Hoe maak je een Frozen automagneten Open

Je kijkt uit het raam dat ‘s ochtends en er is sneeuw overal. De winter is eindelijk hier. Alles ziet er zo schoon en ongerepte. Alle pluizig en besneeuwde. Hoe je werkelijk alles over de winter … dat wil zeggen tot het moment dat je naar je auto en zoek de deur dichtgevroren op zijn plaats houden. Plotseling werd de winter niet erg aantrekkelijk, of wel? Wat nu? Nee, we hebben niet te wachten tot het einde van de winter om de auto te openen en we zeker niet moeten onze handen bevriezen in een vergeefse poging van wenkt en kreunen, alles tevergeefs voor overhalen de deur open. Oorzaak natuurlijk zijn er manieren om de auto deur open, en in het volgende artikel zullen we u door de verschillende manieren van hoe je precies dat te doen. Lees verder voor meer informatie over hoe je een bevroren autodeur te openen in de volgende paragraaf.

Hoe maak je een Frozen Car deur te ontgrendelen?

Als je hebt gecontroleerd op alle deuren en ze zijn nog steeds bevroren, kan het rijden je gek af wat te doen met al bevroren autodeuren. Nadat alle auto veiligheid in het geding is. Om uw probleem op te lossen, dan zijn hier een aantal oplossingen.

Verleggen van de Deur
Probeer dit voordat je iets anders doet. Het merendeel van de tijd die mensen zal rukken de deur naar zich toe tevergeefs. In plaats van dat, duw je hele gewicht op de deur. Soms is dit genoeg om de sneeuw gechipt uitgeschakeld. Waardoor het mogelijk om het portier open en zorgen garage.

Verwarming Keys
Soms is de hele deur niet bevroren is. Het is gewoon het sleutelgat. Als u dat alleen het sleutelgat is bevroren, dan is het gemakkelijker om dat deel te gemakkelijker dan de hele deur ontdooien. Hoe dat te doen? Neem een ​​aansteker en verwarm de sleutel tot het wordt gloeiend heet, dan gewoon in te voegen in het sleutelgat en laat de sneeuw dooi. Maar zorg ervoor dat u niet de sleutel verwarmen zo veel dat het van vorm verandert. Dat zou gewoon jammer zijn.

Chipping Off Snow
Neem een ​​puntig voorwerp, zoals een bot mes en chip de sneeuw die heeft verzameld rondom de deur. Je moet geduld en langzaam werken op dit ene. Zorg ervoor dat u niet de auto verf chip uit te schakelen. Een beetje aandringen en de sneeuw zal worden aangepakt. Nadat de sneeuw is gechipt uitgeschakeld, gebruikt u enige kracht om de deur te duwen over en het zal openen met een kleine inspanning.

Hot Water
Verhit wat water, niet op het punt van kokend heet wel. Neem een ​​beker en giet dit over de deur na het teveel aan sneeuw is gechipt uitgeschakeld vooraf. De sneeuw zal dan smelten, ruk de deur open met een extra kracht. Maar maak je dit direct of anders zal het water weer bevriezen.

Alcohol Content Oplossing
Een oplossing die alcohol bevat in kleine hoeveelheden wordt gezien om in het ijs smelten. Als er niets anders, gebruik dan een voorruit reinigingsmiddel en giet dit over de deur. Het zal smelten van de sneeuw en kunt u de deur openen. Zorg ervoor dat de alcohol minder en dat er geen zure inhoud daarin dat de auto-onderdelen kunnen andere manier beschadigt.

Haardroger
Er gaat niets boven een beetje warmte naar de bevroren deur te krijgen om te openen. Gebruik een batterij aangedreven föhn en werken aan het smelten van het ijs. Het zal geduld, maar dit is een van de meest handige en veiligste manieren om met succes het openen van een bevroren autodeur.

Preventief Steps
De winter zal vaker wel dan niet bevriezen van de auto deur over en dat is de reden waarom men moet proberen om het te voorkomen. Je zou kunnen gaan voor een auto uit de beste sneeuw auto’s die speciaal zijn gemaakt om aan te passen aan de winter. Er zijn bepaalde sprays beschikbaar die zal fungeren als een smeermiddel en voorkomen dat de auto deur bevriezen op zijn plaats. Gebruik een papieren handdoek om zich te verspreiden op de deurstijl en de rubberen afdichtingen. Haal je handen op een van deze en je bent klaar. U kunt uw auto ook parkeren in gebieden die direct zonlicht, zodat het voorkomt dat de bevriezing op de eerste plaats.

Hier is de hoop dat je nu een idee van een aantal zeer effectieve manieren van hoe je een bevroren autodeur te openen hebben en hoeft niet te worden geplakt in de sneeuw, vervloeken je geluk.

Duurste Auto Merken
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Hoe te Custom Car Speaker Boxes Build
Auto Muffler Reparatie
Batterij Reconditionering
Window Tint verwijderen
Spray Painting
Audio
Zonneklep Vervanging
Hoe te Struts vervangen
Nieuwe Auto technologie een Hoofdpijn voor Independent Mechanics

Leave a Reply