Hoe maak je een Starter Solenoid Test

Een van de belangrijkste onderdelen van de auto startmechanisme de startrelais zonder het hele systeem is zo goed als onbruikbaar. Het is de belangrijke schakel die auto-accu verbindt met de startmotor. Het kan een zeer frustrerende ervaring zijn als je auto niet wil starten en je bent in een haast om te vertrekken. Dat is de reden waarom, is het belangrijk dat u weet hoe te diagnosticeren en te behandelen met de auto starter problemen. Als u in auto mechanica, zul je weten dat veel auto-onderdelen die een rol gaan spelen wanneer u de contactsleutel om slinger uw auto motor te starten.

Wat is een Starter Solenoid?

Als u aan de contactsleutel, wordt de startmotor auto ingeschakeld door de macht die door auto-accu, via solenoïde. De starter solenoid is een relais dat metaal contact sluit met de startmotor, bij de ontvangst van een stroom van accu van de auto en contactslot. Als gevolg van geleverde stroom, de motor begint. Dit maakt een intrekbaar roterende versnelling aan te gaan met het vliegwiel en draai deze naar de motor te starten. De starter solenoid voorziet aldus kracht om de startmotor te rijden.

Dus als uw auto niet start, kan het te wijten zijn aan de slechte werking van de verschillende onderdelen die een rol spelen, variërend van de accu van de auto naar de intrekbaar landingsgestel. Er zijn twee hoofdtypen van starter spoelen. Een type treedt slechts op als een schakelaar die het circuit tussen accu en motor sluit. Het andere type kan als een schakelaar, en de zuiger die de versnelling van het vliegwiel verplaatsen. Onvoldoende vermogen geleverd door de accu van de auto kan de reden voor het startrelais niet in staat om te schakelen van de motor te zijn. Laten we een kijkje nemen op hoe je een startrelais te lossen.

Hoe maak je een Starter Solenoid van een auto te testen?

Zoals ik al zei, als je auto niet start, kunnen er veel fouten in het gehele link die u nodig hebt om te controleren voordat je naar beneden kunt beperken tot de startrelais is de boosdoener. Je moet de verschillende symptomen van een slechte starter om het probleem nauwkeurig te diagnosticeren.

Zet de auto in neutraal en laat de parkeerrem op. De eerste schakel in de keten is natuurlijk de auto-accu. Je moet weten hoe je accu van de auto controleren en ervoor te zorgen dat het in een goede werkende staat voordat u doorgaat. Bewapen jezelf met een voltmeter en controleer of de batterij uitgangsspanning is ongeveer 12 V. Als het is, dan kunt u verder gaan met de rest van startrelais testprocedure.

Volgende auto-onderdeel dat zou de boosdoener voor startsysteem niet werkt zijn is contactslot. Raadpleeg de auto handleiding om het contactslot te testen en te zien dat het in perfect werkende staat. Als het contactslot in orde is, dan is probleem zou kunnen zijn met de startmotor zelf. Om dat te controleren, mogelijkheid vindt u in de auto handleiding en direct auto-accu te verbinden met startmotor te testen werken. Als motor werkt prima, test dan de auto starter solenoid.

Zoek de startrelais en hebben betrekking op de schakeling die in een auto handleiding. Maak de draad die loopt van contactslot naar solenoïde. Om de startrelais testen, gebruikt u geïsoleerde tang of een schroevendraaier om de grote post op de starter solenoid Kortom, met de contactschakelaar klem op hetzelfde apparaat. Dit zal rechtstreeks over te dragen vermogen om elektromagnetische zonder het contactslot stroom. Nu vraag dan iemand om het inschakelen van de ontsteking.

Als uw motor cranks met de contactschakelaar terminal kortgesloten op deze manier, dan is uw solenoïde is in goede staat en het probleem is elders. Anders, als de motor niet zwengel, dan moet je het startrelais te vervangen. In geval u niet zeker bent over het trekken van deze procedure, neem hulp van een automonteur.

Voor meer gedetailleerde richtlijnen over het oplossen van problemen starter, stel ik voor dat u de juiste Hayne handleiding te kopen voor uw auto model. Het zal gedetailleerde instructies over hoe je testbank een starter solenoid. De procedure is zeer eenvoudig en alles wat je nodig hebt is een goede voltmeter en een schroevendraaier.

Veiligheid aan boord Checklist
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Mp3-spelers
Toerenteller Installatie-instructies
Autoruit Reparatie Kosten
ABS lampje blijft branden
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
ABS Remmen Problemen oplossen
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Wanneer Shocks vervangen
Car Alarm Systems

Leave a Reply