Hoe maak je een Stuck Car Hood Open

Veelvoorkomende oorzaken

Vastgelopen Hood
Gebroken Lever / losse kabel
Kabelbreuk

Vastgelopen Hood
Op sommige momenten kan de kap zelf vast komen te zitten. Dit zou kunnen gebeuren voor een aantal redenen, de meest voorkomende van hen is het roesten of veroudering van het slot van de kap.

»
Je hebt een helpende hand als je gaat over de vaststelling van dit probleem. Je nodig zou hebben om de hendel los om de kap te openen, terwijl iemand anders zou kunnen proberen om het faillissement open de kap als je dat doet. Als dit niet lijkt te helpen, probeer dan naar beneden te drukken op de motorkap, en dan proberen te trekken geopende hand. Maar wees voorzichtig, niet aan de kap beschadigen door duwen of trekken aan het te moeilijk. Dit moet je de motorkap open, al was het in vastgelopen feit. U wilt misschien olie de vergrendeling assemblage tot het werkend te krijgen soepel weer.

Gebroken Lever / Losse Kabel
Er zijn gevallen waarin de kleine hendel die u gebruikt om uw auto motorkap te openen kon worden gebroken. Deze zijn vrij gemakkelijk te herkennen, zoals je kunt dit zelf zien als je uit te reiken voor de hendel. Ook in tijden, kan de hefboom werken prima, maar de kabel die de hefboom wordt aangesloten op het slot van de kap kon gekregen hebben uitgerekt, en het gebrek aan spanning in de kabel voorkomt het vrijkomen van het slot.

»
Voor beide problemen, zou je nodig hebt om een ​​tang dicht hebben door. Eerst omhoog, verwijder voorzichtig het paneel rond de capuchon hendel. U moet in staat zijn om de kabel die verbonden is met deze hendel (meestal ingepakt in plastic) te zien. Pak je tang en trek hard aan de kabel. Dit zou idealiter pop-up van de kap. U wilt misschien een monteur kijken naar het, en afhankelijk van de oorzaak, vervang dan de kapotte hendel of draai de losse kabel.

Kabelbreuk
De meest voorkomende reden waarom de kap zal geen krimp kan een kabelbreuk zijn. Dit kan gebeuren als de kabel leeftijden, hetzij natuurlijk of als gevolg van vocht in de lucht op sommige plaatsen.

»
Gaan over het oplossen van dit probleem kan een beetje lastig, en u niet wilt dat om een ​​beetje te avontuurlijk of over enthousiast als je probeert om het te repareren. De veiligste optie zou altijd naar een automonteur, in plaats van meer schade veroorzaken als je probeert om het probleem te verhelpen. Het eerste wat je zou kunnen proberen te doen zou zijn om te zien waar de kabel is gebroken. Je nodig zou hebben om het paneel voorzichtig verwijderen rond release van de kap van de hendel, en volg de kabel die eraan verbonden zijn. Als je dat doet vind je de gebroken kabel, met behulp van de tang te trekken op het deel dat nog steeds is aangesloten op de belangrijkste sluis onder de motorkap te openen. Als u niet kunt vinden het defecte onderdeel, zou je nodig hebt te wagen buiten de auto en jezelf arm met een lange platte schroevendraaier en een beetje zaklamp (of uw nachtzicht versnelling!) om te proberen om ‘onder de motorkap’. Met behulp van de zaklamp, proberen te kijken door middel van het rooster of de opening net onder de motorkap van uw auto voor de vergrendeling montage, die meestal in het midden, rechts onder de motorkap. Als je in staat bent om deze plek, gebruik je trouwe schroevendraaier om te proberen pop open het slot. Je zou moeten een eerlijk bedrag van druk te gebruiken (niet Hulk zoals wel!) aan het slot van zijn verenpakket vrij te geven. Zodra je erin geslaagd om dit te doen, kunt u gemakkelijk schuift u uw hand onder de motorkap, en laat de secundaire vergrendeling en pop open de kap.

Hoewel het een zeer eenvoudig mechanisme, kan het een hele opgave te proberen om het faillissement open de kap (tenzij je natuurlijk wilt dat breekijzer dat is al liggen te gebruiken). Er is absoluut geen schande in het krijgen van het vast door een monteur, en je kunt het hart te nemen van het feit dat ook zij een tijdje duren om het te openen, maar het zou uw portemonnee lichter door nogal wat.

Autofabrikanten Lijst
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Car Exhaust System
Auto Roest verwijderen
Dynamo Kosten
Auto Batterij vervangen
Disc Vs. Trommelremmen
Het verwijderen van Deurpanelen
Decoratieve Auto Vloermatten
Best Car Battery
Auto Reparatie Vragen

Leave a Reply