Hoe maak je een Car Battery installeren

Een auto-accu of een accu van de auto is een soort oplaadbare batterij die de auto met elektrische energie levert. Het biedt elektrische energie aan de startmotor, de lichten en de ontsteking en daarom wordt vaak aangeduid als SLI-batterij waarin SLI staat voor de start, verlichting, ontsteking. De batterij die gebruikt wordt in een elektrisch voertuig is ook een oplaadbare batterij, maar het is wel een tractiebatterij en is verschillend van een SLI-batterij. Nu als u zich afvraagt ​​waarom moet u weten hoe u een accu van de auto te installeren als het is al een deel van uw wagen en als de oplaadbare het niet echt zinvol in tijd te verspillen in de wetenschap over de batterij installatie, toch? Die meestal optreedt maar voor velen van ons, hebben we de neiging om te missen op een feit dat zelfs auto-accu’s een levensverwachting zo te zeggen hebben en als de batterij sterft, je zeker moet weten om een ​​auto-accu te installeren veilig, toch? Wel, dat is precies de reden waarom we gaan om je te helpen met de procedure van de installatie hier, het zou handig zijn als u rijdt rond en zitten vast in een plek waar je niet kunt vinden om te helpen met uw batterij te vervangen.

Batterij van de Auto installatie

Voordat u begint met het zorg er dan voor dat u de batterij getest en zijn er zeker van dat het een vervanging nodig heeft of anders zou je gewoon je tijd en geld te verspillen aan het kopen en opknappen van een nieuwe batterij. Meer te leren over het testen van technieken zou helpen je weet hoe je een auto-accu te testen als je niet al te zeker van. Als de volgende vraag in je geest is hoe lang duurt het om een ​​batterij te installeren dan maakt het niet zo lang en hoewel het lijkt misschien een lange procedure het misschien niet zo slecht als je dacht, in plaats daarvan, tot uw verbazing, het zou kunnen blijken te zijn een plezierige ervaring. Dus laten we beginnen, zullen we?

Allereerst de dingen die je nodig zou hebben om een ​​auto-accu te installeren omvat veilig een nieuwe batterij, een verstelbare moersleutel of een moersleutel, een paar veiligheidsbril, wegwerphandschoenen, een batterij borstel, water en soda.

Zet de motor af en trek de handrem. Gelieve niet te roken of toestaan ​​dat iemand rond te lopen roken de buurt van uw werkgebied.
Open de kap en gebruik maken van de prop staaf te houden het te openen.
Nu zoekt u de accu van de auto met twee kabels die eraan verbonden zijn.
Vervolgens komt het lokaliseren van de positieve en negatieve polen van de accu van de auto waarin de positieve pool wordt aangeduid met een plusteken (+) en de minpool wordt aangeduid met een (-) teken.
Het loskoppelen van de negatieve pool stopcontact voordat de positieve is belangrijk, omdat het anders te doen kan leiden tot kortsluiting. Dus met behulp van de sleutel, draait u de klem van de negatieve kabel.
Zodra dat gebeurd is, koppelt u de positieve pool ook.
Maak de batterij los en verwijder de bouten, moeren en klemmen die de accu.
Nu komt het verwijderen van de batterij, die moet zeer zorgvuldig worden gedaan als het is heel zwaar. Wilt u misschien overwegen om hulp als je denkt dat het is te zwaar voor u op te tillen.
Na het verwijderen van de oude batterij, met water en zuiveringszoutoplossing de accubak en de klemmen reinigen.
Laat het drogen en plaats een nieuwe batterij. Hiervoor plaatst u de nieuwe van waar je verwijderd de oude en zorg ervoor dat de positieve en de negatieve aansluitingen zijn op hun respectieve zijden.
Gebruik de bouten, moeren en klemmen die eerder verwijderd om de nieuwe batterij op te lossen.
Met behulp van een sleutel opnieuw, draai de klemmen vast aan de positieve pool vast en daarna de negatieve pool.
Sluit de kap en start de motor om te controleren of het werkt prima.

Ik hoop dat dit artikel je geholpen met aanzienlijke informatie over het installeren van een auto-accu. Ook dan kunt u weggooien van uw oude batterij gewoon overal of in de prullenbak, maar het recyclen van batterijen is een betere optie om te gaan.

Auto Luidsprekers Installatie
Meest betrouwbare auto
Slijtage-indicator
Auto Reparatie Tips
Car Top bagagedrager
Master Cylinder Repair
Auto stereo installatie
Auto start niet – FAQ
Actie Auto Antenne
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Stickers voor Auto’s

Leave a Reply