Gemeenschappelijke Car Problems

Een auto moet goed worden verzorgd om de efficiëntie en de levensduur te verhogen. Een goed onderhouden auto is zuiniger op de lange termijn en stoot minder schadelijke stoffen. Het is gemaakt van veel verschillende onderdelen die onderling afhankelijk zijn van elkaar voor hun functie. Hier volgen een paar gemeenschappelijke auto problemen:
Bandenspanning
Autobanden mag niet worden over-verhoogd of verlaagd. Te veel druk kan de tractie, terwijl de lage druk verhoogt het brandstofverbruik. Zorgen voor de juiste druk in de autobanden wordt het brandstofverbruik en ook een langere termijn voor de banden.

Onvoldoende Bandprofieldiepte
Banden moeten minimaal 5 mm profieldiepte, elke wijziging van deze kan ervoor zorgen dat de auto om uit te gaan van de balans. De trillingen voelen door het stuur, de stoel of de auto vloer wordt veroorzaakt door onvoldoende profieldiepte.

Brake mislukking
De gierende geluid van de rem moet een belangrijke oorzaak van zorg zijn. Een auto remsystemen bestaat uit verschillende componenten, zoals drums, remblokken, remklauwen etc en een van hen zou de oorzaak van defecte remmen zijn. Een andere reden voor een niet-reagerende, wiebelig en trage rem zou kunnen zijn, laag remvloeistofniveau in het reservoir.

Niet-functionele Airconditioning
Geen koelmiddel in het systeem is de meest voorkomende oorzaak van een niet-functioneel airconditioner. Het kan lekken of sijpelen van de compressor, O-ring afdichting of pinhole in de condensor of verdamper. Compressor storingen ook resulteren in het verlies van smering.

Verstopte luchtfilter
Luchtstroom door de motor essentieel motor en brandstof efficiëntie. Air filters moeten worden schoongemaakt, onderhouden en regelmatig vervangen.

Rook in Uitlaat
Rook uit de uitlaat, vooral zwart of grijs, is een signaal van uw auto niet naar behoren. Uw motor kan worden verbranden van olie, koelvloeistof of de brandstof injector kan lek zijn. Reparaties moeten worden uitgevoerd, afhankelijk van de oorzaak van de rook.

Oliedruk
Over het algemeen oliedruk lampje gaat branden, wanneer de oliedruk daalt tot onder het minimaal gewenste niveau. Lage niveaus kan leiden tot oververhitting, wat leidt tot verlies van smering en schade aan de motor, zoals gebroken drijfstangen, krukas beschadigd tijdschriften, enz.

Constant Lampen
Dit is te wijten aan de hoge instelling van de dynamo spanning veroorzaakt en dient onmiddellijk te worden gecontroleerd als de batterij kan afgeven explosieve waterstofgas wanneer de auto overbetaling.

Versleten ruitenwisser Blades
Beschadigde of afgebroken ruitenwisserbladen kan leiden tot ongelukken, omdat ze beschadigen en vermindert de zichtbaarheid van uw auto scherm. Ze moeten regelmatig worden gecontroleerd en vervangen.

Batterij van de Auto
De auto batterij kan naar beneden lopen voor een aantal redenen, namelijk,

De batterij wordt niet opgeladen terwijl de auto wordt gereden.
De lichten of een andere power-trekken accessoire blijft ingeschakeld.
De batterij is oud en moet worden vervangen.

Preventieve zorg van de auto kan gaan een lange weg in de efficiëntie. Men kan bijhouden van de service, onderhoud en vervanging eisen door middel van de handleiding. Het belangrijkste is altijd je auto onderhouden door een gekwalificeerde en erkende monteur.

Remklauw Reparatie
Dashboard Waarschuwingslichten
Stickers voor Auto’s
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Car Top bagagedrager
Car Audio Installatie Gids
Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Vervangen van de remblokken Kosten
Het verwijderen van Deurpanelen
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Auto start niet – FAQ

Leave a Reply