Gemiddelde Car Battery Life

Een gemiddelde auto kan werken 100.000 mijl of meer. Echter, voordat de kilometerteller geeft dat cijfer, moet u mogelijk je auto batterijen enkele keren. Dit komt omdat gemiddelde levensduur van een accu is veel minder dan het leven van een auto. Je moet verwachten dat uw accu van de auto te laten functioneren voor 3 tot 5 jaar. Elke dag na die moet worden beschouwd als een bonus. De levensduur van een accu sterk afhankelijk van de wijze van gebruik en verschillende andere factoren.

Hoe lang duurt een Batterij van de Auto Laatst op een gemiddeld

Sommige mensen kunnen hun auto batterijen te vervangen na 6 jaar, terwijl sommige hebben om de batterij van hetzelfde merk te vervangen in slechts 10 maanden. Dit illustreert dat externe factoren een belangrijke rol spelen in het leven spanwijdte van een batterij. Als je je accu van de auto onderhouden om de 6 maanden, bent u waarschijnlijk zijn leven te verhogen met een paar jaar. Accu’s zijn zodanig dat ze automatisch op de efficiënte best als in gematigde gebieden. Extreme weersomstandigheden, in het bijzonder koud weer, is nadelig voor de levensduur van een batterij. De energie die door de batterij gevolg van een chemische reactie. Lage temperatuur verhoogt de hoeveelheid kracht die nodig is om deze chemische reactie te starten. Waardoor de energie nodig om een ​​batterij energie dan de lading gelaten. Consequent uitvoeren van de auto in zo’n klimaat is gebonden aan de levensduur van uw auto te korten.

Een batterij heeft de capaciteit om de leiding te behouden voor enkele uren, zonder te worden opgeladen. Als u verlichting of een ander systeem dat draait op de accu op, je batterij leeg langzaam uit het hotel. Als gevolg van de nul-opgeladen batterij niet reageert wanneer u het contact. U moet hebben ervaren dergelijke incidenten van ‘lege batterijen’ als het gewoon weigert te starten. De meeste mensen hun toevlucht tot startkabels of sluit de accu aan op de klemmen van een lopende auto om het te krijgen opgeladen. De kleine hoeveelheid lading ontvangt deze werkwijze is genoeg om te beginnen. Zodra u de auto, de dynamo blijft het in een geladen toestand. Hoewel, dit is een eenvoudige en snelle methode om uw auto gestart, kunt onbewust toebrengen veel misbruik van uw slechte accu van de auto. Dit kan leiden tot veel slijtage van de batterij componenten die op zijn beurt vermindert de levensduur.

Gemiddelde levensduur van de batterij hangt ook af van de tijd waarvoor je je auto elke dag. Als uw gemiddelde auto die is minder dan 20 minuten, heb je geen tijd geven voor de dynamo volledig opladen van de batterij. Als gevolg hiervan uw batterij niveau is altijd lager dan de optimale lading limiet. Als u begint met uw auto voor een paar keer per dag, je verbruikt te veel van je batterij gewoon om de auto te starten. Zo kan regelmatig korte trips drastisch van de levensduur van uw accu van de auto.

Je moet niet al te veel moeite over, ‘wanneer de auto batterijen op te laden’, zoals de dynamo zorgt voor het wanneer u met uw auto. Echter, als u verplicht bent om uw auto ongebruikte houden voor een lange tijd, zorg ervoor dat je het contact uit te ten minste eenmaal elke 48 uur om de batterij opgeladen. Met betrekking tot ‘wanneer accu’s te veranderen’, moet u uw auto monteur die kan de werking van uw accu van de auto en adviezen die u dienovereenkomstig te controleren raadplegen. Als uw auto-accu heeft overtroffen de garantieperiode en het niet goed werkt, kan je zeker overwegen over te vervangen. In het geval dat uw auto een ontmoeting met een incident en beschadigde de behuizing van de batterij, moet u de batterij te vervangen, zonder vertraging, omdat de beschadigde behuizing kan leiden tot lekkage van chemicaliën. Het zou verstandig zijn om uw auto batterijen vervangen als u verhuist van een warme, vochtige plaats om een ​​heel koude plaats.

U moet zich hebben gerealiseerd dat de gemiddelde levensduur van een accu van de auto hangt veel af, op het gebruik door de auto-eigenaar. Dus, als u wilt dat uw accu van de auto te lopen voor een heel lange tijd vergeet niet om routine-onderhoud activiteiten te ondernemen.

Goedkope RWD auto’s
Hoe wordt olie Leak Fix
mp3
Problemen Auto Elektrische problemen
Interessante Car Facts
Mp3-spelers
Auto start niet – FAQ
Drum Brake verwijderen
Alarm voor auto’s
Soorten Muscle Cars
Hoe maak je een Car Battery Test

Leave a Reply