Hoe te batterijpolen schoon

De meesten van ons houden van het houden van onze auto’s te reinigen van de buitenkant, en daarom regelmatig te wassen of in de was onze auto’s. Dat is echter niet voldoende om auto te voorkomen. Het is veel belangrijker om regelmatig te reinigen en interne onderdelen te behouden, om ervoor te zorgen uw auto blijft op haar best. Autoaccu is een van de belangrijkste interne auto onderdelen. Ondanks dit, is het alleen als de auto niet start, of start na veel moeite dat u aandacht besteden aan uw accu van de auto. Oplossing voor dit probleem niet uit vervanging van de batterij altijd. Soms corrosie of losse verbindingen van de accu kan ook de reden zijn.

Benodigd gereedschap:

Voor het begrijpen van het proces, moet u zorg te dragen voor de volgende materialen:
Moersleutel
Griptang
Baking Soda
Tandenborstel
Water
Een stuk van droge doek
Vaseline of vet
Een accu borstel
Accuklem borstel

De laatste twee items kunnen worden gekocht van een auto-onderdelen winkel in uw buurt.

Reinigen van de Terminals in mijn auto batterij

Stap 1
Gebruik je sleutel om de moer aanwezig is op elk van de kabelklemmen los te maken, om de accukabels te verwijderen uit hun terminals. Houd in gedachten, moet je tot het afsluiten van de kabel klem van de minpool (-) voordat u naar de positieve pool (+). Als u niet in staat om gemakkelijk verwijderen van de kabels, probeer dan griptang.

Stap 2
Als u merkt dat deze overmatig slijtage of corrosie van kabels en klemmen, zorg ervoor dat u ze wijzigt en krijgen nieuwe om toekomstige problemen te voorkomen. Zie ook op de buitenzijde van de batterij op tekenen van schade of scheuren en vervang indien nodig.

Stap 3
Een zeer effectieve zelfgemaakte accu reinigingsoplossing is zuiveringszout. Breng een of andere hoeveelheid zuiveringszout op de berichten. Neem nu een tandenborstel, ondergedompeld in water, en hard wrijven op de kabel klemmen en aansluitingen. Als je een tandenborstel onvoldoende of ineffectief, dan kunt u altijd gebruik maken van een pool van de accu reiniger borstel. Ook scrub interne onderdelen van kabelklemmen, hetzij met behulp van soda en water of een klem schoner.

Stap 4
Neem een ​​stuk van droge doek en veeg alles uit. Om de snelheid van corrosie vertragen, van toepassing vaseline of vet aan op alle metalen oppervlakken die zijn blootgesteld en open. Re-attach positieve en negatieve klemmen (in die volgorde), en stevig vast ze op hun respectieve terminals. Ten slotte moet u de rubber of kunststof die aanwezig is op de positieve pool te veranderen.

Tips en waarschuwingen voor het reinigen Battery Terminals

Het wordt afgeraden om de moeren te verwijderen op de accupolen, geheel. De slimme ding om te doen zou zijn los te hen genoeg, zodat ze naar beneden schuiven van de kabel en wanneer u kabels terug opnieuw verbinding maakt met de batterij, wordt het gemakkelijker om gewoon glijden ze terug naar boven en ze vast te zetten.
Noten kunnen strak te krijgen soms als gevolg van corrosie. Op zulke momenten, plaatst u uw sleutel onder de klemmen en toe te passen kracht om het los te maken.
Een cruciaal aspect om te onthouden, terwijl het loskoppelen van de batterij terminals is op de negatieve pool eerst verwijderen en het vervangen van hen sluit de positieve pool eerst.
Bij het schoonmaken van de accupolen niet, op elk punt in de tijd contact een van de negatieve of positieve draden. Kans dat u een elektrische schok zijn hoog.

Reinigen accupolen is een van de makkelijker garage banen en helpt u om geld te besparen, dat anders zou zijn gegaan aan een monteur. Hoewel moderne auto batterijen te gebruiken anti-oxidatie verbindingen en schroefdraad berichten voorkomen van eventuele problemen te verminderen, is het beter om regelmatig reinigen van uw auto accupolen.

Veiligste auto’s
Muffler Tips Installatie
Auto Veiligheid
Batterij van de Auto
Car Battery Charger Beoordelingen
Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie
Remote Car Starter Problemen
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Auto Towing Equipment

Leave a Reply