Hoe maak je een Car Battery Koppel

Uw auto power station is het 12 V batterij in geplaatst. Alle stroom voor het functioneren van elk van de auto-onderdelen wordt door de batterij. Elektriciteit kan een verschrikkelijke jonkvrouw zijn wanneer geminacht en dus is het essentieel dat men de juiste procedure van de behandeling van een elektrisch apparaat of het apparaat kent. Een elektrische batterij is geen uitzondering en het moet met zorg worden behandeld.

Over auto-accu
Autoaccu is een reeks van elektrochemische cellen in serie met elkaar verbonden. De meeste van hen zijn lood-zuur batterijen, met elke cel bestaande uit lood en loodoxide platen, gedoopt in verdund zwavelzuur. Chemische reacties die optreden tussen de leiding, loodoxide platen en het zwavelzuur, maken het ontladen en laden van de batterij mogelijk.

Door twee voedingsaansluitingen, een negatieve (zwart) en positieve (rood), wordt de stroom in de batterij aan alle elektrische accessoires betrokken bij het functioneren van de auto. De zwarte aansluiting is eigenlijk de ‘grond’ terminal, dat vervolledigt het circuit en is verbonden met de auto chassis. Als gevolg van de zeer corrosieve aard van zwavelzuur en de auto chassis verbinding met de accu, moet u bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen bij het loskoppelen van de accu, die zal worden toegelicht in de volgende regels.

Hoe kan ik veilig verbinding met een auto-accu?
Er zijn vele gelegenheden waarbij u kan nodig zijn om de accu van de auto los te koppelen. Een van de meest voorkomende is de vervanging van een auto-onderdelen zoals de zuurstofsensor of vervanging van de gas sensor. Voordat ik u door de procedure voor het loskoppelen van de batterij, laat me praten over de dingen die je nodig hebt om te worden uitgerust met. Veiligheidsbril, een paar rubberen handschoenen en schoonmaken van apparatuur, waaronder een borstel, baking soda en zeep zijn essentiƫle items die je nodig hebt, naast het belangrijkste instrument, dat is de juiste grootte moersleutel.

Stap 1
Schakel de auto, laat het afkoelen voor enige tijd en ga naar de accu van de auto, onder de motorkap. Draag uw veiligheidsbril en handschoenen. Let op de zwarte (negatieve) en rode (positieve) aansluiting op de accu, vastgezet met een moer en bout arrangement.

Stap 2
Nu dat je klaar bent met het schoonmaken van de terminals, gebruik dan de sleutel om de minpool eerst te verwijderen. Dit komt doordat de negatieve pool is verbonden met het chassis. Als u de rode aansluitklem eerste en gelijktijdige sleutel contact te verwijderen met de auto chassis en pluspool gebeurt, kan een kortsluiting veroorzaken. Het is dus van essentieel belang dat u de negatieve klem eerst te verwijderen. Slechts de bouten genoeg om de terminal uit het contactpunt met de batterij. Zorg ervoor dat het niet in contact komt met een metalen auto-onderdeel.

Stap 3
Dan kunt u verder gaan met het loskoppelen van de pluspool, op dezelfde manier. Opnieuw zorgt ervoor dat de rode klem ook, niet in contact komen met een metalen auto-onderdeel, of de negatieve pool! Dan kunt u doorgaan met uw garage baan. Kijk voor corrosief materiaal die mogelijk zijn afgezet op de accupolen en maak deze met behulp van een borstel, zeep en soda oplossing.

Stap 4
Vet de terminals met vaseline ter voorkoming van verdere corrosie. Zodra u klaar bent, zorg ervoor dat u de positieve pool eerst verbinding, gevolgd door de minpool met de sleutel. Daarmee is uw missie volbracht.

Het belangrijkste punt om te onthouden in de hierboven besproken werkwijze voor de vrijschakeling accu van de auto, is op de negatieve pool altijd verwijderen voordat de positieve pool. Zoals al eerder besproken, zal dit het chassis los te koppelen van de negatieve klem, waardoor het veilig is voor u om verder te gaan met garage. Met de juiste voorzorgsmaatregelen genomen, kunt u veilig loskoppelen van de accu van de auto zonder problemen. In het geval u nog steeds met enige twijfel en voelen zich niet zeker genoeg om door te gaan met het, laat het werk voor een professional om af te handelen. Zoals altijd, is het beter het zekere voor het onzekere nemen!

Beste Sneeuw Auto’s
Meest betrouwbare auto van 2012
Autostoeltjes
Hoe een Dynamo vervangen
Dynamo Kosten
Alarm voor auto’s
Car Audio Accessoires en condensatoren
Auto Interieur
Remleiding Reparatie
Honda Vs Nissan
Car Alarm Problemen

Leave a Reply