Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning

Voor het reinigen van de tank kunnen verschillende zuren worden toegepast. Een van de meest gebruikte zuur zoutzuur is, ook bekend als zoutzuur. Anders dan zoutzuur, fosforzuur wordt ook vaak gebruikt voor tankreiniging doeleinden. Wanneer echter een van de zuur wordt gebruikt, moet men een enorme hoeveelheid zorgen heeft tijdens het schoonmaakproces. De andere ingrediënten die kunnen worden gebruikt voor tankreiniging omvatten azijn, aceton, detergent, warm water, enz. Het wordt aanbevolen dat de reinigingsprocedure worden uitgevoerd in open lucht als dampen gevaarlijk. Met alle primaire voorzorgsmaatregelen in de plaats, laten we beginnen met de tankcleaning procedure.

Spoel de Inhoud
Leeg de tank van de volledige inhoud. Dit is nodig omdat zonder het legen van de tank, zult u niet in staat zijn om het te verwijderen. Zorg ervoor dat je weglopen benzine van alle componenten, zoals rubber slangen, petcock, enz., als goed.

Maak de Tank
Gebruik verse benzine en grondig reinigen van de tank. Het is belangrijk om verse benzine, want er is kans dat de afgevoerd brandstof kan slib en andere onzuiverheden bevatten. Dit is een gedeelte van de pre-reinigingsproces. U kunt ook krachtig schudden de tank met benzine in. Dit zal helpen bij loskomen van de deeltjes uit de verste uithoeken van de tank. Dan, het legen van de tank in een aparte container.

Reinigingsproces
Gewoon een tip, moet het reinigingsproces als uitputtend zodat er geen verontreinigingen in de tank daarna. Er zijn verschillende manieren die gebruikt kunnen worden voor de eigenlijke. De procedures zijn hieronder vermeld.

Aceton: Je zal ongeveer 2 tot 3 liter aceton nodig hebt voor het proces. Sluit alle gaten van de tank met behulp van gipsplaten schroeven. Giet ongeveer 1 liter aceton in de tank en agressief schud de tank. Stop voor een klein beetje en controleer of de roest is inderdaad coming out en hervat het schudden proces. Leeg de aceton uit in een slib emmer en herhaal het proces.
Azijn: Azijn bevat azijnzuur, die helpt bij het oplossen van het roest van binnenuit de tank. Giet azijn in het lege reservoir tot aan haar rand. Sluit de tank en houden het ‘s nachts. De volgende ochtend, giet enkele hoeveelheid azijn uit de tank en schudden de tank. Leeg vervolgens de inhoud van de tank. Dan giet er een beetje zuiveringszout in de tank en houd het apart voor een half uur. Gebruik water om de tank te spoelen.
Wasmiddel: De andere methode om de tank schoon is het gebruik wasmiddel gecombineerd met warm water. Laat het mengsel in de tank voor een uur of twee. Giet vervolgens het mengsel uit en was de tank met warm water opnieuw. Als u van mening bent dat de tank niet schoon is als per uw verwachtingen, dan kunt u het proces herhalen.
Zuur: zoutzuur of fosforzuur kunnen worden gebruikt voor hetzelfde. Net als elke andere zuur, moet erop worden gelet tijdens het hanteren van zoutzuur of fosforzuur. Bij het gebruik van zoutzuur, vergeet niet om dikke rubberen hand-handschoenen en een bril te gebruiken om uw ogen te beschermen tegen de zure dampen. Giet warm water in de tank tot het halfvol is. Voeg ongeveer een halve gallon van zuur aan het water. Voeg de resterende warm water in de tank. Sluit de gastank met een kap, maar zorg ervoor dat je niet de tankdop te gebruiken. Plaats de tank niet storen voor ongeveer 2 tot 21/2 uur. Laat het gehele mengsel bezinken in de tank. Gooi het mengsel uit de tank voorzichtig.

Reinigen met Water
Nu de tank grondig te reinigen met water. U kunt gebruik maken van een handpomp om water spuiten in de tank. De druk van de handpomp bereikt om alle hoeken en hoek van de tank, zodat reinigen in het proces. Kunnen meerdere rondes van reinigen met water.

Droog de Tank
De volgende stap is om de tank goed drogen. U kunt gebruik maken van een föhn voor hetzelfde. Het is inderdaad een hoop werk, maar als je de tank om te drogen op zijn eigen, zal het langer duren. Er is nog een voordeel van de föhn om de tank drogen. De warme lucht uit de föhn zal goed komen in de tank in alle hoeken en gaten. Dit is een belangrijke stap in benzine wordt opgevuld snel in de tank na het droogproces is afgelopen.

Benzine spoelen
Nadat u droog de tank, goed spoelen met benzine. Het is belangrijk om gebruik van verse benzine voor hetzelfde merk. Het is het beste om de uitgelekte benzine te gebruiken als het kan onzuiverheden bevatten die weer kunnen vestigen in de tank. Dit is de laatste stap in de tankcleaning procedure.

Vul benzine in de tank
Bevestig alle onderdelen die u hebt verwijderd in de eerste stap. Houd een kleine hoeveelheid benzine klaar, zodat het voertuig aan de benzine pomp station bereikt. Nu, verspil geen tijd en vul het reservoir terug met benzine. Het is belangrijk om direct vullen van de tank weer kan beginnen roesten.

Gewoon een woord van voorzichtigheid, het dragen van beschermende kleding tijdens het uitvoeren van de tankcleaning proces is belangrijk. Zorg ervoor dat geen enkel deel van de huid wordt blootgesteld. Ook oogbescherming versnelling is ook noodzakelijk. Houden zuiveringszout pas tijdens het reinigingsproces wordt aanbevolen als zoutzuur of fosforzuur kunnen worden geneutraliseerd met natriumbicarbonaat.

Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Beste RWD auto’s
Decoratieve Auto Vloermatten
Beste Sedan for the Money
Car Battery Charger Instructions
Alarm voor auto’s
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Used Car Auto Parts en accessoires
Autostoeltjes
Hoe maak je een Brandstof Drukregelaar wijzigen

Leave a Reply