DIY Car Repair

Uw auto is uw geliefde, is het niet? Maar heb je er ooit aan gedacht hoeveel geld je investeert in het onderhouden en repareren van uw auto. Nou, als je berekent het bedrag dat u zal worden verrast om te ontdekken dat de helft van je salaris wordt besteed in de auto elke maand. Dus, hier ben ik met enkele tips over Do It Yourself garage. Om uw auto te repareren u niet beschikt over een uitstekend opgeleide monteur. Je moet alleen weten hoe het en wat te doen in welke situatie te doen. Maar basiskennis over garage nodig is zodat u een weloverwogen beslissing over de reparatie opties te nemen. Dus, kan de basiskennis worden verkregen, hetzij door een ervaren persoon of door te doen wat je nu doet, ja surfen op het net.

Met DIY garage kunt u bespaart een enorme hoeveelheid, tijd en ja de last om uw auto te rijden naar de garage, om er maar een kras of een platte tier op te lossen. Geld wordt opgeslagen op vele manieren als je niet hoeft te de arbeidsmarkt te betalen en je kunt direct kopen vertrouwde onderdelen van de winkels. Als je een goede kennis van garage dan zul je in staat om te controleren welk deel moet worden veranderd. Het belangrijkste is dat je je eigen auto repareren, dus je zal meer bezorgd over de schade en zal repareren mooier dan een monteur.

Een overzicht over Do It Yourself Car Repair

Als je eenmaal hebt besloten dat je gaat om uw auto op uw eigen reparatie moet je eerst jezelf voorbereiden om het werk te beginnen. Dus laten we beginnen met het oplossen van uw garage vragen met de dingen die je moet uitvoeren in uw auto.

Dingen Vereist
Ten eerste moet je een auto reparatie tool kit hebben. Naar aanleiding van zijn de dingen die je moet hebben in een toolkit. Draag deze toolkit de hele tijd.

Schoon Rags
Jack
Spare tier
Tang
Onderdelen: Extra bougie, olie, remvloeistof, transmissieolie, stuurbekrachtiging vloeistof, luchtfilter, enz
Emergency onderdelen: Zekeringen, extra riem, koelvloeistof slang en radiatordop
Apparatuur die wordt gebruikt in de sneeuw en ijs als deicer
Reflectoren en flitslichten
Doppenset van verschillende grootte
Schroevendraaiers (zowel platte als Phillips hoofd) van verschillende grootte
Lug sleutel van verschillende vormen en maten

Gemakkelijk Do It Yourself Car Repair
Hier ben ik ga u een kort idee over Doe Het Zelf garage van een aantal eenvoudige problemen die u gemakkelijk zelf op te lossen.

Rust Repair: Auto roest reparatie is vrij eenvoudig. Verwijder de roest van de auto door schrobben met staalborstel. Maak de autolak met 220 grit schuurpapier wat genoeg is om de verf en de primer te verwijderen. Dan met behulp van metalen slijpschijf, slijpen de geschrobd onderdelen van de auto. Doe het langzaam als het kan schadelijk zijn voor de auto. Met dit uw ontroesten werk is voorbij. Nu het schoonmaken van de auto met behulp van een katoenen doek. Bedek de gebieden waar je geen behoefte aan de verf. Spray nu de primer en wacht tot het droog is. Herhaal de primer nog een keer en dan na het droogt spuiten uw auto. Laat het drogen en herhaal 2 tot 3 lagen over.
Scratch Repair: Auto kras reparatie kan een aantal eenvoudige begeleiding nodig hebben. Begin met een wasstraat. Laat uw auto droog en vervolgens goed onderzoekt de krassen. Nadat u de krassen, rol je vingers over het om er zeker van dat het een kras niet het ontkleurde verf. Reinig vervolgens dat gebied en probeer de scratch waterpas met behulp van fijn schuurpapier. Reinig het gedeelte met de hulp van een katoenen doek. Toepassing verbinding over de kras met behulp van een kunststof mes. Laat totdat het wordt moeilijk. Nu met de hulp van schuurpapier langzaam niveau it up. Reinig het oppervlak en blaas het stof weg. Spray nu primer erover en laat het drogen. Nu het einde van de procedure met een touch-up verf.
Window Reparatie: Window reparatie wel veel punten te dekken als het venster kan vast komen te zitten als gevolg van vele redenen. U kunt de venster met de hulp van een stofdoek die alle vuil en stof verwijdert. Als deze volledig vast, dan kan er een probleem met de zekering zijn. U moet de zekering, als de rode strook aanwezig is in het centrum wordt dan verbroken betekent dit dat u nodig hebt om de zekering te veranderen.
Koel een oververhitte motor: Als uw motor is oververhit tijdens het rijden uw auto, uw auto op een veilige plaats en zet de verwarming instelling en aanjager bij hoge. Open de kap en laat de motor afkoelen. Open de auto radiateurdop tot de motor is afgekoeld zoals de druk kan ernstige brandwonden veroorzaken. Nadat de motor is afgekoeld, controleer het koelvloeistofpeil. Als het lager is dan het minimumniveau lijn dan giet wat meer koelvloeistof in. Als het voldoende koelvloeistof dan kan er een groot probleem met uw auto die niet kunnen worden opgelost door jou. In dit geval in te checken door een monteur.

Afgezien van de hierboven gegeven eenvoudige doe-het-garage kan je auto reparatiehandleidingen in de markt die u kunnen helpen om veel van dergelijke auto problemen op te lossen. Je hoeft alleen maar een idee van hoe u uw auto repareren te krijgen. Dus de volgende keer wanneer u een probleem geconfronteerd met uw auto proberen op te lossen het zelf en een grote hoeveelheid geld te besparen.

Reiniging Aluminium Wielen
Autoruit Reparatie
Batterij van de Auto
Auto Windows werken niet
Dead Car Battery Symptomen
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Dead Car Battery
Car Power Window Repair
Hybride auto-accu
Best Car Battery
Power Windows niet werken

Leave a Reply