Hoe maak je een Flat Tire Fix

Ieder individu heeft te maken met zowel de auto problemen of fiets problemen. Sommige zorgen voor het zelf, terwijl anderen lopen naar monteurs bij de daling van een hoed. De algemene consensus is dat als er een probleem is er een die kan worden afgehandeld op uw eigen, moet je het eerst proberen. Als u nog steeds niet in slaagt, dan kunt u de juiste manier van handelen. Vaststelling van een lekke band is een dergelijk probleem, en iedereen zou moeten weten hoe je een lekke band te repareren, vooral als een noodsituatie zich voordoet.

Band van de auto

Als je merkt dat je op een verlaten weg, met een lekke autoband, er is niet veel wat je kunt doen, behalve uitzoeken hoe je een lekke band jezelf te veranderen. Dit is mogelijk met de volgende instructies.

Als u een lekke band te detecteren, de eerste stap is om meer dan trekken aan de kant van de weg, na het aanzetten van de alarmlichten. Probeer dan te trekken naar een vlak oppervlak, zonder hellingen. Om uw probleem communiceren met andere bestuurders, tilt de motorkap omhoog.
Zorg ervoor dat u de handrem toe te passen en de auto te parkeren om beweging te voorkomen bij het vervangen van de band.
Verkrijg de reserveband en andere vereiste materiaal van de romp, met inbegrip van de aansluiting, de leverage buis (gebruikt om de wielmoeren los te maken), de nok moersleutel.
Sommige auto kan een wieldop die vereist worden verwijderd om de wielmoeren los. U kunt dit doen met een schroevendraaier.
Draai de wielmoeren met een lug moersleutel, door ze naar links, maar nog niet verwijderen. Als het te strak, gebruik maken van de hefboomwerking pijp over de wielmoer sleutel en trek het omhoog. In sommige auto’s is een lug opgesloten om wiel diefstal te voorkomen. Dit lug moer kan niet worden losgedraaid met een noot sleutel en vereist een speciale sleutel, die u kunt vinden in handschoen van uw auto compartiment.
Na het losdraaien van de moeren, Gebruik de krik om de auto te verhogen, met dien verstande dat het stabiel is, zodat de auto niet omvallen. Sommige auto’s hebben een specifieke plek waar de aansluiting kan worden vastgesteld. Breng de auto naar een punt waar de lekke band gemakkelijk kan worden verwijderd, en het reservewiel past binnen
Verwijder nu de wielmoeren en houd ze apart. Verwijder de lekke band.
Bevestig het reservewiel met de luchtdruk ventiel naar buiten gericht.
Bevestig terug wielmoeren stevig en in een diagonaal tegenover wijze het wiel vast te zetten. Plaats terug de wieldop, en zet al het gereedschap terug waar ze thuishoren.

Bike Tire

Ontdek hoe u een lekke band op je fiets te repareren door de volgende eenvoudige stappen.

Als je eenmaal hebt ontdekt een lek in de band, haal dan eerst het resterende lucht in, door te drukken op het ventiel.
Zet uw fiets op zijn kop om het wiel te verwijderen. Gebruik een sleutel om de moeren te verwijderen, indien nodig. Laat de remmen het wiel voorbij de remblokken.
Gebruik een vlak stuk metaal om de rubberen band te verwijderen uit het wiel, om de binnenste buis te verwijderen.
Pomp de buis met lucht en plaats het in een kuip met water. Dit zal u helpen bepalen van de locatie van de punctie zoals u zult kunnen zien luchtbellen ontsnappen uit het gat.
Reinig en droog het gebied rond het gat goed. Breng wat lijm aan op het gebied rondom het gat en wacht tot de lijm kleverig, voordat u zich een rubberen patch om de lijm op de buis.
Wacht tot de lijm drogen en terug bevestig de buis in de band. Nu Pomp de band op en bevestig weer het wiel, zodat u een joy ride hebben!

Nu je weet hoe je een lekke band te repareren, kunt u voorkomen dat de stress, met name in noodsituaties, wanneer je bent de enige die kan helpen jezelf!

Audio Books
Uitvinding van het wiel
Used Car Auto Parts en accessoires
Auto dvd-spelers
Mp3-spelers
Hoe maak je een Car Battery kopen
Kilometerteller Reparatie
Autofabrikanten Lijst
Radiator Fluid
Hoe te batterijpolen schoon
Autoruit Reparatie

Leave a Reply