Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen

De snelheid van elke auto wordt bepaald met behulp van een snelheidsmeter. Dit apparaat controleert de snelheid van het voertuig, die wordt aangegeven door een naald wordt bediend door de snelheidssensor. Deze magnetische spoel, die ook wordt aangeduid als een rijsnelheidssensor, bevindt zich aan de onderkant van het transmissiesysteem in elk voertuig. Het model kan echter verschillen afhankelijk van het voertuig waarin het is vastgesteld. De hoofdfunctie van dit apparaat is de rotaties van de tandwielen meten en informatie aan de snelheidsmeter die vast in het dashboard. Soms kan de snelheidsmeter niet in staat om relais de exacte snelheid van het voertuig, wat erop kan wijzen dat er een probleem in het transmissiesysteem. Als u vindt dat de snelheidsmeter niet goed werkt, kan dit betekenen dat het voertuig snelheidssensor is disfunctioneel geworden en kunnen verlangen dat aan vervanging toe.

Instructies voor het vervangen van een defecte snelheidssensor

Een defecte snelheidssensor moet worden gewijzigd om de goede werking van de snelheidsmeter te garanderen. U kunt uw auto nemen naar de monteur voor het vervangen van de snelheidssensor, of kan het doen op uw eigen. Aangezien het vereist slechts los, als een vervanging methode die u kunt het ook thuis doen, in plaats van het nemen van het naar de garage. Dit kan ook helpen besparen de kosten van vervanging van een voertuig snelheidssensor die ongeveer kan variëren van $ 10 tot $ 50, op basis van het model van het voertuig dat u bezit. Hieronder staan ​​instructies voor het vervangen de rijsnelheidssensor.

Voordat je gaat vooruit met het project van het veranderen van de disfunctionele snelheidssensor, de aanschaf van een nieuwe sensor die overeenkomen met de model van de versleten is. U vindt het nieuwe voertuig snelheidssensor in elke auto-onderdelen levering winkel. U kunt uw oude sensor te nemen ter referentie met betrekking tot de grootte van de motor, merk en model van het onderdeel. Vraag altijd om originele onderdelen om verdere problemen te voorkomen.
Omdat de snelheid sensor bevindt zich onder het voertuig, moet u de auto optillen om toegang te krijgen. Gebruik een vloer-aansluiting om het voertuig van de grond tillen en het op zijn plaats houden, terwijl het vervangen van de sensor. Nadat de auto is verhoogd van de grond plaats de assteunen aan beide zijden te houden van de motorfiets stabiel.
Schuif onder het voertuig, zodat u kunt het transmissiesysteem te bereiken. De sensor, die lijkt op een kleine plug, zal worden gevestigd aan de onderkant en is verbonden met een elektrisch snoer. Om de sensor uit het stopcontact te verwijderen, knijp het einde van het aan het onderdeel los te maken.
Reinig de stekker uit olie en vuil met een doek, zodat wanneer u het nieuwe voertuig snelheidssensor vast te stellen, zijn er geen problemen. Veeg de olie van de sensor behuizing en plaats de nieuwe sensor in de beschikbare stopcontact. Na het instellen van de sensor in een rechte positie, draai het met de klok mee om het te repareren. Om goed beveiligen, dan kunt u ook een moersleutel.
Sluit de draden in het transmissiesysteem nadat de sensor is gemonteerd. Verwijder de stands in en laat de auto weer op de grond. Om te testen of de sensor werkt, rond te rijden uw auto voor een korte afstand. Als de naald van de snelheidsmeter toont de juiste snelheid, dan verdien je een klopje op de rug, zoals u hebt de taak volbracht.

Dus je ziet, het veranderen van de snelheidssensor en het vervangen van de snelheidsmeter kabel in de auto was niet bepaald een enorme taak. Afgezien van dit, zal regelmatig onderhoud van uw auto helpen om het voertuig in goede conditie.

Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Hoe te kogelgewrichten vervangen
ABS Remmen Problemen oplossen
Geen driver Car
Car Stereo verwijderen
Interessante Car Facts
Auto Onderhoudsschema
Auto Luidsprekers Installatie
Dynamo Probleem Diagnose
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Beste Oliefilter

Leave a Reply