Gas Tank Repair

Het hebben van een gat in uw auto of motor gastank kan een ernstig probleem en een potentieel gevaarlijke situatie te hebben zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat je voor reparatie zo snel mogelijk om brandgevaar te vermijden en brandstof te voorkomen. Je hoeft niet te gaan voor een vervangende indien de schade is in kleine hoeveelheden. De reparatie kan worden gedaan met behulp van epoxy afdichting chemicaliƫn. Veel mensen verrichten van dergelijke reparaties op hun eigen gebruik-kits. Het vermindert de kosten en is een hele makkelijke oplossing.

Hoe naar Gas Tank Repair?

Het is moeilijk voor een lekkende benzinetank ongemerkt voorbij laten gaan. Niet alleen kan dit leiden tot een verlies van brandstof, maar het is ook een potentieel brandgevaar in de maak. Zodra u merkt of vermoedt dat er een tank lek, is het essentieel dat je voor een reparatie zo snel mogelijk. Hier is hoe je kunt kleine gaatjes repareren deze tanks.

Het repareren van een auto van het Gas Tank
De dingen die je nodig hebt zijn de volgende:
Lak of aceton dunner
Duct tape of maskerende materiaal
Epoxy sealer
Stopverf
Plastic container
Elastiekjes
Kunststof verpakking
Mes

Eerste deel van de reparatie is het verwijderen van de gastank en het aftappen van alle benzine van te maken. Om de tank grondig gereinigd worden van de resterende brandstof te krijgen, voeg een halve liter aceton of thinner. Dan moet je draaien de tank om te zorgen dat alle onderdelen in de tank worden gereinigd met aceton. Als je eenmaal grondig hebben de tank gespoeld, kunt u beschikken over de vloeistof in en laat de tank droog weer. Zoek gaten in de tank en duidelijk markeren.

Het volgende deel is het afdichten van de gaten met behulp van epoxy zeehondenjagers van binnenuit. Alvorens dat te doen, moet u een aanvraag afplaktape over de kleine gaatjes, zodat de sealer gegoten binnenkant niet lekken. Het is essentieel dat de tank uitlaten ook afgedicht met kit. Meng de twee delen van de epoxy sealer in een plastic container enkele minuten en giet het in de tank.

De vulopening van de benzinetank moet worden afgedicht met rubberen band en plastic folie na het storten van de epoxy sealer inch Dan de tank opnieuw onderworpen aan rotatie zodat de epoxy sealer lagen zich gelijkmatig over het binnenoppervlak van de tanks, die de gaten dichten. Na het roteren van het voor enige tijd, verwijdert u de stekker van de vulstof stopcontact en laat het resterende bedrag van de epoxy sealer weglopen. Schraap eventuele extra stortingen. Dan laat de tank om te drogen en geef het tijd voor de sealer te harden. Zodra de tank droog is, testen op lekken, waarna je werk wordt gedaan. U kunt de tank weer terug te installeren op zijn plaats.

Repareren van een Motorcycle Gas Tank
Het is belangrijk dat gaten in een motorfiets tank zo snel mogelijk worden gerepareerd. Zorg ervoor dat u de volledige epoxy sealer op basis van kit voor de bevestiging tank lekken in motorfietsen hebben.

De procedure is vergelijkbaar met die voor autogas stank reparatie. Verwijder de tank van de fiets en giet een van de brandstof in links. Spoel de tank en laat het drogen. Vervolgens met behulp van een duct tape en stopverf, bedek de gaten van buitenaf. Giet de gemengde epoxy sealer na het mengen de twee delen samen. Seal vulmiddel gaten en draai de tank. Laat de sealer betrekking op de binnenkant grondig. Dan giet de resterende sealer en laat de tank te worden genezen. Dat eindigt de taak van de sluiting gaten in motorfiets tanks.

Repareren van een kunststof tank
Kunststof tanks vaak bezaaid met kleine gaatjes die moeten onmiddellijk worden vastgesteld. De dingen die je nodig hebt zijn de volgende:
Schuurpapier
Epoxy sealer op basis van kunststof tank reparatieset

Eerste wat je moet doen is het verwijderen van de tank en volledig leeg de brandstof erin. Spoel het en laat drogen wordt voor bepaalde tijd. Zoek de gaten in de tank en opruwen het gebied eromheen met schuurpapier. Dit zal helpen de epoxy sealer aan de stok op zijn plaats en effectief sluit de gaten.

Meng de twee verschillende chemicaliƫn van de epoxy sealer voor enige tijd en vervolgens toe te passen op de gaten gevormd in de tank. In het geval dat de gaten gevormd in de tank te groot zijn, sluit u de glasvezel geleverd met de kit in het gat voor het aanbrengen van de epoxy sealer. Zorg ervoor dat de epoxy coating is glad en laat het aan worden gedroogd en gehard voor bepaalde tijd. Met dat uw werk is gedaan. Gewoon controleren of er geen lekken voordat u de tank weer terug.

Dit soort oplossingen het beste werken voor kleine gaatjes in gastanks. In het geval dat de tank schade is te hoog en er zijn deuken, dan is het best om de tank te vervangen of gerepareerd door een carrosseriebedrijf.

Hoe een Alternator Change
Muffler Reparatie Kosten
Achter vervangen van de remblokken
Auto Luidsprekers Installatie
Reiniging Aluminium Wielen
Auto stereo installatie-instructies
Car Exhaust System
Heater Core Instructies voor vervanging
Hoe maak je een Brandstof Drukregelaar wijzigen
Vervangen van de remblokken Kosten
Auto Problemen met de batterij

Leave a Reply