Goedkope RWD auto’s

Achterwielaandrijving (RWD) auto’s zijn de beste opties voor de eerste keer een auto kopen of degenen die rijden in gunstige rijomstandigheden. Bovendien, in vergelijking met alle wiel aangedreven auto’s, RWD auto’s komen tegen een lagere prijs, met enkele kleine verschillen in de specificaties van de motor. Merk op dat deze voertuigen niet zijn op alle passende voor rijden op besneeuwde wegen en terreinen. Echter, als je wilt een auto die een fatsoenlijke prestaties voor het rijden op snelwegen regelmatig heeft, kunt u overwegen het kiezen van de meest geschikte van goede goedkope RWD auto’s. Er zijn zelfs enkele betrouwbare pre-owned RWD auto’s onder de $ 10.000.

Goedkope Achterwielaandrijving Auto’s

Tegenwoordig zijn de meeste auto’s worden geleverd met een voorwielaandrijving setup. Daarom is het heel moeilijk om nieuwe achterwiel aangedreven auto’s te vinden tegen een betaalbare prijs, tenzij je een bezoek aan een autoshowroom die goed is onderhouden tweedehands modellen. De meeste mensen kijken uit naar deze RWD auto’s te kopen voor het doel van drifting. Er zijn veel goede RWD auto modellen die u kunt kiezen om te kopen. Enkele van de meest populaire zijn de Toyota Supra, Honda S2000, Ford Crown Victoria, of vorige generaties van de Chevrolet Camaro, en andere opmerkelijke modellen. Als u klaar bent om meer te besteden aan een achterwiel aangedreven auto, kunt u overwegen modellen hieronder vermeld.

Goede Achterwielaandrijving Auto’s

2011 Ford Mustang V6
Deze sportwagen is een legende als het gaat om voertuigen die gebruikt worden voor het driften. De V6-variant is uitgerust met een krachtige 3.7 liter 4V Ti-VCT V6-motor en achterwielaandrijving setup. Het kan zijn dat rond 22.000 dollar uitgeven om dit model te bezitten. De 6-versnellingsbak en AdvanceTrac met Electronic Stability Control (ESC) wordt geleverd als een standaard functie.

2011 Dodge Charger SE
Dit is ook een goede muscle car voor road racing en sport. De prijs voor deze nieuwe auto begint net op ongeveer $ 25.000. Het is uitgerust met een 3,6 liter V6 VVT Pentastar motor en AutoStick automatische transmissie. Het is ook opgenomen met Electronic Stability Control en andere veiligheidsvoorzieningen, zoals All-Speed ​​Traction Control, Hill Start Assist, Rain Brake Support en Ready Alert Braking.

2011 Chevrolet Camaro Coupe LS
Dit is een van de best uitziende auto’s. De startprijs wordt beweerd dat slechts ongeveer $ 23.000. Het heeft een 3.6 liter 312-pk V6-motor, een 6-speed handgeschakelde versnellingsbak, en de zeer nuttige StabiliTrak Electronic Stability Control System. Deze achterwiel aangedreven auto is nominaal een van de beste sportauto’s onder de $ 30.000.

2011 Mazda MX-5 Miata Sport
Als u op zoek bent naar een goede auto met fatsoenlijke stroom mee en een respectabele brandstofverbruik, dan kunt u gaan voor de Mazda MX-5 Miata. De ‘Sport’ variant wordt gemonteerd met een MZR 2.0 liter DOHC 16-kleppen 4-cilinder motor, het genereren van een vermogen van 167 pk. Als je de 5-versnellingsbak versie, zou je een kilometerstand van 22 MPG en 28 mpg in de stad en de snelweg. Het bedrijf biedt deze auto variant op een basisprijs van rond de $ 23.000.

Dit is een kleine lijst van de beste RWD auto’s kunt u overwegen het kopen van als per uw budget eisen. In het geval dat u klaar bent om meer uit te geven, moet je andere keuzes, zoals de Hyundai Genesis en die van BMW 3 Serie. Merk op dat de specificaties van de nieuwe RWD auto’s die hierboven genoemd zijn standaard. U kunt zelfs een upgrade naar geavanceerde technologieën en accessoires in de verpakking, maar dit kost je extra. Als u wilt de auto te gebruiken voor het driften en sport doeleinden, is het beter je in te gaan voor pre-owned degenen met een goede kracht.

Wanneer Remblokken vervangen
Remklauw Reparatie
Achter vervangen van de remblokken
Diagnose Car Problems
2011 Nieuwe Volkswagen Beetle
Hoe maak je een band te verwisselen
Problemen Auto Elektrische problemen
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Auto Detailing
Cruise Control Problemen
Beste Oliefilter

Leave a Reply