Hoe maak je een Brandstof Drukregelaar wijzigen

Als u de eigenaar bent van een auto, zijn er kansen dat u de functies van uw auto-onderdelen kort kennen. We kunnen goed begrijpen hoe belangrijk het is om de auto-onderdelen te behouden, zodat hun functionaliteit kan worden bewaard met het toppunt van efficiëntie. Een zo’n deel van de auto die u bekend zijn met de brandstofdrukregelaar. Voor al diegenen die nieuw zijn voor de wieler terminologie, een brandstof drukregelaar dient om te behouden een optimale brandstofdruk om de motor te voldoen. Volgens de vervaardiging en het merk van het voertuig brandstofdrukregelaar kan een andere locatie. In sommige gewaardeerde modellen wordt de brandstof drukregelaar gemonteerd op een brandstofrail terwijl in de andere gewaardeerde auto-industrie modellen, wordt geplaatst in de brandstoftank en is verheven boven de brandstofpomp. Ongeacht waar de regulator ligt, de functie die zij uitvoert ongewijzigd.

Tekenen van een Bad Fuel Pressure Regulator
Er zijn bepaalde symptomen van een slechte brandstof drukregelaar dat je misschien graag willen weten. U moet de regelaar te veranderen als je tegen de volgende problemen:
De brandstofdruk is ontoereikend;
De brandstofdruk wordt gewandeld wat resulteert in overmatige druk;
Zwarte rook wordt uitgestoten door de uitlaat;
De bougies kan worden vervuild, dat op zijn beurt zwarte rook veroorzaken;
De brandstofdruk stort zodra het voertuig afschrikken;
De brandstof druk opbouwt, maar het tempo is uitstellen.

Procedure voor een Fuel Pressure Regulator wijzigen
Hier zijn de stappen en instructies om de brandstof drukregelaar vervangen. U kunt dit doen helemaal zelf met deze instructies bij de hand.

Het is verplicht je in gedachten te houden dat wanneer u werkt aan een brandstof drukregelaar, moet u het gehele brandstofsysteem los te koppelen om een ​​kans op mogelijke kortsluiting te roeien. De negatieve accukabel moet worden uitgeschakeld met behulp van een sleutel.
De volgende stap is om los te maken van de tankdop. Bedek de omtrek van de druk afblaasklep met een doek en vervolgen in een koperen punch de druk wordt ontlast. Als uw vraag betrekking heeft op de locatie van de druk afblaasklep, je kon vinden op de brandstofpomp.
Nu, om de druk te verminderen, is de koperen stempel geplaatst in de ontlastklep zodat er druk die wordt uitgeoefend op de klep om de druk.
Zorg er ook voor dat elke bouten of schroeven waarmee de brandstofdruk wordt gemonteerd met op de brandstofpomp, wordt verwijderd.
Met O-ring, bij voorkeur een nieuwe moet worden in samenhang met de gewijzigde regulator, worden gebruikt. U mag de O-ring ook gebruiken door het smeren met wat motorolie.
Met de nieuwe brandstof drukregelaar op zijn plaats en draai de bouten om het systeem stevig vast.
Installeer de regelaar vacuümleiding en alle andere aansluitingen en brandstofdruk lijnen.
Reinig de onderdelen die u hebt geïnstalleerd grondig goed en zorg ervoor dat er geen mest over. Er mag geen herinnering aan oude onderdelen zijn, zodat de brandstof drukregelaar loopt als toen het nieuw was.
Zet het contactslot en koppel de batterij systeem. Laat de schakelaar op voor een paar seconden. Dit zal u toelaten om te controleren of er lekkages in de regelaar. Om ervoor te zorgen de verrichte werkzaamheden is aan het merk, schakel het contact in-en uitgeschakeld ten minste twee tot drie keer.

U kunt de taak te voltooien met gemak en grondige toewijding. U zult ook in staat zijn om het probleem dat je brandstofdrukregelaar gaat door, als je concluderen dat het apparaat moet worden vernieuwd diagnosticeren.

Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Dashboard Reparatie
Top 10 meest betrouwbare auto
Car Battery Charger Beoordelingen
Piepende remmen
Master Cylinder Repair
Car Repair
Wat is een Toerenteller
Drum Brake verwijderen
Tire Alignment Kosten
Hoe kan ik Car problemen op te sporen

Leave a Reply