Het houden van uw auto in tip-top vorm voor Winter

Het vakantieseizoen markeert meestal het begin van sneeuw, ijzel, ijs, en gevaarlijke rijomstandigheden voor veel delen van het land. Dit is de tijd van het jaar om te zorgen voor een aantal fundamentele onderhoud klusjes voor uw auto en bot nemen op de winter rijden regels, om ervoor te zorgen dat u veilig blijft op de weg.

Controleer uw banden: Een versleten band met weinig of geen loopvlak rijden op een regen-glad weg is een recept voor een ramp. Aquaplaning op een nat wegdek zorgt ervoor dat de bestuurder de controle verliest, wat kan resulteren in een eenvoudige fender-bender of een ernstige wrak. Om uw band loopvlak controleren, experts suggereren uitglijden een cent in een van de treden in het midden van de band. Als je kunt zien dat de bovenkant van het hoofd van Lincoln, dan is het tijd om nieuwe banden te krijgen. Adequaat opgepompte banden met de juiste loopvlak zorgen voor meer tractie op gladde wegen.

Controleer uw wisserbladen: De zomerhitte slaan neer op uw voorruit kan verslechteren de rubber bladen van uw ruitenwissers. Als koude lucht komt, kan de messen beginnen te kraken. Als u merkt dat de messen zijn strepen als het regent, dan is het tijd om ze te laten vervangen. Vervang uw ruitenwissers vloeistof met een winter mengsel dat smelt ijs kan helpen.

Laat de radiator systeem onderhouden: Zorg ervoor dat uw radiator en verwarming systemen goed werken. U kunt de antivries niveau jezelf met een antivries tester.

Houd uw gas tank vol: Rijden op dampen is riskant, zelfs in de hitte van de zomer maar het is bijzonder gevaarlijk bij koud weer. Om te helpen voorkomen dat het ijs in de gas tank en brandstofleidingen, houd uw gas tank minstens half vol gedurende de winter.

Bereid je voor op een noodsituatie: Elke auto moet al een aantal elementaire hulpgoederen zoals wegenkaarten, een reservewiel, een zaklamp en extra batterijen en startkabels. Maar in de winter moet je samen een noodpakket met items die u kan nodig zijn moet je auto belanden in een greppel bij slecht weer en je moet wachten om hulp te komen. Dit noodpakket kan items bevatten zoals dekens, een EHBO-kit, een windscherm schraper, een opvouwbare schop, een toolkit voor kleine reparaties, een bakje met water, een fles met samengeperste lucht met kit (voor noodgevallen bandreparatie), en een zak zand of kattenbakvulling te gieten op ijs voor extra tractie.

Meer informatie over het rijden in de winter weer: Het maakt niet uit waar je woont, beijzelde wegen zijn altijd een mogelijkheid. Zelfs alleen maar een klein beetje vocht op de weg, in combinatie met zeer lage temperaturen, kan leiden tot gladde wegen, in het bijzonder bruggen en viaducten. Hier zijn enkele tips voor het rijden die uw leven kan redden:
– Verbetering van de zichtbaarheid voor uw vertrek naar huis door het opruimen van alle sneeuw en ijs van uw auto.
– Gebruik je dimlicht bij het rijden in de regen of sneeuw storm, voor betere zichtbaarheid.
– Wanneer u een patch van ijs te benaderen op de weg, de remmen tijdens uw benadering, niet wanneer u het ijs te bereiken.
– Verplaats, draai, en rem langzaam. Plotselinge veranderingen en snelle bewegingen maken het moeilijker om controle te houden.
– Laat altijd voldoende ruimte tussen uw auto en de auto voor je.
– Rustig aan. Geplaatst snelheidsbeperkingen zijn voor een ideale toestand van de wegen, niet voor slecht weer.

De voorbereiding van uw auto en jezelf voor het rijden in de winter weer is niet moeilijk, en het kan het verschil betekenen tussen het verlaten van huis en aankomen op uw bestemming veilig en gezond, of uit huis gaan en eindigt in het ziekenhuis of erger. Neem de tijd om vooruit te plannen, zodat u kunt een veilig en gelukkig de winter te genieten.

Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Auto Dynamo Problemen
Auto Parts
Hybride auto-accu
DIY Car Repair
Auto Onderhoudsschema
Lamborghini Geschiedenis
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Vervangen van de remblokken Kosten
Autofabrikanten Lijst
Heater Core Instructies voor vervanging

Leave a Reply