Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen

Koplampen zijn de ogen van een auto op de weg. Reizen in de nacht onmogelijk zou zijn zonder koplampen in werkende staat. Het is belangrijk dat je hoofd verlichting perfect functioneren voor uw veiligheid, maar ook de veiligheid van anderen rijden op de weg. Dus, zou er geen enkele vertraging in de reparatie, u loopt tegen een vorm van hoofd licht problemen. Heel vaak zijn er problemen met het hoofd lichtschakelaar die leiden tot niet-functioneren van de koplampen.

Een van de meest voorkomende symptomen van een probleem met de schakelaar is een niet-functionerende koplamp, ondanks het feit dat in perfect werkende staat. Een andere indicator is niet-functioneren van het dimlicht koplamp. Als u problemen van deze problemen, is het best om het te vervangen.

Wat is een Head Light Switch?
Elk deel van de auto is in de loop de tijd om meer functionaliteit en aanpasbaarheid toe te voegen aan de rijomstandigheden. Hetzelfde is het geval met de autokoplamp die een sterk gerichte lichtopbrengst kan geven. De verschillende koplamp types zoals rijden lichten, dimlichten, grootlichten, evenals parkeerlichten worden gecontroleerd door de schakelaar, die op het dashboard. De controles kunnen verschillen in auto’s, maar vooral een auto koplamp is een schakelaar, die een combinatie van drie verschillende schakelaars. De koplampen worden bediend door middel van mechanismen ontstaan ​​die werken door middel van de macht die door de accu van de auto. Elk type koplamp heeft een aparte relais die eraan verbonden zijn. Enkele van de meest geavanceerde auto-modellen hebben tegenwoordig koplampen automatisch bediend door licht sensoren.

Vervanging Procedure
Eerste ding om te doen, voordat je gaat vooruit met de vervanging te bevestigen dat de koplamp eigenlijk behoefte aan steeds vervangen. Als je ziet dat de koplampen zijn in uitstekende staat nog steeds, maar niet bruikbaar, dan meestal is er een probleem met de schakelaar.

Het volgende wat te doen is om te kopen een nieuwe schakelaar die precies hetzelfde is als de oude, volgens het model auto. De procedure voor het vervangen is redelijk eenvoudig en kan gemakkelijk worden uitgevoerd door iedereen. De tools die u nodig hebt zijn een schroevendraaier, een inbussleutel, een eenvoudige sleutel en natuurlijk een nieuwe schakelaar. U kunt een schema voor je, als het je lukt om grip te krijgen van een.

De eerste stap na het uitschakelen van de auto is de accu van de auto te lokaliseren en de minpool los te koppelen. Als je eenmaal hebt verwijderd, moet u voor ongeveer tien minuten te wachten voordat u verder gaat. De reden dat je nodig hebt om te wachten, is dat de airbag condensatoren tijd om te ontladen nodig hebben.

Na de vastgestelde tijd voorbij is, is het tijd om de oude schakelaar los te maken. U zullen ofwel schroeven vastgemaakt rond verwijderen of een vasthoudring waarin de schakelaar is ingebed verwijderen. Zodra het verwijderen van de bijlagen, langzaam schuif de schakelaar uit het dashboard tijdens het verwijderen van de draad stekkers. U kunt voorkomen dat draad stekkers vallen binnen het dashboard, door de bevestiging van een veerklem. Denk aan de volgorde van de draden die aan de koplamp schakelaar.

Schakel de schakelaar en druk de zaak-knop. Verwijder vervolgens het uit van de zaak. In het geval dat er meer dan een knoppen om de overstap van de zaak vrij te geven, moet u een schroevendraaier gebruiken. Een ander ding dat moet worden uitgevoerd is het verwijderen van een moer die moet worden genomen om de ring, dat zich aan de onderkant van de schakelaar verwijderen. Dan de koplamp kan worden verwijderd.

Nu kunt u de nieuwe schakelaar in de behuizing en draai de moer aan, samen met de ring weer op zijn plaats. Terug te gaan in precies omgekeerde volgorde, sluit u draad stekkers terug naar de schakelaar en plaats het terug in het dashboard, als voorheen. Zorg ervoor dat u de juiste kabel aansluitingen te maken. Plaats de schroeven of de ring terug in en je bent klaar met de baan. Controleer of de koplampen nu werken met behulp van de schakelaar. Als ze dat doen, heb je uitgevoerd van de procedure met precisie.

Auto problemen als deze kunnen gemakkelijk worden opgevangen als je maar het geduld om eenvoudige instructies te volgen. Een van de belangrijkste voordelen is dat je bespaart een hoop geld dat je normaal zou hebben betaald aan een monteur.

Auto Onderhoudsschema
Auto Luidsprekers Installatie
Toerenteller Problemen oplossen
Window Tint verwijderen
Car Exhaust System
Schuifdak Installatie
Auto start niet – FAQ
Hoe maak je een Car Battery kopen
Dynamo Kosten
Laat Autostoeltjes verlopen
Hoe vaak naar Remblokken vervangen

Leave a Reply