Hoe te Brake Light vervangen

Sinds dag u heeft het vermijden van de vaststelling van uw remlicht. Het is gebroken of misschien de lamp niet goed werkt, en voordat de politie kan je een ticket voor dat je wilt om het te repareren. Tenzij je iemand die het kan repareren voor u, kunnen de kosten voor remlichten vervangen hoog zijn. In plaats van geld te besteden en uw kostbare tijd aan het vinden van een garage in de buurt van uw huis, dat het zal vervangen voor u, neem het op jezelf en leren hoe je remlicht vervangen met de hulp van dit artikel. Het leren van de juiste stappen is als weten hoe je een lamp in uw huis te vervangen. Het is een eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, zal dat je helpen in het vermijden van het gedoe van het ontvangen van een ticket voor een ontbrekende remlicht.

Vervang de lichtschakelaar

Eerst moet je om te winkelen voor een nieuw licht voordat u remlicht. Afhankelijk van uw auto merk, model, en het jaar, zult u de juiste rem-licht te vinden bij uw plaatselijke auto-onderdelen winkel. Controleer rond voor prijzen en zien waar u kunt een redelijk koopje te krijgen. Voordat we beginnen, moet u:
Rubber handschoenen
Nieuwe gloeilamp (en)
Bureaucratie
Schroevendraaier set
Doekjes
Een vriend

Stap # 1: Eerst moet je om te controleren hoe het remlicht lamp is gemakkelijk te bereiken. De lens over het licht (de rode en witte plastic deel) zal moeten worden losgemaakt van de buitenkant (of misschien uw auto model heeft het licht te bereiken vanaf de binnenzijde). Als u niet kunt vinden geen schroeven over de lens, dan is het remlicht vervangen moet worden van binnenuit. Er kan een kunststof deksel over de lamp die moet worden verwijderd, zodat u makkelijk de remvloeistof licht.

Stap # 2: Als u zult het vervangen van remlichten van buitenaf, draait u eerst de lens. Verwijder de plastic kap die is op de top van het licht en bloot de lamp.

Stap # 3: Draai de lamp met een schroevendraaier. Je zou kunnen hebben om te duwen in de bol en draai hem dan om op hetzelfde moment. Als je niet weet welke zou de juiste lamp voor uw auto, neem de lamp die je net uit was op een auto aanbod op te slaan. Zij zullen u helpen vinden van de juiste rem lamp voor je.

Stap # 4: Neem wat poetsdoeken en veeg de buurt van de aansluiting van de lamp. Houd er rekening mee dat u niet te veel druk uitoefenen, want dat gebied is zeer delicaat.

Stap # 5: Plaats de nieuwe lamp in de lege aansluiting (stopcontact) en druk deze voorzichtig. Tegelijkertijd draait u de lamp om en schroef deze in de juiste. U te lijnen de kleine opgeheven hobbels die op de basis van de nieuwe lamp, zodat deze volledig past.

Stap # 6: Plaats de kunststof afdekking terug op de nieuwe remlicht.

Stap # 7: Nu als je het je afvragen waarom je nodig een vriend, dan stap # 7 is het antwoord. Zodra de nieuwe remlicht is vervangen, zou je het wilt testen om te zien of het werkt naar behoren. Je krijgt in je auto en stap op de rem en zet de koplampen aan, wie zal u vertellen of uw remlicht werkt? Dat is wanneer de vriend stappen in u helpen. Je kijkt in de achteruitkijkspiegel en hij geeft je een thumbs-up teken als het licht werkt.

Naast de informatie die wij u in dit artikel, kunt u ook lezen een ander artikel over blog over het vervangen van koplamp schakelaar. Dit was een stap-voor-stap, eenvoudige oplossing het vervangen van een remlicht. De materialen die nodig zijn om remlicht vervangen omvatte een bureaucratie. De rode kraan is een tijdelijke oplossing voor een gebroken rem licht. Dus, als je aan het rijden bent uw auto met kapotte rem licht met een rode band op, krijg je alleen een fix-it ticket. Dit zal ergens geeft u de rem licht nog te vervangen en uit te komen op het krijgen van een enorme boete. Zodra u de plaats van de remlicht, ga dan naar het politiebureau en bewijzen dat u het licht vast. Het enige wat je hoeft te doen is betalen de administratiekosten ($ 10 – $ 15) en uw citaat is verdwenen. Hoewel, ik raad u aan remlicht te vervangen en meteen repareren.

Auto Onderhoudsschema
Geen driver Car
Hoe te beginnen een auto Jump
Car Alarm Systems
Stickers voor Auto’s
Vermogen Window Regulator Reparatie
Auto Wassende
Vervangen van de remblokken Kosten
Actie Auto Antenne
Remote Car Starter Problemen
Beste Sneeuw Auto’s

Leave a Reply