Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen

We zijn allemaal bekend met de term Car Engine en de meeste van ons is het een complex ontwerp van metaal en draden, ontworpen om onze auto uit te voeren. Een goede motor is essentieel voor de goede werking van de auto. Een motor zet de benzine intern, in beweging en snelheid, dat een auto beweegt met. Van een motor (pk), is het meten van een aantal niet-SI (Internationale Stelsel van Eenheden) eenheden van de macht. In de meest elementaire term, het betekent alleen dat de snelheid van vermogen, waarbij een auto rijdt.

Het verhogen van een automotor’s Horsepower

De meeste auto’s komen met de juiste motorvermogen specificaties, maar men kan de pk’s om persoonlijke wensen te verhogen, met behulp van een paar tips hieronder:
Wijziging van de Computer Chip
Men kan u de ROM-chip in de motor control unit (ECU) om de pk te verhogen. Maar in de meeste gevallen zal dit alleen samen werken met andere wijzigingen in lucht, header en uitlaatsystemen.

Free Flow Uitlaat
Het installeren van high-performance uitlaatsystemen zal helpen om de motor van de auto’s paardenkrachten. De geavanceerde uitlaat systemen maken gebruik van grote uitlaatpijpen, kop-en vrije stroom dempers om de luchtweerstand (tegendruk) te verlagen en de uitlaat in staat te stellen sneller te ontsnappen.

Installeer Turbocompressor
Tijdens het toevoegen van een turbo of super charger in uw auto, in gedachten te houden om een ​​groter formaat cilinder toe te voegen, om de verplaatsing te verhogen. Turbo comprimeren de binnenkomende lucht, effectief de hoeveelheid lucht in de cilinder, die meer zuurstof toevoegt aan het verbrandingsproces. Meer zuurstof betekent meer kracht om pk’s van uw motor.

Koel de inkomende lucht
Het comprimeren van lucht verhoogt de temperatuur het uitbreiden van het, terwijl koeling zal de lucht krimpen. Men kan meer toevoegen gekoelde lucht in de cilinder dan warme lucht. Het installeren van een intercooler, die type van een radiator met turbo, zal meer pk’s naar de auto. De perslucht door de turbocompressor, gaat door de interkoeler, koelen voordat de cilinder.

Verminder Car Gewicht
Load verder dan een auto capaciteit zal vertragen. Dus, lichter de auto, meer pk aan de motor. Het gewicht van de auto beïnvloedt de zuiger functie. Telkens een zuiger van richting verandert, gebruikt de overdracht kracht uit te breiden gas in de cilinder aan de krukas. Dus lichter de auto, zal minder de tijd en de overdracht van kracht worden genomen door de zuiger, om van richting te veranderen. Echter, het verminderen gewicht van de auto niet dat het verwijderen van de delen, maar het vervangen van een aantal componenten met lichtere materialen en het wissen van je achterbank of in de kofferbak zou zeker werken.

Luchtfilter
Een luchtfilter helpt vaste deeltjes zoals stof, pollen, enz. te verwijderen voordat zij in de cilinder. Een toename in de omvang van het luchtfilter, kunnen meer lucht in de motor. Meer lucht kan de zuiger om efficiënt te functioneren en verhoogt de motor pk.

Bougies en Vermogen Brandstof
High performance Iridium bougies zal de auto sneller te maken, door het verbranden van de brandstof geïnjecteerd in de motor. Regelmatig schoonmaken zal ook de productiviteit. Loodvrije brandstof veroorzaakt meer schade aan de verschillende onderdelen van de motor. De functionaliteit en vermogen te verbeteren, verdient hoge octaan benzine gebruikt.

Er is geen vervanging voor regelmatig onderhoud. Gedaan op tijd en door een gekwalificeerde monteur, zal meer leven aan de motor van de auto. Het is belangrijk om in gedachten te houden, dat beter pk betrekking heeft op meer snelheid, die goede remmen nodig heeft. Terwijl het toevoegen van aanpassingen aan de motor van de auto en andere delen, moet men ook de afmetingen van het wieltje, om grotere remschijf toe te voegen.

Hoe maak je een Car Stereo installatie
Beste Sneeuw Auto’s
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt
Veiligheid aan boord Checklist
Vervang Oliecarter
Sleutels in auto – How to Get In
Gas Tank Repair
Interessante Car Facts
Hoe te Struts vervangen
Hoe te beginnen een auto Jump
Gemeenschappelijke Car Problems

Leave a Reply