Heater Core Instructies voor vervanging

Een kachel kern warmt het compartiment van uw voertuig. Het lijkt op een radiator. Als u denkt dat uw auto cabine niet krijgt opgewarmd genoeg, niet goed functioneren van de kachel kern is de meest waarschijnlijke reden. U moet dan om het te vervangen door een nieuwe. Het vervangen van een verwarmingselement kern is vrij goedkoop. Op een gemiddelde, het kost rond de $ 25-35. Het is een eenvoudige klus, en u kunt eenvoudig zelf doen. Het vereist alleen de juiste tools, en een beetje van mindfulness, en wat geduld.

Hieronder volgen de stappen en de instructies voor verwarming kern vervanging voor het vervangen van een kachel kern. Deze geeft je een goed idee van verwarming kern verwijderen en installeren.

Verminderde Heater Core Instructies van de Verwijdering

Plaats de assteunen onder de voorkant van de auto en laat de auto, zodat het raakt de steunpoot. Blokkeer de achterbanden. Zet de auto in de versnelling of zet de parkeerrem. Dit moet gebeuren om te zorgen dat de auto zich niet verplaatst terwijl u aan het.
Zorg ervoor dat de motor van de auto volledig is afgekoeld. Zoek de vier dak gaten en maak de cabine dak. Verwijder de druk en radiatordop. Verwijder de afzuigkap.
Haal het bovenste verwarmingselement deksel bevestigingsmiddelen. Verwijder alle plastic onderdelen. Er zijn twee schroeven aan de kachel kern vastgesteld in zijn plaats te houden. Zoek ze en verwijderen.
Koppel de negatieve pool van de accu. Dit is om ervoor te zorgen voor extra veiligheid. Dit moet gebeuren wanneer u werken aan de elektrische auto-onderdelen of terwijl u werkt in de buurt van de airbags.
Tap het koelsysteem. Het koelsysteem is een mengsel van water en een antivriesmiddel. Als de koelvloeistof nog goed is, opnieuw te gebruiken. Als het verkleuren, puin heeft, of lekt, moet hij worden vervangen.
De kachel kern heeft twee slangen. Een daarvan is de toevoerslang en de andere is de afvoerbuis. De toevoerslang is ¾ inch en de afvoerslang is? centimeter lang. Elke poging om de verwarming kern verwijderen zou worden bereikt door het losmaken beide buizen. U kunt de slangen door het losdraaien van de slangklemmen. Maak gebruik van wormaandrijving klemmen. Ze zijn het meest geschikt.
Verwijder het toegangspaneel. Het is een paneel ongeveer 12 centimeter lang en gehouden in door zes schroeven. U kunt zich de console als het belemmert het toegangspaneel verwijderen.
Vervang zowel de slangen als ze ook zijn versleten of beschadigd.
Leg een doek of een krant om verkleuring te voorkomen dat de koelvloeistof die kunnen lekken.
Verwijder de beugels van de twee uiteinden van de kachel kern en maak de kachel kern.
Leeg de koelvloeistof van de kachel kern. Huisdieren zoals katten en honden krijgen aangetrokken tot ethyleenglycol en kunnen consumeren. Het zou kunnen blijken gevaarlijk voor hun gezondheid. Het is altijd aan te raden om het te gieten in een container die kan worden afgedicht, zodat het voor hen ontoegankelijk.
Verwijder de verwarming kern buizen van de verwarming kern. Maak gebruik van vodden om een ​​morsen van de koelvloeistof af te handelen.
Losmaken van de bouten die de verwarming kern behuizing binden aan het voertuig. Haal de kachel kern behuizing. Extraheer de verwarming kern van de behuizing.

Nieuwe Heater Core-installatie

Trek de oude kern en het opzetten van de nieuwe kern op zijn plaats. Schroef de kern van de onderste verwarmer box. Draai de schroeven niet te veel, want dit kan leiden tot vervorming van de kachel doos.
Breng wat olijf olie of vet op de buiseinden. Sluit de inlaat en uitlaat slangen aan de respectieve uiteinden van de kachel kern.
Plaats de bovenste verwarmingselement doos en afzuigkap terug op zijn plaats met behulp van de fabriek bevestigingsmiddelen. Vul de kachel kern reservoir met een koelmiddel.
Ontlucht de verwarmingsinstallatie van alle de lucht. Sluit de batterij en zich te ontdoen van de oude kachel. U bent eindelijk klaar.

Nu ben je uitgerust met de kachel kern instructies voor het vervangen, en kan dit werk te doen wanneer nodig hebben. Als uw kachel kern toont onjuist functioneren, hoeft u niet te lopen naar een monteur meteen. U kunt verwijderen een verminderde verwarming kern en installeer een nieuwe voor in de plaats, alle door uzelf.

Gemeenschappelijke Car Problems
Meest betrouwbare auto
Automotive Tips voor probleemoplossing
Hoe maak je een band te verwisselen
Vervang Oliecarter
Auto Levensduur batterij
Car Battery Charger Beoordelingen
Auto dvd-spelers
Batterij van de Auto Corrosie
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Solar Car Battery Charger

Leave a Reply