Hoe te Bol van de Koplamp vervangen

De kosten van het veranderen van de auto koplamp is goedkoper dan het krijgen van de koplampen gewijzigd. Wilt u besparen op al dat geld en op slechts 10 minuten door te brengen in de lamp te vervangen helemaal zelf bedacht? Zo ja, neem dan een kijkje op deze eenvoudige tips over hoe je de koplamp van uw auto te vervangen.

Stappen voor het vervangen van een koplamp lamp

Stap 1
Het eerste wat je hoeft te doen is, het vinden van een nieuwe of kopen als u niet beschikt over een reserve. Er is een andere procedure voor auto’s met sealed beam koplampen en deze stappen zijn voornamelijk voor basis-koplamp vervangen.

Stap 2
Het enige wat je hoeft te doen is, veilig pop opent de motorkap en zoek de lamphouder. Het is degene die drie draden uit een stekker die is gevormd als een trapezium komen heeft.

Stap 3
De drie draden zijn bevestigd aan een plug die aan de basis van de koplamp. Deze plug wordt gehouden door een plastic vangst, schroefdop en een metalen clip.

Plastic vangen: Er is een kleine hefboom die tot steekt aan de bovenkant van de stekker. Druk het naar beneden met uw duim en tegelijkertijd trek de stekker maar stevig om het te glijden.
Metalen clip: Je moet het omhoog te trekken en weg te laten uit komen in je hand. De clip is erg klein en dus zorg ervoor dat je niet laat vallen op de grond.
Schroefdop: U hoeft enkel Schroef het los door deze linksom klok in om het te openen.

Stap 4
Verwijder de oude lamp door simpelweg naar buiten te trekken door vast te houden aan de basis. Iets Draai de lamp om deze los als het niet snel naar buiten komen. Neem een ​​doek en reinig uw handen voordat u contact met de nieuwe lamp als de olie op je handen kan de lamp vroeg te verbranden.

Stap 5
Houd het uiteinde van de lamp en plak het in de rug van het licht op dezelfde manier die u hebt verwijderd van de oude. Zorg ervoor dat het volledig binnen gestoken door te kijken of het wordt opgesteld gelijkmatig en geen van de rubberen pakking zichtbaar is.

Stap 6
Sluit de draden weer in en de lamp opnieuw veilig te stellen door het sluiten van de kap. Test de lamp door het inschakelen van de koplampen, als het helder en wit, je bent goed om te gaan.

Dit waren een paar eenvoudige en beheersbare stappen om de koplamp te vervangen. De meeste van deze auto’s worden geleverd met een gebruikershandleiding waarin wordt uitgelegd hoe u de koplamp te vervangen in een stap voor stap procedure, met illustraties, om het werk gemakkelijker te maken. Dus de volgende keer dat je dit probleem hebt, kan je gewoon kopen van een lamp, het uitzoeken van een doek en aan de slag.

Car Audio Installatie Gids
Car Repair
Bumper reparatiekosten
Auto Luidsprekers Installatie
Ceramic Remblokken
Auto Reparatie Schattingen
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Rem reparatiekosten
Car audio en video Kooptips
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Auto Dynamo Problemen

Leave a Reply