Hoe te Jumper kabels Gebruik

Een auto accu drijft een elektrische startmotor telkens wanneer u op het contactslot, en de dynamo voert de belangrijke taak van het opladen van de batterij voor de toekomst begint. Op sommige momenten, hebben we per ongeluk te maken wat blunders, zoals het verlaten van de auto de deur te openen of de koplampen aan te laten. Dientengevolge lading pompt de autobatterij. Wanneer er een dip in de macht van de batterij, behoeft de startmotor niet werkt en de auto start niet. Vraagt ​​u zich af wat te doen in dergelijke omstandigheden?

Problemen met auto elektrische problemen kan een ontmoedigende taak zijn, maar laat me je vertellen een eenvoudige oplossing. Weet je hoe om te beginnen met een auto springen? Als de auto batterij bijna leeg is, kunt u een vliegende start van een auto met behulp van startkabels. Deze kabels zijn redders. Wanneer uw auto batterij op is en u gestrand, kunnen deze kabels worden gebruikt om de elektrische stroom uit een volledig opgeladen batterij over te dragen aan een lege batterij. Aangezien deze kabels kunt elektrisch vermogen om van de hulpaccu springen naar de lege accu, worden deze genoemd startkabels. Hier is wat informatie over hoe u startkabels te gebruiken om te springen een lege batterij te starten.

Hoe te beginnen een auto Jump

U kunt een impuls te geven aan uw auto-accu met behulp van deze kabels maar je moet eerst zorgen dat de accu van de auto echt dood is. Daarvoor moet je weten hoe je een accu van de auto te testen? Voordat u deze kabels, controleer dan of uw auto is het maken van een optrekgeluid. Je zou ook de spanning metingen met behulp van een voltmeter. Controleer de aansluitingen op de batterij. Ziet u tekenen van corrosie? Zo ja, reinig dan de corrosie afzettingen op de terminals en op de juiste plaats de accu-aansluitingen. Als dat niet helpt en u weet zeker dat de batterij is bijna dood, krijg je handen op een paar startkabels. Als u nog nooit gebruik gemaakt van deze kabels voor, hier zijn de instructies die u moet volgen.

Deze kabels zijn geïsoleerd stukken zware gauge draad. U vindt grote veerbelaste krokodillenklemmen aan beide zijden. Er zijn twee rode clips dat een ‘+’ teken geeft aan dat de terminal positief zijn. U vindt er ook twee zwarte clips met een ‘-‘ teken.
Nu moet je begrijpen hoe deze kabels moeten worden aangesloten. U moet eerst het voertuig te parkeren met de auto met een volledig opgeladen batterij naast uw auto. Omdat je nodig hebt om het tweede voertuig manoeuvreren rond uw auto, moeten de twee accu’s worden in de nabijheid. U kunt de auto’s met hun motoren en tegenover elkaar of zijwaarts.
Til de kap. Bevestig de jumper kabel met de rode klem aan op de pluspool van de lege accu en de andere rode klem moet worden aangesloten op de positieve pool van de volledig opgeladen accu. Nu moet je de zwarte klem lokaliseren naast de rode die was verbonden aan de volledig opgeladen batterij. De laatste negatieve klem moet worden gehecht aan een stuk metaal is aangesloten op het motorblok.
Zorg ervoor dat het uit de buurt van de accu. Dit wordt gedaan om de veiligheid van auto verzekeren en vonken in de buurt van de accu te voorkomen. Hoewel het is zeldzaam, maar soms vonken op of in de buurt van de accu kan de batterij ontploffen.
Na het bevestigen van de kabels, moet je de auto te starten met de gezonde accu. Door dit te doen, zal de macht van zowel de dynamo en de accu worden verzonden via de kabels en zijn weg vinden naar de lege accu. Als de batterij helemaal leeg, kan dit oplaadproces enige tijd duren. Wacht enige tijd en start uw auto. Als de batterij voldoende is opgeladen, moet de auto te starten.
Nu dat de batterij is opgeladen, moet u deze kabels los te koppelen. U moet de zwarte klem verwijdert u eerst op uw motorblok, dan is de zwarte clip en rode clip op de opgeladen accu en de rode klem op de accu van uw auto moet worden afgelopen verwijderd. Schakel de andere auto. Uw werk wordt nu gedaan.

Dit waren de instructies om te springen start een auto. Als uw auto batterij bijna leeg is of bijna dood is, kunt u gebruik maken van de eerder genoemde instructies. Hou een set startkabels in de auto.

Voor Wieluitlijning
Natte cel batterij
Muffler Reparatie Tape
Veiligste Sedans 2012
Disc Vs. Trommelremmen
Vervang een Dynamo Belt
Schuifdak Vs. Moonroof
Dynamo Problemen
Hoe maak je een band te verwisselen
Auto Dynamo Problemen
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen

Leave a Reply