Gids voor Car Care

Of het nu een lening auto of eigen auto, iedereen doet zorg voor hun auto. Handhaving van een auto, naast hem in een goede conditie weerspiegelt de houding van de individuele naar de auto, hoe bewust hij over de betrouwbaarheid en uiterlijk van de auto ondersteunen. Auto-onderhoud hoeft niet te betekenen het krijgen van het onderhoud in de garage. Hier zijn een paar eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw auto een gladde, lange levensduur heeft.

Het onderwerpen van de zomer
Auto-accu probleem is gerapporteerd als de meest voorkomende fenomeen tijdens warme weersomstandigheden. De factoren die toe te schrijven aan de verminderde levensduur van een batterij zijn meer dan warmte en toeslagen. Gebleken is dat het inwendige batterij structuur wordt verslechterd wanneer de batterij wordt blootgesteld aan hoge temperaturen, vanwege het feit dat het fluïdum dat de accu vormt wordt ingedampt. Ook terwijl overladen, de componenten aanwezig in de lader hebben de neiging om te schieten van de laadstroom, waardoor, schade aan de accu.

Vandaar dat, om een ​​lange levensduur van de batterij hebben, worden de volgende punten zeer aan te bevelen: Voor zover mogelijk, is de accu schoon worden gehouden, want zelfs minuten vuil, als dirigent, heeft de neiging te lopen de batterij. Gedestilleerd water wordt toegevoegd regelmatig voor batterijen die moeten worden bijgevuld. Wanneer vervangen, batterijen moeten worden vervangen door degenen die tenminste van dezelfde normen of hoger. Accu klemmen te worden eens per maand gecontroleerd om ervoor te zorgen dat zij vrij zijn van corrosie. En het belangrijkste punt is dat de batterij opgeladen op het juiste tarief, noch overladen, noch undercharging het.

Winterklaar maken van uw auto
Het merendeel van de mensen zijn niet eens bewust van wat winterklaar maken van de auto betekent. Het is het hebben van uw auto voorbereid op de ruwe winterweer. De volgende taak is zeer haalbaar is voor het individu zelf die eigenaar is van de auto, als hij een paar uur te sparen voor hetzelfde. Anderen kunnen deze taak uitgevoerd door een auto-monteur:
Batterij en het uitlaatsysteem worden gecontroleerd keer per maand. De koelvloeistof moet worden gezuiverd en bijgevuld elke achttien maanden. Voor elke 5000 km, de olie moet worden gewijzigd. De deicer en de kachel moeten worden gecontroleerd op goede staat. De gastank moet worden bewaard halfvol op zijn minst, zodat de mogelijkheden van vocht vorming op afstand zijn. Bandenspanning moet worden gecontroleerd elke week, bedenk dan dat juiste druk de brandstof efficiëntie groter wordt, of in ieder geval houdt het brandstofverbruik intact. Ruitenwisserbladen vervangen moeten worden tweemaal per jaar.

Wanneer moet ik mijn auto te repareren?
Het is raadzaam om uw auto te onderhouden door een autotechnicus als een of meer van de volgende voorwaarde bestaat:
Er zijn periodieke Clinks van het wiel, hebben de lagers versleten.
De auto terugslag tijdens het rijden.
De brandstof verstopt is dat gedetecteerd kan worden uit de brandstof geur.
Er verschillen in de stuurbekrachtiging vloeistof.
De olie druipt op de schokdempers.
Er is een beschimmelde geur in de auto, die kunnen voortvloeien uit het water worden gevangen onder de tapijten.

Andere tips
Bijna 95% van de auto’s hebben airco en daarmee het opruimen van hetzelfde is uitgegroeid tot een fundamentele taak. Het is essentieel om de AC onderhouden krijgen elk jaar vanwege lekkage van de gassen in de AC beschadigen de compressor. Andere taken zijn onder andere het schoonmaken van de condensor, het vermijden van de frequente gebruik van de remmen als een aanzienlijke brandstof wordt verbruikt, terwijl de remmen worden toegepast, waxen uw auto te geven een nieuwe look en tot het afstemmen van de motor van de auto. Daarnaast is het niet verstandig om de auto ‘s nachts niet in de garage, omdat er is kans dat een onbekende monteur zou kunnen gebruiken van de brandstof of rekening die u meer voor een kleine taak.

Koplamp Lens Cleaner
Decoratieve Auto Vloermatten
Gemeenschappelijke Car Problems
Audio
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Spray Painting
Schuifdak Reparatie
Car Power Window Repair
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Autofabrikanten Lijst
Best Car Battery Charger

Leave a Reply