Hoe maak je een relais switch test

Waar sprake is van een elektrisch apparaat of een elektrisch voertuig, er is een ding dat zal daardoor verzuim. Het is vergelijkbaar met een automatische zekering en doet bijna hetzelfde werk. Dit zijn de zogenaamde relais schakelt. Net als bougies en bobine in voertuigen zijn een belangrijk onderdeel van een voertuig, specifiek. Deze zijn belangrijk voor de elektrische overbelasting in elektrische systemen van de auto te regelen en wanneer geactiveerd door een elektronisch signaal openen. Nu als deze niet goed werkt, kunt u zich voorstellen wat de auto of een elektronisch apparaat zal gaan door. De noodzaak om deze relais schakelt testen wordt dan gerechtvaardigd is, is het niet? Waarom niet controleren hoe u een relais-schakelaar testen?

Modus Operandi van een relais-schakelaar

Een brandstofpomprelais schakelaar of een relais is eigenlijk een schakelaar die elektrisch bediend. Deze moeten een elektrisch signaal worden geactiveerd zoals eerder vermeld. Wat een relais is nadat hij wordt geactiveerd dat het een voeding van een bepaald accessoire verbindt. In het geval van een auto, is de brandstofpomp. Er zijn twee delen van een relais, het eerste deel maakt gebruik van een elektromagneet en dan is er de secundaire elektrische circuit binnenin. Nu de primaire helft van de relais sluit de secundaire helft van het relais. Het wordt gevoed op een manier die lijkt op een gloeilamp circuit. Typisch bij het testen van het relais, het relais contacten, de werking en activering circuits worden getest.

Het testen van een relais-schakelaar

Voor het testen van een relais wat je nodig hebt is een hoge impedantie-test licht, ohmmeter en 2 draadbruggen. Gezien het feit dat u ruim van het relais schakelaar die raar (lees niet goed werkt) hebt, is hier het eigenlijke proces.

Relais # 1
Indien nodig, draai de contactsleutel op het bekrachtigen van de specifieke circuit u van plan bent om te testen. Wat u moet doen, is de volgende de aansluiting van de alligator clip van de test licht met een goede massa op uw voertuig.

Relais # 2
Nu sonde de draad die zal worden uitsteekt van het relais schakelaar, die is het bereiken van de component. Doe dit met behulp van de punt van de test licht. Een indicatie dat de auto relais naar behoren werkt, is dat de lamp van de test licht gaat branden. Dat betekent ook dat er een goede spanning.

Relais # 3
De draden toevoeren spanning om het relais te volgende worden gecontroleerd op dezelfde wijze als eerder vermeld, met behulp van een test licht. Er is spanning als het licht brandt en als dat niet gebeurt, is er rekening nul spanning. In dat geval spanningsbron kan worden gecontroleerd.

Relais # 4
Macht en controle van het relais schakelaar moet vervolgens worden geïdentificeerd. Daarna of de twee elektrische aansluitingen zijn verbonden met behulp van een ohmmeter. Als er een continuïteit tussen de twee, dan is dit een signaal veroorzaken dat het een slechte brandstofpomprelais en het relais moet worden vervangen.

Relais # 5
In de volgende stap moet een hulpdraad die moet tussen de positieve pool van de accu en een van de stuurschakeling op de klemmen relais sluiten. Met behulp van een andere jumper draad, sluit u de andere controle-terminal op de grond. Idealiter moet u een ‘klik’, op het maken van de tweede aansluiting. Als dat niet gebeurt probeert het verwisselen van de aansluitingen. Als je zelfs na het omkeren van de connecties die je krijgt niet die klik, vervang het relais.

Nu, ben je bijna klaar! Als de afwerking slag, sluit u de jumper draden verwant aan de verbindingen eerder. Gebruik een ohmmeter om te controleren op continuïteit tussen de twee terminals. In dit geval, als er continuïteit, beschouwen de relais in goede staat. Als het niet gebeurt, dan vervangt u het relais.

Hopelijk zal u hebben bewaard van de handleiding van het voertuig, voor het geval u de kleur codes, zie voor het identificeren van macht en controle circuit draden op een relais en weten hoe je een relais bedraden in de eerste plaats. Als u denkt dat dit te veel van het gedoe, zou de beste manier zijn om een ​​monteur te raadplegen en hoe je een relais te testen zien! Dit is waar ik aftekenen.

Car Problems
Beste Familie Car 2012
Toerenteller Problemen oplossen
Wanneer Remblokken vervangen
Bad Dynamo Symptomen
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Car Battery Charger Beoordelingen
Autoruit Reparatie
Wanneer Car Battery vervangen
Tekenen van een verstopt brandstoffilter
Hoe te beginnen een auto Jump

Leave a Reply