Dynamo Problemen oplossen

De dynamo is een klein, maar belangrijk onderdeel van de elektrische elke auto. Een auto motor functies met behulp van lucht, vonk en brandstof. Elektriciteit nodig is om de vonk, die geleverd wordt door de accu in kleine hoeveelheden genereren. Aangezien het niet een grote hoeveelheid van de dynamo in stappen zodat de batterij voortdurend opgeladen en de wagen blijft lopen.

De dynamo geeft constant een vermogen van 13,5 tot 14,8 volt, als de accu van de auto is 12 volt en moet constant opladen. Magneten binnen het continu ronddraaien koperdraden met een hoge snelheid, elektriciteit. De stroom wordt omgezet van AC naar DC voor de batterij te gebruiken. In het geval dat extra spanning wordt geproduceerd, de spanningsregelaar schakelt de stroom naar de accu van de auto te voorkomen wordt overladen.

Het oplossen van Dynamo Problemen

Het hele systeem bestaat uit de alternator, contactslot, distributie bedrading, een batterij keuzeschakelaar, de regulator en batterijen. Er kan een storing in een van deze onderdelen zijn en dit zou kunnen noemen voor een aantal professionele reparatie.

Accu keuzeschakelaar
Meestal gebruikt in oudere accu’s, zijn accubanken opgeladen met behulp van een keuzeschakelaar die vergemakkelijkt het laden. Als werkende dynamo bevat energie die is opgeslagen in de veldwikkeling, het loskoppelen van de accu’s snijdt de dynamo en de talrijke volt bij de uitgang. Als hetzelfde circuit levert stroom aan andere apparaten, kan dit plotselinge sterke stijging van hoogspanning te vernietigen een van de andere apparatuur.

Distributie Bedrading
De draden of kabels verbonden met de dynamo grote bedragen huidige en zijn stijf en onder trillingen meeste tijd dat het in gebruik is. Dit kan leiden tot losraken van de moer aan de uitgang stud. U moet ervoor zorgen dat deze draden goed zijn aangesloten op de dynamo en accu.

Contactschakelaar
Een teken van een contactslot storing kan het systeem niet in staat is op te laden zijn. U moet ervoor zorgen dat de dynamo regelaar spanning krijgt als de schakelaar en er geen voeding bij het uitschakelen.

Regelaar
Een toezichthouder is voortdurend onder stress omdat het te maken heeft met hoge stromen en het veranderen van transiƫnten. Zoek een terminal met een draad die de dynamo. Gebruik een voltmeter om voor de huidige controle op het gebied terminal met behulp van een voltmeter. Er mag geen of een minimum aan stroom wanneer het contactslot is uitgeschakeld en wanneer het op de voltmeter moet verbeelden verschillende volt.

Hoe kan ik een Dynamo probleem op te lossen?

Stap 1
Om het oplossen van problemen te starten, verwijder dan de accu van de auto. Draai de moer van de klem van een moersleutel los en verwijder de negatieve kabel voordat u de positieve kabel. Trek de accu van de auto uit de motorruimte.

Stap 2
Nu, met de positieve pool van de accu, sluit u de positieve kabel van de acculader. Na deze sluit u de negatieve kabel van de acculader aan de negatieve pool van de accu. Schakel de acculader en laat het acculading.

Stap 3
Zodra u de ‘volledig opgeladen’ teken ziet op de batterij, haalt u de accu uit de acculader. Laat de batterij is ongeveer 12 tot 14 uur. Zet de draaiknop op de voltmeter op ‘spanning’.

Stap 4
Neem de rode draad van de voltmeter en raak het aan pluspool van de accu-aansluiting. Hierna neemt u de zwarte draad van de voltmeter en raak het aan een metalen stuk dat geaard is (aarding). Vergeet niet om de zwarte draad aan te raken de negatieve pool van de accu.

Stap 5
Op een stuk papier, take down metingen van de belasting, zoals blijkt uit de voltmeter. Voor een standaard accu van de auto (12 volt), moet de lezing in de buurt komen 14. In het geval dat uw auto batterijspanning toont een lezing onder de 13, geeft dit aan dat de batterij bijna leeg is “dood” en zal niet dragen alle kosten. Als de batterij wordt voorzien van een lading, betekent dit dat uw auto dynamo defect is.

Stap 6
Het probleem kan met een van de onderdelen. Controleer het volgende:
De bedrading verhuizen van de dynamo. Het moet niet worden gerafeld.
De elektrische stekker moet stevig passen in de dynamo.
De aardingsdraad aangesloten op de dynamo moet roest en verf vrij.
Er mogen geen losse draad connectoren of terreinen, zoals het veroorzaakt het oververhit raakt.
Geen lawaai moet komen van de dynamo en voor het geval je hoort wat, de lagers moeten worden veranderd.

Na het uitproberen van de aanwijzingen hierboven, als u merkt dat de schade ernstig is, ter vervanging van de dynamo is een goede optie. Vooral als de auto is echt oud, het beter om de dynamo te wijzigen om verdere problemen te voorkomen.

Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Muffler Tips Installatie
Problemen met een kilometerteller
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Auto Interieur
Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Dynamo Problemen
Bugatti Vs. McLaren
Gids voor Car Care
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Emergency Brake Reparatie

Leave a Reply