Hoe een Alternator Change

Elke moderne auto heeft een verscheidenheid van elektrische accessoires die vereisen een aanzienlijke hoeveelheid elektrische stroom naar operationeel zijn. Een standalone accu van de auto zonder regelmatige opladen kan niet leveren de elektrische stroom die door de auto. Het is vanwege de dynamo, die de auto eigen dynamo, dat de elektrische eisen wordt voldaan. Alle essentiële elektrische systemen van het voertuig, waarbij het ontstekingssysteem omvat afhankelijk van de dynamo opladen van de accu. Dat is de reden waarom een ​​slechte alternator kan veroorzaken veel problemen en behoeften onmiddellijk te worden vervangen.

Door middel van deze auto-onderdeel vervangende werkgelegenheid op uw eigen kan bespaart u wat geld en ook geven u een inzicht in hoe werkt een auto werken. Het wijzigen van een dynamo is een vrij eenvoudige garage baan, maar moet zorgvuldig worden uitgevoerd.

Bad Dynamo Symptomen
Een eenvoudige manier om te weten wanneer een dynamo niet goed werkt is om het lampje controleren op het dashboard gewijd aan het. Als het uit is, heb je niets te vrezen. Een andere symptoom van een slechte alternator is een spanningsval auto-accu’s. Om dat te controleren, moet u de spanning van de accu van de auto met behulp van een voltmeter te meten. Als het aanzienlijk minder dan 12V, dan is er iets mis kan zijn met de dynamo, op voorwaarde dat de accu van de auto werkt prima. Ook wanneer de auto stationair is, moet de auto accuspanning in de 13,8 V – 14,3 V bereik. Als het beneden deze waarde, dan betekent dit dat de auto dynamo niet zijn werk doet. Soms het probleem alleen met de dynamo riem. In dat geval behoeft de alternator vervangen maar vervangen alternator riem.

Hoe een Dynamo vervangen
Dus, als je eenmaal heeft bevestigd dat de dynamo vervangen dient te worden en is niet meer te repareren, moet je jezelf voor te bereiden voor het veranderen van het. De tools die je nodig hebt voor de baan zijn sleutels, socket set en een gloednieuwe dynamo van hetzelfde merk, als die wordt vervangen.

Eerste wat je moet doen is los te koppelen van de auto accu-aansluitingen. De minpool gevolgd door de positieve pool.

Dan wat je moet doen, is zoek de actuele positie van de auto dynamo en een kijkje nemen op alle verbindingen die ermee verbonden zijn. U ziet een katrol verbonden met de dynamo, samen met een serpentineaandrijvingen loopt over. Om de dynamo te verwijderen, moet u eerst deze gordel, die brengt het koppel van de motor auto. Let op de riem spanrol bout en selecteer een juiste sleutel om het los te maken. Zodra de bout is los, zal de gordel zakken en het kan gemakkelijk worden gleed.

Het volgende deel van de dynamo transplantatie procedure is het verwijderen van de oude dynamo. Zoek de bouten die de dynamo vast te zetten. Haal de draden los verbonden met de dynamo en onthoud de volgorde waarin ze zijn aangesloten. Met de juiste grootte sleutel, draai alle dynamo bevestigingsbouten. Dan kunt u gemakkelijk verwijderen dynamo uit de assemblage en beginnen tweede deel van dynamo transplantatie procedure.

Plaats de nieuwe dynamo op zijn plaats, precies in positie als de oude. Bevestig de bouten weer terug en bevestig de dynamo op zijn plaats. Bevestig de draden die ermee verbonden zijn, precies zoals ze waren in de oude. Schuif de serpentineaandrijvingen weer in en draai de spanrol bout tot de serpentineaandrijvingen voldoende strak. Hiermee is de procedure van het veranderen van de dynamo. Sluit de accu van de auto weer terug en test de dynamo functioneren, door het controleren van de auto-accu-spanning in stand-alone en de motor stationair staat. Als de testen geeft goede resultaten, heb je gedaan je werk goed.

Hoe te Jumper kabels Gebruik
Auto Interieur
Auto Veiligheid
Autoruit Reparatie Kosten
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Vervangen van Auto Thermostaat
Batterij Terminal Corrosie
Snelste Street Legal auto ter wereld
Toerenteller Problemen oplossen
Voor Wieluitlijning

Leave a Reply