Hoe te beginnen een auto Jump

Soms is de auto batterij leeg te wijten aan meer dan het gebruik van een aantal elektrische accessoires zoals verlichting of het wordt afgevoerd als gevolg van dynamo problemen. Deze ontlading van de accu kunnen achterlaten als u gestrand als de motor gestart is niet mogelijk zonder een lading in de accu van de auto.

Er is een zeer minuten explosiegevaar bij deze techniek door het waterstofgas uitgezonden door een lege batterij die zo al lang. Echter, volgens de juiste procedure te elimineren dit risico.

Hoe kan Jump Start een auto veilig
Voordat men kan de behandeling van een ziekte, moet men de juiste diagnose te stellen en de ziekte te bevestigen. Dus, eerst voor zorgen dat de accu van de auto echt dood is. Om te controleren of, probeer dan het inschakelen van de koplampen. Als u vindt dat ze zijn zwak, dan is de kans groot dat er een batterij probleem. De beste manier om te controleren of er een accu van de auto echt dood is, is het gebruik van een voltmeter of een digitale multimeter. Sluit de draden van de voltmeter om de batterij uitgangsklemmen en controleer of u een of meer spanning lezingen. Als de spanning lezing is aanzienlijk lager dan twaalf volt en dicht bij nul ligt, heb je een bijna dode of geheel lege batterij. Draag een veiligheidsbril en handschoenen tijdens de procedure.

Controleer dashboard verlichting in de auto en als ze flikkeren, het is mogelijk dat u een probleem met de auto contactslot hebben. Als geen van de dashboard verlichting flikkeren, noch de auto start, dan heeft u een lege accu en kun je verder gaan met springen de auto-accu. Sommige dingen die essentieel zijn voor een auto te springen gestart zijn startkabels en een andere auto accu, van waaruit u kunt net genoeg lading over te dragen, zodat de auto wordt gestart.

Ten eerste, kijk of je kunt een auto regelen voor sprong het starten van de lege batterij. Park die auto, als u uw auto zo dicht mogelijk (terwijl ervoor te zorgen dat ze niet in aanraking komen). Parkeer zodanig dat de auto batterijen kunnen worden met elkaar verbonden door de startkabels.

Dood de motor van de andere auto en open kappen van beide auto’s. Zoek de batterijen van de auto. Pak de startkabels. Vervolgens gaan we voor het aansluiten van de polen van beide accu’s. Het is absoluut belangrijk dat u dan eerst de positieve klemmen aansluiten en verbinden negatieve polen, zoals ik instrueren in de volgende paragraaf. Naar aanleiding van deze orde van verbinding, samen met het plaatsen van terminals, kan elimineren het risico van explosie.

Zoek de positieve en negatieve polen van beide accu’s. Sluit de positieve pool van ‘boosting’ batterij met de positieve pool van dode batterij. Volgende moet aarden de negatieve pool van het stimuleren van de batterij. Sluit het ene uiteinde van jumper kabel aan op negatieve van het stimuleren van batterij en sluit andere uiteinde met een bloot metalen onderdeel van de auto met lege batterij. Deze aarding moet zo ver weg van de lege accu als mogelijk zijn, want er kan worden vonken op de aarding van de startkabel. Als u deze kleine voorzorgsmaatregel kunt u veilig verder te gaan met springen het starten van de auto.

Volgende start de andere auto met het stimuleren van de batterij en zet de motor in stationair. Laat de versterking auto die wijze zolang de lege accu voldoende is opgeladen. Na verloop van tijd, zal voldoende belast worden overgedragen aan de lege batterij, verjongende het net genoeg, zodat je in staat zijn om de auto te starten. Zodra het begint, niet doden van de motor. Koppel startkabels en zet andere auto. Nu kunt u de auto met de lege accu te worden vervoerd naar een plaats waar het goed kan worden opgeladen. Omgaan met een auto is geen kinderspel en u hebt een veel expertise achter de hand om te gaan met de verschillende auto problemen die zich voordoen!

Hoe te Brake Light vervangen
Hoe te Custom Car Speaker Boxes Build
Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen
Batterij van de Auto
Car Audio Installatie Gids
Auto stereo installatie
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Schuifdak Installatie
Nieuwe Auto technologie een Hoofdpijn voor Independent Mechanics
Automotive Tips voor probleemoplossing
Vervang Oliecarter

Leave a Reply