Het verwijderen van Deurpanelen

Er kunnen verschillende redenen voor u om auto deurpanelen verwijderen. Soms is je ramen zijn niet naar beneden rolt goed. Er kan een probleem met de deurklink niet werkt zoals verwacht. Deursloten kan ook vastlopen. Als u voorziening voor luidsprekers op je deur paneel, is het waarschijnlijk dat u zou installeren. Afgezien van al deze redenen, zou je gewoon wilt vervangen door een nieuwe. Wat je motief, ze te verwijderen is een eenvoudig proces dat gemakkelijk kan worden gedaan.

Benodigde materialen

Voorafgaand aan het leren stappen op hoe je de deurpanelen verwijderen, moet u zorg te dragen voor de volgende tools:
Pal
Stopcontact
‘L’ pick
Een set schroevendraaiers
Kleine zaklamp

Zorgt ervoor dat u al deze tools bij de hand.

Opstijgen De deurpanelen

Stap 1
Voor het verwijderen van de deurpanelen van uw auto, moet je uitzoeken hoe deze panelen zijn gemonteerd in de auto. Een meerderheid van de panelen zijn bevestigd met schroeven en bouten, terwijl een paar van hen hebben snap-in fittingen. Dienovereenkomstig bepalen welke tools om bij je te houden, terwijl er over de taak. Voor snap-in fittingen, een schroevendraaier (platte kop) zou voldoende moeten zijn, terwijl je zou een ratel of socket schroeven en bouten te verwijderen.

Stap 2
Normaal gesproken, schroeven en bouten aanwezig zijn in de buurt van de deur lichten of onder de armsteun gebied. Zoek uit hun exacte locatie. Breng onderaan uw autoruiten en beginnen met het verwijderen schroeven en bouten, die het houden van uw deuren aan uw auto. In het geval dat uw auto heeft snap-in fittingen, wrik ze uit de linker benedenhoek van uw paneel. In het geval dat u elektrisch bedienbare ramen, nemen het is bedieningspaneel.

Stap 3
Als uw auto heeft een handbediende ramen, moet u de handleiding venster crank vinden, met behulp van een zaklamp. Met behulp van een “L” kiezen om de metalen clip die de crank blijft op zijn plaats te verwijderen. Zodra de clip wordt verwijderd, trekt u de crank eruit.

Stap 4
Vervolgens moet u het afsluiten van de deurklink. Gebruik je schroevendraaier om een ‚Äč‚Äčkleine schroef vindt u in het midden van het handvat los te schroeven. Trek de deurgreep en na het is een beetje uit, verwijdert u de clip van achter om het te bevrijden van de staaf. Na deze, verwijder de schroeven uit slot van het panel.

Stap 5
Zodra alles is verwijderd, verwijder voorzichtig de deur paneel los door nieuwsgierige op de onderrand. Trek het omhoog en neem het uit met je handen.

Tips en Trucjes

Panel sloten in het algemeen niet aan het handvat met een staaf. In het geval dat ze zijn, moet u clips die zijn bedrijf de staaf en deurpaneel sloten te verwijderen en vervolgens te verwijderen.
Wees voorzichtig terwijl je probeert om het paneel te verwijderen. Je wilt niet om het te verwijderen, terwijl beschadigen.
Bij het vervangen van het, zorgen ervoor dat u uitsluitend originele onderdelen of onderdelen die door de fabrikant te kopen. Sub-standaard onderdelen niet altijd goed passen.
Het is raadzaam om uw auto handleiding bij je te houden als referentie.
Niet alle auto’s hebben het exacte mechanisme. Er kunnen kleine veranderingen die je zou leren kennen door te gaan via de handleiding.

Naar aanleiding van de stappen en je kunt gemakkelijk vervullen uw taak van het verwijderen van de deurpanelen aan uw auto. Dit zal ook helpen geld te besparen die u anders moet, hebben besteed aan een eenvoudige garage baan.

Autoruit Reparatie Kosten
Master Cylinder Problemen
Auto Oververhitting
Car Battery Testing
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Wiellager Noise
Vermogen Window Regulator Reparatie
Car Paint
Auto Dynamo Problemen
Hoe te batterijpolen schoon
Hybride auto-accu

Leave a Reply