Hoe maak je een Car Battery kopen

Katrina liet me naar huis na een feestje een nacht, en terwijl ze op het punt om op te stijgen met de auto, het bijna weigerde om te beginnen. We wisten niet wat er mis was met de auto. Maar al snel ontdekten we dat de accu van de auto had afgetapt, Katrina vergat af te leggen van de lichten in de auto, terwijl wij genoten van op het feest. Wow! We waren in zo’n fix! Maar een ding was zeker, we nodig hadden om de batterij te vervangen, en om dat te doen, moesten we allemaal weten over het kopen van de auto-accu voordat we vervangen. En als je met hetzelfde probleem geconfronteerd, hier is meer op dat aspect.

Factoren waarmee rekening moet worden beschouwd, terwijl het kopen van een auto-accu

Er zijn bepaalde dingen die je moet overwegen terwijl het kopen van de beste auto-accu, want het wordt aangeduid als het hart van uw auto, een van de belangrijkste organen van de auto, te houden efficiënt functioneert.

Koude start Ampère (CCA)
CCA is het vermogen van de batterij om uw auto te starten in koude omstandigheden. In het kort, het bepaalt hoe krachtig je batterij is. De batterij u overwegen om te kopen moeten een hoge CCA rating, omdat dit zorgt voor meer vermogen. De beoordeling wordt gedefinieerd als de stroom een ​​loodaccu kan leveren gedurende 30 seconden, en tenminste 1,2 volt per cel op een bepaalde temperatuur te houden. Dit zal ook helpen uw auto te starten als de motor gekoeld of traag. De CCA cijfer kan worden gecontroleerd op de handleiding.

Reserve Capaciteit Minuten (RCM)
RCM verwijst naar duurzaamheid van de batterij ten aanzien van een bepaalde elektrische lading. Om precies te zijn, een batterij leeg is bij 25 ampère, en als spanning onder 10 ampère, de batterij zijn toevlucht neemt tot RC (reserve capaciteit). Daarom altijd gaan voor een auto-accu met de langste reservecapaciteit mogelijk. Je weet maar nooit, zou je nodig hebt in noodsituaties.

Ampère-uur
Ampère uur aangeeft van de capaciteit van de batterij op te laden op te slaan en te leveren hetzelfde op de nominale spanning. Deze rating is normaal gesproken niet vermeld, maar het is zeer belangrijk bij het kopen van een auto-accu.

Groepsgrootte
Groepsgrootte van de batterij geeft de afmetingen van de auto-accu. Nu, elke auto merk heeft verschillende groepsgrootte met betrekking tot de auto. Het is belangrijk om te kiezen van de juiste maat aanbevolen door de autofabrikant. Als u niet zeker bent van de grootte van de groep van uw auto, controleer dan het in de auto handleiding of vraag de monteur de volgende keer dat u uw auto opgevoerd.

Waar een Batterij van de Auto kopen

Het kopen van een goedkope auto-accu zou leiden u naar uw auto-accu meerdere malen veranderen. Koop een auto-accu van een vertrouwde dealer. Controleer uw auto handleiding voordat u gaan voor een auto-accu, want het moet overeenkomen met uw auto specificaties. Zorg ervoor dat u een onderhoudsvrije en gesloten accu te kopen. Koop nooit een auto-accu die is in de winkel plat gedurende meer dan zes maanden. Controleer de garantieperiode voordat je iets koopt de auto-accu. Doe rekening houden met de hierboven genoemde factoren. Enkele goede accu van de auto fabrikanten te worden beschouwd, worden hieronder gegeven:

De Concorde
Exide
Giant Battery Company
Johnson Controls Inc
Optima

Yuasa
Westco
Duralast Gold
Everstart
Kirkland Signature

In dit artikel zal zeker u uitrusten over hoe je een auto-accu, de volgende keer dat je denkt aan het vervangen van een te kopen. Als u van plan bent om de batterij te vervangen helemaal zelf, op zoek naar degene die een handvat heeft, waardoor het makkelijker op te tillen en te installeren.

Plastic Gas Tank Repair
Car Power Window Repair
Vervangen van Auto Thermostaat
American Cars Vs buitenlandse auto’s
ABS lampje blijft branden
Bad Dynamo Symptomen
Car Exhaust System
Wanneer Remblokken vervangen
Problemen Auto Elektrische problemen
Hoe maak je een Car Battery kopen
Interessante Car Facts

Leave a Reply