Hoe te Custom Car Speaker Boxes Build

Voordat weten hoe u aangepaste luidspreker boxen te bouwen voor uw auto, hier is een kort idee over auto luidsprekerboxen en hun types. De aard van de bas die u ontvangt van uw auto audio systeem niet alleen af ​​van de luidspreker. Voor een optimale prestatie van de luidspreker, die u nodig heeft sterke en goed gebouwd luidsprekerboxen. Sprekers zonder luidsprekerboxen of behuizingen zijn geen volledige bastonen, zoals het geluid van de achterkant van de luidspreker annuleert enkele lage frequenties die uit de voorkant van de luidspreker.

Gesloten behuizingen of aangepaste auto luidsprekerboxen zijn kleiner dan alle andere soorten subboxes, maar worden het meest gebruikt en gemakkelijk te bouwen. Ze staan ​​niet toe dat lucht kan ontsnappen uit de doos, waardoor het moeilijk is voor de spreker om te bewegen in en uit. Dit als gevolg verbetert de overgangsresponsie, namelijk strakker laag en beter geluid nauwkeurigheid. Deze boxen hebben een goede belastbaarheid en hun goed afgesloten ontwerp voorkomt dat de luidspreker motor structuur afkoelen, net als andere vakken. Anders dan verzegelde dozen, zijn er geporteerd dozen die een vent te gebruiken om te versterken diepere en krachtig basgeluid. Bandpass dozen zijn een ander type auto luidsprekerboxen die zijn ontworpen voor een maximale slam. Ze werken geweldig voor rap, reggae en hard rock muziek als het geluid dat eruit komt is agressief en luid, binnen een beperkt frequentiebereik.

Stappen om Custom Speaker Boxes Build

Na zijn enkele fundamentele stappen die u zullen helpen om luidsprekerboxen te bouwen voor uw auto:
Dingen Vereist: ¾ inch high-density spaanplaat, boormachine, autoradio subwoofers, legpuzzel, subwoofer box, Swiss Army Auto Tools, router, bestand, ¾ inch bit, omlaag spiraal beetje, schuurpapier, scheermes, meetlint, schroeven, potloden, silicone, soldeer, soldeer pistool, spuitlijm, rekenmachine, kladpapier, tapijt.

Instructies:
Raadpleeg uw subwoofer of luidspreker leverancier om te achterhalen van de juiste afmetingen van de behuizing. Houd in gedachten om rekening te houden ¾ inch voor de dikte van de spaanplaat.
Met de hulp van een potlood en meetlint, trekken de patronen van de luidsprekerbox op de spaanplaat, die moet zes zijden van de doos, en een centrum deler voor in de doos om de twee sprekers te scheiden zijn. Knip de getraceerd patroon met behulp van de puzzel.
Door het toepassen van de grille dekking voor de subwoofer, trek de buitenste en binnenste gebieden op de locatie van het bord waar u de luidsprekers wilt plaatsen.
Met behulp van de router met ¾ inch bit, weg uit het gebied tussen de binnenste en buitenste cirkel op een zaagdiepte van 3/8 inch diepte. Deze het frame van de luidspreker rust op de bovenzijde van de box.
Boor een groot gat en met de hulp van de puzzel Snijd de gaten voor de luidsprekers. Strijk de randen en gerouteerd gebied met een vijl of schuurpapier. Snijd een 2-inch gat in elk van de panelen voor de aansluitingen van de luidsprekerkabels.
Stel de doos met schroeven en sluit de gewrichten met siliconen zodat er geen lucht lekt, maar laat het frontpaneel kant als dat houdt de luidsprekers.
Breng lijm aan het buitenste gebied van de doos en de achterzijde van het tapijt en daarna stevig omsluiten het tapijt op de doos. Met behulp van de scheermesje uitgesneden verticale, horizontale en schuine lijnen in een ster ontwerp in het tapijt, dat de connector voor de luidsprekers gaten bedekt.
Plaats de connectors door de gaten, zodanig dat de twee pennen klemmen in de doos. Sluit de connectoren met schroeven en sluit het omliggende gebied met silicone.
Soldeer de connector en de luidsprekerkabel, dwz de positieve draad aan op de positieve kabel van de luidspreker en de negatieve draad op de negatieve kabel van de luidspreker.
Stel het voorpaneel op de doos met schroeven en afdichting met silicone. Plaats elke luidspreker in de sterren design uitgesneden op het tapijt. Installeer ten slotte de behuizing in uw auto.

Ik ben er zeker van dat je nu hebt moet een goed idee van hoe de luidsprekerboxen te bouwen voor uw auto te hebben. Aangepaste luidspreker boxen kan maken of breken de perfecte set-up van uw auto luidsprekers, dus de procedure voor het bouwen van luidsprekerboxen voor uw auto zorgvuldig en perfect worden uitgevoerd.

Gesloten Keys in Car
Koplamp Lens Restauratie
Vermogen Window Regulator Reparatie
Auto Interieur
Car Top bagagedrager
Automatische transmissie Problemen
Dynamo Kosten
Snelheidsmeter Cable Replacement
Emergency Brake Reparatie
Snelheidsmeter werkt niet goed
Vervangen van de remblokken Kosten

Leave a Reply