Gids voor een auto Dynamo vervangen

Het laadsysteem is geheel afhankelijk van de dynamo van de auto. Het is niet alleen een cruciaal onderdeel van de elektrische systeem van de auto waarin de radio, verlichting en ventilator omvat, maar ook blijven de batterij geladen. Toen auto’s voor het eerst werden gebouwd, werden kleine generatoren gebruikt voor hun elektrische systemen. Dynamo’s zijn veiliger dan generatoren en ook efficiënter stroom te leveren aan de elektrische systemen. Als de dynamo slecht gaat, het voertuig niet. Dit komt doordat de batterij is volledig. Wanneer de batterij lampje gaat branden, is er mogelijk een probleem met de batterij zelf, maar de meeste van de tijd, een lege dynamo is de boosdoener. U kunt deze zelf vervangen, of u kunt de auto naar een garage. Garages doen voorraad dynamo’s maar het is beter als je koopt het zelf. Er zijn vele websites voor de aanschaf van auto-onderdelen, waar u kunt de kwaliteit dynamo’s krijgen tegen lage prijzen. Een defecte dynamo heeft vele indicatoren, zoals dim koplampen, startproblemen of lege batterijen. Als er een probleem in elektrische systemen van de auto, de dynamo is meestal te wijten.

Benodigd gereedschap

Er zijn een aantal handgereedschap dat nodig zou zijn om een ​​auto dynamo vervangen, zoals een grote platte schroevendraaier met platte bladen, combinatie en dopsleutels, en vise grips.

Het vervangen van een auto van de Dynamo

Een alternator werkt als een oplaadsysteem op een voertuig. Sommige dynamo kan meer versterkers of kunnen worden duurder dan anderen, maar allemaal hetzelfde doel dienen. Het kan ook worden vervangen zonder de auto naar de garage. Men moet om make-up zijn geest met de aanschaf van een nieuwe dynamo van dealer van de auto of de aanschaf van een herbouwd eenheid van een auto-onderdelen winkel, want er kan een aanzienlijk verschil in de kosten. Als een persoon die geen professionele monteur probeert de plaats van een dynamo, die hij nodig heeft om ervoor te zorgen dat hij in staat is om de bouten te openen. Het klinkt misschien makkelijk maar het is niet, in het bijzonder in het geval van een auto met voorwielaandrijving. Veel tijd, mensen die de dynamo vervangen op hun eigen, uiteindelijk het verwijderen van andere delen in plaats daarvan. Het is beter om te verwijzen naar de riem configuratie figuur die is te vinden onder de motorkap van de auto of in de handleiding. U zou deze informatie nodig terwijl opnieuw de band, of het nu een serpentine of een dynamo riem.

Maak een notitie van de manier waarop de dynamo is aangesloten op de motor met behulp van kleurpotloden of stiften. Het zou helpen nauwkeurig passen in de nieuwe alternator, waar het moet worden geïnstalleerd. Je moet vooral gericht zijn op de aanpassing gebied waarmee u verplaatsen of de nieuwe dynamo draaien in de juiste positie. Het helpt ook aanpassen van de spanning van de riem.

De meeste auto’s hebben spanner katrollen waarmee u de juiste aanpassingen te maken voor het aandraaien van de dynamo volledig. De riem kan een beetje moeilijk te verwijderen, in het geval van voorwielaangedreven auto’s vanwege de plaatsing. Neem de tijd om draden die zijn aangesloten op de dynamo op te merken. Eerst haalt u ze allemaal, en probeer dan de bouten die de dynamo op zijn plaats te verwijderen. Begin met de stelbout en met de tweede schroef. Als er een derde bout te verwijderen. Echter, het is niet gebruikelijk om nog een derde bout. Zodra alle draden verbroken en moeren verwijderd, de dynamo vrij van de motor.

De nieuwe dynamo kan nu worden geïnstalleerd. Start de installatie met de bout die niet toelaat aanpassing. Maak geen fout van de bouten. Zorgen dat de dynamo is gratis voor de nodige aanpassingen. Vervang de riem en ervoor te zorgen dat het rond gaat met de poelies nauwkeurig. Zodra de riem op de juiste plaats, draai de dynamo, en alle benodigde aansluitingen en aanpassingen door te verwijzen naar de notitie die u hebt gemaakt tijdens het verwijderen van de oude dynamo. Je hebt met succes vervangen van de dynamo.

Dit kan een eenvoudige klus zijn als je de taak na te verwijzen naar een goede gids voor een auto dynamo vervangen.

Lamborghini Vs. Bugatti
Plastic Gas Tank Repair
Drum Brake Vervanging
Auto Batterij vervangen
Remlichten niet werken
Duurste Auto Merken
Remschoen Vervanging
Hoe lang moet remblokken Laatst
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Anti-lock Braking System
Slijtage-indicator

Leave a Reply