Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie

Leer autostoelen voegen elegantie en geven een luxe gevoel aan het interieur van een auto. Echter, deze stoelen gebonden aan ergens of de andere als gevolg van normale slijtage beschadigd raken. Het zou kunnen zijn krassen, scheuren, gaten, of zelfs alleen maar een traan. Krassen kunnen vrij gemakkelijk worden hersteld, terwijl anderzijds, gaten of scheuren behoeft te worden gedaan op de juiste wijze.

De zitting moet een grondige reiniging voordat er reparatiewerkzaamheden. In feite is het succes van de reparatie is grotendeels afhankelijk van dit aspect. Dit is omdat, een kleurstof of plamuur gebruikt voor het repareren zal hechten met het leer als het oppervlak schoon is. Neem een ​​emmer water, voeg wat afwasmiddel zeep en gebruik deze oplossing en een schuursponsje om het gehele oppervlak van het autozitje te schrobben. Alle scheuren en spleten moeten krijgen speciale aandacht omdat ze de neiging om meer vuil ophopen. Droog het oppervlak met een schone doek. Volg deze door een andere ronde van het reinigen met water en zeep en een scrub pad. Dit zal ervoor zorgen dat er geen vuilresten achterblijven. Tot slot, veeg al het overtollige water met een droge handdoek. Autostoelen worden vaak blootgesteld aan verschillende soorten chemicaliën zoals siliconen. Voor het opruimen van deze chemische stoffen, moet u gebruik maken gedenatureerde alcohol. Giet een paar druppels alcohol op een watje en wrijf het over het getroffen gebied. Als het nog nat is, neem dan een droge handdoek af te vegen de alcohol.

Reparatie Krassen

De eerste stap is het zand beschadigde plekken van het zitje met behulp van schuurpapier. A 240-grit schuurpapier geschikt. Laten weken in een sopje en zand de krassen, zodat de bestaande kleurstof op dat deel kan worden verwijderd.
Blijf zand het gebied tot je een glad oppervlak. Veeg de geschuurde stof liggend op de stoel met een natte handdoek en droog hem af met behulp van een föhn.
Breng vervolgens een laag primer op de gehele stoel omdat het helpt de kleurstof gebruikt voor het bevestigen van krassen te goed hechten met het oppervlak en je zal moeten minder hoeveelheid kleurstof te gebruiken.
Nu bedekken de autostoel uitzondering gedeelten waar er krassen met een plastic folie.
Kies een geschikte kleurstof die overeenkomt met uw autostoel. Spuit het over de krassen in de vorm van een dunne laag. Blijven de kleurstof toepassing tot alle scheuren worden gevuld met kleurstof. Om een ​​uniforme look te krijgen, kunt u een dun laagje van de kleurstof verspreid over de stoel.
Na het aanbrengen van de kleurstof, verlaat de zitting onaangetast enkele uren luchtdroging. Als je wilt versnellen het droogproces, gebruik dan een föhn. Zorg ervoor dat de kleurstof droogt helemaal op voordat u start met het gebruik van de auto stoel opnieuw.

Repareren van een Tear

Zoals gewoonlijk de eerste stap is licht schuren met behulp van een 240 grit schuurpapier zodat de lijm te gebruiken kan goed hechten. Als je de gescheurde gedeelte zorgvuldig, kunt u vinden dat het wat ruwe kantjes en een paar losjes gebonden lederen stukken heeft. Knip ze uit met behulp van een schaar.
U hebt een stukje van vervanging patch gemaakt van leer als dekmantel voor de gescheurde gebied. Om dit te patchen materiaal en alle andere gereedschappen die nodig zijn voor scheuren reparatie te krijgen, moet je een reparatiekit kopen.
Snijd de patching materiaal in ronde vorm en zorg ervoor dat de diameter iets groter is dan de werkelijke grootte van de scheur. Dit komt omdat er ten minste een centimeter van overlapping van de patch met de zitting rondom.
Plaats de pleister over het beschadigde gebied en schuif de randen in de gescheurde gebied.
Breng vervolgens leer lijm op de overlappende gedeelte van de patch en de zitting. Laat het onaangetast enige tijd om de lijm goed te genezen.
Als de lijm zegels van de scheur, dan moet je je geen zorgen meer. Echter, in het geval, de patch en het leer niet goed aan elkaar hechten, moet je een leren plamuur op die plekken te gebruiken. Breng het in een dunne laag over de scheur en verdeel het gelijkmatig langs de randen.
Daarna verwarmen we de gerepareerde gebied met behulp van een warmte kanon om de verbinding te genezen. Houd het pistool op een veilige afstand, zodat de autostoel wordt niet verbrand.
Wanneer de verbinding is opgedroogd, veeg de overtollige stof met een papieren handdoek licht gedempt met alcohol.
Daarna wrijf een schuurpapier voorzichtig, zodat gevormde elke oneffenheden worden gladgestreken omhoog.

Meestal gaat het kleur van de pleister niet overeen met de kleur van de rest van de autostoel. Daarom moet je kleurstof toe te passen over de gepatchte oppervlak dat de kleur van de zitting past. Een aantal lagen moeten worden toegepast op de herstelde gebied en de omgeving, maar elke laag van de kleurstof moet dun. Breng de volgende laag pas als je weet dat de vorige laag droog is. Eindig door het aanbrengen van een conditioner op de gepatchte plek en de omgeving om het een glanzende look.

Nu u redelijke hoeveelheid kennis verzameld op het repareren van een stoel, kunt u de taak start wanneer je maar wilt. Om ervoor te zorgen dat de reparatie perfect gedaan, moet je geduldig handelen. Als haastig gebeurt, kan de reparatie niet duren voor een lange tijd.

Heater Core Instructies voor vervanging
Remleiding Vervangen
Auto problemen met oververhitting
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Keyless voor programmeren op afstand
Uitlaat Lek
Remote Car Starter Problemen
Meest betrouwbare auto
Lamborghini Vs. Bugatti
Hoe lang moet remblokken Laatst
Auto Parts

Leave a Reply