Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen

Overmatig gebruik of verkeerde uitlijning van de toetsen kan maken van de auto deurslot te zijn nutteloos, of uit functie. Normaal het slot aan de bestuurderszijde’s krijgt disfunctionele vrij gemakkelijk in vergelijking met andere deuren, vanwege het feit dat het de meest gebruikte. Wat ook de reden voor de storing van het slot, het moet worden vervangen, opdat het gevaar voor de veiligheid van de auto of de bijbehorende accessoires. Het beter om safe than sorry. Dus, als u last hebt lock problemen, laten vervangen met behulp van een slotenmaker of doe het zelf.

Instructies voor het vervangen Car deurvergrendeling

Het is essentieel om een ​​disfunctioneel auto deurslot vervangen die nog niet een bedreiging vormt voor de veiligheid van de auto. Veranderen van auto deursloten is niet echt een enorme taak, en kan thuis worden gedaan met de basisvaardigheden die iedereen zou kunnen bezitten.

Voordat je aan de taak van de vervanging van de auto deurslot, krijgen de vervanging van een auto te slaan en controleer of het overeenkomt met het model van uw auto. Afhankelijk van het type en merk de auto deursloten kosten variëren. De prijs kan beginnen vanaf $ 15. U kunt echter de aankoop van de deurslot op elk auto-accessoires winkel, of zelfs online.
Zodra u de vervanging gekocht, is het tijd om zich te concentreren op het verwijderen van het slot dat niet werkt. Met de hulp van een kruiskopschroevendraaier verwijdert u het deurpaneel en de armleuning van de stoel. De kunststof deksel en de schroeven, meestal twee, het bevestigen van de armsteun aan de stoel moet worden verwijderd.
Als u de auto heeft elektrische ramen of de deur licht (gevonden in sommige automodellen), moet u de draden los te koppelen voordat je aan de taak van de vervanging van de auto deursloten. Hiervoor zoekt u de elektrisch bediende ruiten regelaar en draai de bouten met behulp van een sleutel. Volg dezelfde voor de deur licht en ontmantelen het deurpaneel.
Na loskomen van de deurpaneel, wrik de plastic covers van de schroeven van de handgreep en verwijder ze met behulp van een gewone schroevendraaier. Dit zal bevrijden het interieur deurklink. Zodra de deurklink schommels vrij, zult u merken een staaf die aan het slot kern.
De deur handgreepsamenstel wordt bevestigd aan de stang. Draai de bouten die zijn bedrijf de staaf en open de clip aan de deurklink montage bevrijden. Ontkoppel de draden en elektrische aansluitingen in de deur en verwijder het slot staaf van klink van de deur.
Nadat u de deur volledig is losgemaakt, tang gebruiken en druk de plastic clip van de stang en trek hem uit zijn hol. U zult merken een C-veerklem die de auto deurslot. Om het deurslot te bevrijden, tilt u de veer door grijpen de bovenste curve. Nu de sluis kan gemakkelijk worden verwijderd van de deur.
Bevestig de nieuwe sluis en plaats de veer op dezelfde manier waarop zij was verbonden aan de oude sluis. Zorg ervoor dat de groeven passen perfect in het slot. Plaats het slot kern op zijn plaats en draai het samen met de borgveer en clip. Monteer de deur handgreep in de deur door het aansluiten van de stang.
Sluit de stang met behulp van de bouten met het slotkern. Bevestig nu het interieur handgreep in zijn oorspronkelijke plaats en bevestig de plastic afdekking. Vervang de armsteun en andere onderdelen gedemonteerd uit de auto. Nu, opnieuw te installeren met behulp van een schroevendraaier de deur en controleer of alle schroeven, moeren en bouten goed vastzitten en op zijn plaats.

Door dit te doen deze taak hebt, dan kun je besparen op de auto deursloten vervangingskosten, die ongeveer $ 100 kosten. Echter, als u niet in staat zijn om de taak te voltooien, dan kunt u de hulp van een automonteur die de auto sloten te vervangen voor een vergoeding.

Alloy Vs. Steel Wheels
Hoe te Remschijven vervangen
Contactschakelaar Problemen
Gemeenschappelijke Car Problems
Autoruit Reparatie Kosten
Keyless Entry System voor Auto’s
Car Problems
Olie Leak Repair
Diagnose Car Problems
Meest betrouwbare auto van 2012
Hoe te kogelgewrichten vervangen

Leave a Reply