Hazard Lights

Autorijden is iets dat moet zeer serieus worden genomen. Hoewel veel mensen bewust en onbewust aan hun laars lappen rijveiligheid normen, die ze nodig hebben om te begrijpen dat de regels en voorschriften zijn gemaakt voor een reden. Het realiseren van het belang ervan na een ongelukkige ongeval plaatsvindt heeft geen zin op alle. Daarom moet de juiste zorg worden genomen. Naast de on-road gedrag en veiligheid tijdens het besturen van een auto, moet u ook regelmatig onderhoud en onderhoud van uw auto te garanderen. Dit zal u helpen te herkennen als alle auto-onderdelen zijn perfect functioneel of niet. Hieronder vindt u enige informatie over een zeer belangrijk en vaak misbruikt deel van uw auto, namelijk de alarmlichten.

Wat zijn alarmlichten
Over de hele wereld, zijn auto’s, vrachtwagens, trailers en andere vormen van zware auto’s uitgerust met koplampen, remlichten, mistlampen, achterlichten, alarmlichten en andere soorten lampen die verschillende doeleinden dienen. In dit artikel zullen we focussen op alarmlichten. Alarmlichten zijn die lichten die indicatief zijn voor een mogelijk gevaar dat het voertuig knippert, kan opleveren. Wanneer het ingeschakeld zijn, de vier indicatoren (voor en achter-rechts en links) gaan knipperen tegelijk. Dit is een aanwijzing naar alle voertuigen doorgeeft, dat er een probleem met het. Ze worden ook wel alarm-lichten, waarschuwingslichten, flashers of 4-weg knipperlichten. Deze lichten moeten onafhankelijk van enige andere verlichting of indicatie systeem voorzien in de auto.

Hoe kan ik inschakelen Hazard Lights
Alle auto’s worden geleverd met een handleiding. Ga door deze handleiding te vinden hoe te zetten op uw alarmlichten. Anders, het is een algemene praktijk om een ​​driehoekige lampje in de console die is achter het stuur te installeren. Een knop is geplaatst op de console of op het stuurwiel (afhankelijk van het type, model en merk van de auto) om de alarmlichten in te schakelen. Wanneer deze toets wordt geduwd of getrokken, zal het driehoekige lampje begint te knipperen op de console, en de vier knipperlichten buiten, tegelijkertijd knipperen.

Wanneer Hazard Lights Gebruik
Hoewel de meeste mensen gebruiken alarmlichten voor alledaagse en onbelangrijke dingen zoals het spreken op de mobiele telefoon in het verkeer (wat illegaal is, let wel), of verlichting een sigaret of het aanpassen van de muziek-systeem, het eigenlijke doel achter de installatie van deze lichten is om een ​​mogelijk gevaar voor de tegemoetkomende of passerend verkeer communiceren. Hieronder zijn enkele van de gelegenheden waarbij je kunt en moet alarmlichten te gebruiken.

Wanneer u een plotselinge auto probleem in het midden van het verkeer ervaren, de verlichting inschakelen en langzaam stoppen. Laat het licht knipperen totdat het probleem is opgelost.
In het geval van dichte mist, kunt u op de alarmverlichting om het verkeer te waarschuwen aan beide zijden van de weg.
Wanneer het verkeer op een meestal verkeersvrije weg is traag of vastgelopen of andere reden, kunt u de alarmlichten aan te geven om het verkeer achter u dat het verkeer voor je is vastgelopen.
Een andere situatie waarin u kunt inschakelen waarschuwingsknipperlichten is wanneer u in beweging bent een steile helling, die heeft geleid tot uw voertuig aanzienlijk vertragen. De oogkleppen zal u vertellen de voertuigen achter u om door te gaan met de nodige voorzichtigheid.

De te nemen voorzorgsmaatregelen

Bereid een veiligheid van het voertuig checklist en zorg ervoor dat u bijhouden van de dingen die ingelijfd in het.
Als uw alarmlichten niet werken, neem uw auto naar een vertrouwde monteur en krijgen ze vast in een keer.
Soms kunt u last krijgen het tegenovergestelde, dat wil zeggen, de alarmverlichting niet wordt uitgeschakeld. Dit is een vrij algemeen auto probleem, dat ongedaan kan worden gemaakt met een simpele blik op de kabelboom. Het kan nodig zijn een vervanging van slechts de schakelaar als u geluk hebt. Anders moet je de kabelboom te vervangen.
Gebruik alarmlichten alleen in echt gevaarlijke situaties.
Wanneer u de lichten, en uw probleem is opgelost, vergeet dan niet het uitschakelen van de verlichting. Houden ze op, kan fungeren als een afleiding om andere bestuurders en kan ook verwarren. Dit kan gevaarlijk zijn voor de mensen op de weg rijdt.

Alarmlichten zijn een belangrijke veiligheidsmaatregel dat uw auto is uitgerust met. Dus zorg en ervoor zorgen dat ze altijd in goede conditie. Gewone auto reparatie en onderhoud en volgende verkeersregels-en regelgeving is de beste manier om een ​​veilige en aangename rijervaring genieten. Dus, niet overschatten jezelf en nooit onderschatten het belang van veilig rijden.

Snelheidsmeter Cable Replacement
Auto Reparatie Vragen
Car Audio Accessoires en condensatoren
Hoe maak je een Car Battery kopen
Bad Wiellager Symptomen
Mp3-spelers
Lamborghini Geschiedenis
Cruise Control Problemen
Wat is een Toerenteller
Auto Oververhitting Oorzaken
Car Window Replacement Cost

Leave a Reply