Hoe maak je een band te verwisselen

Er is vaak een misvatting (in de hoofden van chauvinistische mannen) dat vrouwen niet in staat zijn van het oplossen van de auto problemen, zoals het veranderen van banden. Typische mumbo jumbo, ik ben een vrouw, en voila! Ik ben hier, met daarin instructies over het wijzigen van een band. Voor alles wat je vrouwen die er zijn, hoeft die niet weten hoe ze een band te verwisselen, hier is uw kans om erin te komen.

Hoe maak je een Car band te verwisselen

Lees uw handleiding aandachtig door. Ja ik weet dat het een beetje te laat. Het is echter belangrijk om te weten de locatie en de aard van de apparatuur in uw auto, om te weten hoe je een lekke band te veranderen. Vandaar dat de handleiding te lezen.
Gebruik de krik om de auto te tillen een beetje. Dit is nodig kunnen de darned lekke band verwijderen. Dus, als je eenmaal de jack in de plaats hebben, dan kunt u aan de slag.
Zodra de druk van de auto niet vallen op de banden, kunt u de band. Er moet een noot removal tool in uw gereedschapskist te zijn. Het is meestal een deel van de auto-onderdelen. Gebruik het om de wielmoeren te verwijderen. Dit maakt de band slip direct uit de as.
Nu is wanneer u uw reserve waar het platte was. Geschikte plaatsing van de wielmoeren en zet de band op de as.
Zodra u ervan overtuigd bent dat de band veilig genoeg is op de wielmoeren, kunt u de wielmoeren vastzetten. Moet ik toevoegen dat de wielmoeren moeten stevig worden vastgezet voordat u weer gaat rijden.
Nu zet je de lekke band, waar het reservewiel was en de gereedschapstas in de oorspronkelijke positie. Zodra u een monteur te vinden, het herstel van de lekke band.

Deze procedure zou moeten werken voor een 3 of 4 wieler auto’s.

Hoe kan ik een fietsband wijzigen

Verwijder het wiel met de hulp van de snelle releaser as. Het is er in de meeste van de fietsen. Voor degenen die niet beschikken over de snelle releaser as, Gebruik een sleutel om de moeren, die het wiel gat op de as los te maken. De band zal vrij zijn om eruit te trekken.
Volledig Laat de band leeglopen. Dit is, in het geval u de band om wat voor reden dan het feit dat het vlak aan het veranderen.
Er zal een afgeronde instrument in uw gereedschapskist te zijn. Schuif het gereedschap tussen de band en de velg en voorzichtig wrikken de band uit de velg. Zorg ervoor dat u niet of de band of de velg beschadigen.
Nu, schuift u het gereedschap tussen de band en de velg, werken het rond de omtrek van de velg.
Zodra de band springt, verwijdert u de band en de buis.
Neem nu de nieuwe band en slip een rand van het in tot de rand. Dit kan meestal worden uitgevoerd door handen zelf. Plaats de binnenband in de nieuwe band. Zorg ervoor dat line-up van de binnenband ventiel met het ventielgat in de velg. Nu, zorg ervoor dat u de tube duwen in de band zo ver mogelijk.
Nu schuift de tweede rand van de band op de velg zoveel mogelijk. Gebruik je handen voor.
Bij een deel van de band niet gekregen in plaats gebruiken afgeronde gereedschap invoegt tussen de velg en dat gedeelte.
Nu, hefboom het gereedschap naar boven en druk de band over de velgrand. U kunt een tweede instrument om de buis plaats duwen, indien nodig.
Voorzichtig Rol de band over de velgrand. Wees zeer voorzichtig met het doen van dit, aangezien de band kan breken een beetje, waardoor luchtlekken.
Pomp de band op tot de juiste druk en vervang het wiel op de fiets.

Hoewel de vereiste gereedschappen kunnen verschillen, zou de basisprocedure hetzelfde blijven voor de meeste 2 wielers.

Dus, lijkt op jou, nu, weet hoe je een lekke band in een voertuig te veranderen. Het is het beste als je ervoor zorgen dat alle instrumenten van uw voertuig zijn in hun respectievelijke plaatsen. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk worden gevonden in geval van nood. Dit is waar ik aftekenen! Veel plezier!

2011 Nieuwe Volkswagen Beetle
Duurste Auto Merken
Meest betrouwbare auto
Auto Remmen
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Auto Windows werken niet
Reiniging Batterij Corrosie
Springen van een Car Battery
Antivries Lek
Car Battery Charger Beoordelingen
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt

Leave a Reply