat een jankend of hoge toon ruis te creëren. Het krijgen van de hele motor assemblage gecontroleerd zou een beperking van het probleem om een ​​aantal losse onderdelen of verkeerde uitlijning. Het kan ook het gevolg zijn van gebrekkige smering veroorzaakt wrijving in sommige motoronderdelen.

Normaal Resonance

Ik heb gelezen dat sommige zeurende geluiden kunnen uitsluitend worden gemaakt op basis van de vibrationele resonantie van specifieke componenten bij hoge snelheden. Zo werd een van de gemelde redenen piepend geluid in een BMW, toegeschreven aan de ruis die door de planetaire tandwielen. Dit is het soort van geluid dat is verbonden aan dit automobiel systeem.

Er zijn een aantal van automodellen en elk heeft zijn eigen bijzondere vraagstukken. Als u niet gevonden wat je zocht, stel ik voor dat u kijken op een gerelateerd auto problemen forum gewijd aan uw auto model of een bezoek aan een ervaren automonteur, wie weet zijn spullen echt goed. Ik heb persoonlijk gekend vele automonteurs die zou diagnosticeren wat is er mis met een auto, gewoon door te luisteren naar het!

Cool Car Accessoires
Auto Interieur
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Front End Alignment Kosten
Rem reparatiekosten
Reiniging Batterij Corrosie
Koplamp Lens Cleaner
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Dynamo Probleem Diagnose
Car Battery Testing
Auto Remmen

Leave a Reply