Gesloten Keys in Car

De meeste bestuurders hebben zeker geconfronteerd dit probleem een ​​bepaald tijdstip of de andere, en dit is zonder twijfel een situatie die veel paniek en verwarring veroorzaakt. Op momenten als deze is het belangrijk om niet je kalmte te verliezen, en proberen een paar technieken voor het ontgrendelen van een deur van het voertuig zonder gebruik te maken van de toetsen.

Als u uw sleutels in de auto, moet je slim te handelen. Het eerste ding dat je moet doen is controleren of alle portieren zijn vergrendeld. Als je geluk hebt, kan je een van de deuren ontgrendeld, en uw probleem wordt direct opgelost worden. U kunt ook een venster dat wordt rolden ver genoeg voor u om uw arm binnen te komen en open de deur. Als een van deze gevallen op u van toepassing, dan heb je niets te vrezen.

Autosleutels Locked Inside

Als geen van deze situaties relevant zijn, dan moet je denken aan een aantal andere manieren om de sleutels op te halen. Als je een reserve sleutel met u, gebruiken. In het geval dat er een reservesleutel thuis, en u kunt eenvoudig deze toetsen te bereiken zonder veel tijd te verspillen, kunt u ze gebruiken als goed. Uiteraard zal dit geval niet van toepassing als u ver van huis vast te zitten, of in een haast. Een andere mogelijke oplossing is het doorbreken van het raam van een deur om binnen te komen. Dit is iets dat alleen moet worden gedaan in de tijd van nood, omdat de kosten om het venster te vervangen zal lopen om een ​​paar honderd dollar, en je kon eindigen kwetsen jezelf.

Een paar andere oplossingen zijn een slotenmaker krijgen als er een in de nabijheid. Hij zal je een kleine vergoeding, maar hij zal een nieuwe sleutel voor u klaar hebben binnen enkele minuten. Bellen uw auto verzekeringsmaatschappij (als u hebben genomen een beleid van auto uitsluiting) is ook een mogelijke oplossing. Een ander antwoord op hoe je sleutels opgesloten in een auto te halen is om een ​​auto dealer te bellen, hem te vertellen het model van uw voertuig en het identificatienummer van het voertuig die zichtbaar is op het dashboard vóór de zitplaats van de bestuurder, en zij zullen een sleutelrol klaar voor u in een tijdje.

Een andere oplossing is het gebruik van een Slim Jim, of een lange liniaal om de deur te openen. Deze methode werkt mogelijk niet met veel nieuwe modellen en auto’s, en het zal ook zeer verdacht kijken naar voorbijgangers, dus je moet extra voorzichtig zijn. U moet het apparaat in te voegen tussen de auto deur en het raam in de buurt van de handgreep en het verplaatsen en tegelijkertijd proberen om de handgreep te openen op hetzelfde moment. De mate van succes niet kan worden gegarandeerd, maar het is de moeite waard een schot.

Als je toevallig een keyless entry-systeem en een alarm systeem, met behulp van een Slim Jim of het breken van een venster zal zeker een alarm. Als je toevallig een geavanceerd alarmsysteem beschikken, kunt u eventueel bellen met het bedrijf dat het alarm voorzien en hen vragen of ze kunnen op afstand ontgrendelen van de auto. Deze methode heeft een hoge kans van slagen, maar je moet uw identiteit te bewijzen aan hen. Dus houd de informatie over uw contract met hen goed van pas te allen tijde.

Je moet niet vergeten dat het probleem niet is een nieuw en uniek probleem. Veel mensen zijn onvoorzichtig genoeg om dit te ervaren, en alles wat er nodig is een beetje tegenwoordigheid van geest en wat tact om uit deze situatie. Het is altijd beter om een ​​aantal voorzorgsmaatregelen te nemen en dat je niet in deze situatie ervaren op alle te garanderen. Draag een reserve sleutel kabel mee, bewaar informatie over uw verzekeringsmaatschappij, uw auto beveiliging bedrijf en uw autodealer bij u te allen tijde. Het belangrijkste is, blijf op de hoogte en u hoeft niet te weten hoe je een wagen te openen wanneer de toetsen worden binnen vergrendeld.

Hoe wordt olie Leak Fix
Car Alarm Problemen
Power Windows niet werken
Voor Wieluitlijning
Emergency Brake Reparatie
Hoe maak je een relais switch test
Alloy Vs. Steel Wheels
Auto’s
Vervang een Dynamo Belt
Mp3-spelers
Auto Detailing

Leave a Reply