Dynamo Kosten

Een dynamo of wisselstroomgenerator is een belangrijk onderdeel van elektrische auto ondersteuningssysteem. Zonder dat uw auto accu is nutteloos. Als uw alternator heeft verlaten, dan is er geen andere keuze dan om het te vervangen zo snel mogelijk of laten repareren.

De stroom voor het functioneren van een auto is afgeleid van de dynamo, die een deel van de mechanische koppel dat de motor in elektrische lading die is opgeslagen in de accu zet. Als de dynamo is gelegd, is er geen alternatief, maar om het te vervangen. Hoeveel een alternator kosten, hangt af van vele factoren zijn merk.

Voordat u beslist over het vervangen van uw auto dynamo, zorg ervoor dat uw huidige dynamo is niet meer te repareren. Voor dat je moet weten hoe je dynamo controleren. Check out de typische slechte alternator symptomen om ervoor te zorgen dat uw oude dynamo eigenlijk buiten berging. Soms is de dynamo niet alleen maar de alternatorriem dat een verandering moet. Als dat het geval is, vervang dan de dynamo riem. Het is goedkoper dan het vervangen van de kern-apparaat. Dynamo riem prijs varieert van $ 15 tot $ 75 alleen, en je kunt gemakkelijk op te lossen op uw eigen. Echter, als het de dynamo zelf die onleesbaar, dan kost je meer. Ga voor vervanging alleen nadat u zeker weet dat er geen manier kunt u het oude apparaat te repareren.

De kosten van auto-onderdelen is recht evenredig met de fabricagekosten plus de fabrikant winstmarge. Auto-onderdelen winkels toe te voegen hun aandeel in de winst in de prijs die we uiteindelijk moeten betalen als de eindgebruiker. Laten we eens kijken wat kunnen we verwachten dat de gemiddelde prijs van dynamo te zijn.

Kostenschatting

Hoeveel kost een dynamo kosten op een gemiddelde? De kosten zijn volledig afhankelijk van vele factoren die de auto-model, merk, auto’s elektrisch vermogen vraag, motor eisen, verwachte stroomsterkte output en compatibiliteit met de accu van de auto te nemen.

Dynamo prijzen zijn meer als de stroomsterkte die zij leveren is meer. Krachtiger amperage heeft een hogere magnetische veld dat wordt gebruikt in huidige generatie en verhoogt de kosten. Dynamo’s gemonteerd in oudere auto’s goedkoper. Maar ze hebben ook een aparte apparaat genaamd de spanningsregelaar aan te kopen. De gemiddelde kosten van een alternator die een stroomsterkte van 80 voor oude auto modellen biedt, is rond de $ 80. Door oud, bedoel ik auto’s die zijn echt oud die dateren uit de jaren ’90 tijdperk. Kosten van dynamo’s die een grotere stroomsterkte bieden zal zeker meer. Als u niet wilt dat om een ​​nieuwe te kopen, voor $ 40 tot $ 60, kunt u kopen gebruikte of gereviseerde dynamo’s.

Vandaag de dynamo prijzen zijn meer dan verdubbeld met buitenlandse fabrikant komt in beeld. De invoerrechten op onderdelen en buitenlandse productie heeft verhoogd kosten. Terwijl dynamo kosten voor auto’s geproduceerd in de VS is ongeveer $ 180 tot $ 240, buitenlandse vervaardigde auto’s hebben duurdere auto-onderdelen. De kosten van een dynamo gemonteerd in auto’s zoals Toyota kost ongeveer $ 260 tot $ 320. Powermaster, Bosch en Motorcraft zijn enkele van de beste dynamo fabrikanten.

Dan weer zijn er de zeer high-end auto’s zoals BMW en Mercedes, die nog meer dure auto onderdelen hebben. Als u een van deze high-end auto’s, klaar om te betalen een hoop toen een van de auto-onderdelen blanks uit. De kosten van dynamo’s voor deze high-end auto’s kunnen meer dan $ 340. De prijs is ook afhankelijk van waar je het koopt. Al met al kan je verwachten dat de dynamo kosten voor tussen de $ 200 tot $ 400 variëren. Voeg daarbij, de loonkosten van $ 80 tot $ 100, die aanzienlijk zal variëren per locatie en model auto.

Over het algemeen kopen van een winkel die directe levering krijgt van fabrikanten zullen verminderen van de kosten. Dan weer als je goed bent in garage banen, dan kunt u het apparaat vervangen op uw eigen en besparen op de arbeidskosten van vervanging die normaal gesproken toe te voegen aan de auto dynamo prijzen.

Auto’s Die Stoel 7
Hoe maak je een Car Battery kopen
Auto Oververhitting
Piepende remmen
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Actie Auto Antenne
Bad Dynamo Symptomen
Batterij van de Auto
Symptomen van een slechte starter
Car Alarm Systems
Reiniging Aluminium Wielen

Leave a Reply